Turun alueen parhaita kirpputoreja

Uusi vuosi on hyvä aloittaa parhaiden kirppareiden ja vanhan tavaran liikkeiden kierroksella. Kiireinen tammikuu on vaatinut veronsa, mutta onneksi mukaan on mahtunut muutamia mukavia kirppiskäyntejä. Niistä esittelen teille tällä kertaa kolme omaa suosikkiani. Tervetuloa siis Katin kirppiskierrokselle Turun alueelle!

Wanha Nestori

Lietsalantie 11, MASKU   Wanha Nestori

Kustavintien varressa sijaitseva Wanha Nestori on melkein 300 hyllypaikkaa käsittävä kirppis, jota suosivat niin kierrättäjät, keräilijät kuin sisustajatkin. Heti sisääntulossa ilahduttaa designlasihyllystö, josta saattaa löytyä se puuttuva osa omaan kokoelmaan tai uusi, värikäs helmi sisustukseen. Designlasin ja keramiikan ystävälle Wanha Nestori tarjoilee aarteita. Viime kerralla löysin muutaman keramiikkavadin, jota sopivat täydellisesti tämän kevään vaaleaan värimaailmaan, täydennystä Ruska-lautaskokoelmaani, pienen kokkipadan ja kaksi kaunista Ultima Thulen juomalasia.
Wanhalla Nestorilla aika hujahtaa kuin siivillä, mutta kiertelyn lomassa voi nauttia pullakahvit.
Pihalla on iso parkkitila ja kirppis on auki joka päivä.

Pimee Vintti

Säkyläntie 815, Turku   Pimee Vintti

Paattisten puolella sijaitseva Pimee Vintti on takuuvarma kohde! Suuntaan sinne säännöllisin väliajoin ja sieltä tekee löytöjä laidasta laitaan. Turhaan omistaja-Marika ei kuvaa paikkaa vanhan ajan sisustuskaupaksi. Pimee Vintti käsittää sekä vanhan päärakennuksen että ulkorakennuksen. Päärakennus on sisustettu kodinomaisesti, tuotteet ovat kauniisti esillä ja jokaisessa huoneessa pitää pysähtyä ja antaa katseen kiertää lattiasta kattoon. Piharakennus taas tarjoaa tuotteita laidasta laitaan. Mikäli tarvitset rekvisiittaa somistukseen, lavastukseen tai teemajuhlaan, kannattaa poiketa täällä. Ja aina kannattaa kysyä Marikalta, sillä aina voi löytyä jotain jemmasta :)
Talviaikaan Pimee Vintti on avoinna la-su 11-16. Vaikka päärakennuksen uuneissa palaa usein tuli, piharakennus on lämmittämätön ja paikalla on pakkasrajana -10C astetta. Pimeen Vintin Facebook-sivuille kannattaa kurkata, mikäli mittari näyttää kiikun kaakun.
Pihalla on myös hyvät parkkitilat ja paikalle on helppo löytää. Säkyläntien varressa on hyvät opasteet jo hyvissä ajoin ennen risteystä.

Löysin täältä viimeksi mm. tulevaan lehtiprojektiini 60-luvun atriumpihan pihasuunnitelman vanhasta lehdestä, tiikkisen, seinäänkiinnitettävän puhelinpöydän, jollaista olin etsinyt toisen sisäänkäynnin eteiseen, vanhaa, nyörimäistä villalankaa sekä ihana peltirasian virkkuukoukuille.

Turun Ekotori

Rautakatu 12, Turku (Itäharju)   Turun Ekotori

Ekotorit ovat aivan loistavia paikka tehdä löytöjä mutta laittaa myös omaa tavaraa kiertoon.
Turun alueella on kaksi Ekotori-myymälää, toinen sijaitsee Itäharjulla ja toinen Vätissä, Rieskalähteentiellä. Vierailimme blogikollegoiden kanssa syksyn aikana uudessa Itäharjun myymälässä ja ihastuin kovasti. Paikka on kooltaan todella iso ja tavaraa on huonekaluista sähkötarvikkeisiin ja pientavaroista tauluihin. Voi sanoa, että kaikkea mahdollista siis.

Ekotoreilla tuotteet on laitettu kauniisti esille, sohvat löytyvät yhdestä paikkaa, tuolit yhdestä, pöytäryhmät taas omastaan. Astiat ja pienesineet on aseteltu väreittäin ja se palvelee kivasti kävijää. Mikäli mielit nyt niin trendikästä ruskeaa lasia, kuten minäkin syksyllä, on helppo suunnata ruskean pöydän tai hyllyn luo. Ekotorin hintataso on kohtuullinen, monesti todella halpa. Teet taatusti persoonallisia löytöjä sisustukseesi pikkurahalla!

Tiesitkö muuten, että Ekotorit ottavat vastaan vanhoja, kierrätykseen joutavia tai muuten vain sinulle tarpeettomia sähkölaitteita? Mikäli niistä ei ole enää myyntiin, he toimittavat ne oikeaoppisesti materiaali- ja energiahyötykäyttöön.

Ekotorilta mukaani tarttui mm. ruskeaa lasia (yllätys), siniharmaa keraaminen kannu ja saviastioita.
Ekotori-myymälät ovat avoinna arkisin ja lauantaisin.

Eikä tässä vielä kaikki. Jatkoa seuraa tälle Katin kirppiskierrokselle. Alkuvuden aikana esittelyssä ainakin yksi paikallinen helmi sekä uusia vierailupaikkoja sekä vinkkejä siitä, mitä kirppiksiltä kannattaa etsiä kevään sisustustrendejä silmällä pitäen. Vinkkaathan kommenttina myös omia Turun alueen tai jonkin muun kaupungin suosikkejasi, kiitos.


 Kirpakkaa ja kaunista sunnuntaita ♥
/Kati

Here are few of my favorite flea markets and vintage shops at Turku area. Hope you enjoy!
And I appreciate if you suggest some your own favorites in Turku area or in your home town.


19 kommenttia

 1. Voi miten onkaan joskus ikävä Turun alueen kirpputoreja!
  Listastasi puuttuu vielä Kirppis-Center, jossa olen ollut sekä myymässä että tekemässä löytöjä. Näitä paikkoja kaipasin tänne nykyiseen kotimaahani Saksaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Kirppis-Center on myös yksi vakiokirppiksistä, sekä Länsikeskuksen että Manhattanin kirppikset. Eikö kirppiskulttuuria ole Saksassa vai onko se erilaista?

   Poista
  2. Me haluta kaikenlaista lainaa nopeasti ja helposti, 100000000 euroa olisi nopeasti tarvita. Minu voi tulla tavata Turuus.

   Poista
 2. Itäharjun ekotori on tuttu paikka, muut olivatkin ihan uusia. Kiva saada vinkkejä uusista käyntikohteista, muuten tulee käytyä aina vain niissä samoissa paikoissa (eli Manhattanin Kirppis-centerissä ja SPR:n Kontissa).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, että sait listastani uutuuksia itsellesi. SPR:n Kontti on myös kiva paikka, tuotteet kauniisti esillä, helppo tehdä täsmäostoksia ja henkilökunta on ystävällistä :)

   Poista
 3. .....jooo...laihax eli tarjontaa ei useita enään Turussa ole ...vähiin käy kirpputorit, pitää tsekata toi Paattinen, kiitti vinkistä

  VastaaPoista
 4. Tehdään kesäisin päivän kirppisreissuja ystäväni kanssa, pistin nämä paikat ylös, jos matka vaikka suuntaisi Turkuun asti.
  Ihanaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa Outi Turkuun kierrokselle! Täällä on runsaasti paikkoja, kun ne vaan kaikki löydetään ja saadaan listattua. Niistä voi sitten listata oman reitin ja aikataulun mukaan itselle sopivat :) Mukavaa viikkoa!

   Poista
 5. Raisiosta kauppakeskus Myllyn takaa löytyy A-Laatukirppis ja Raision/Naantalin rajalta Aarre-Aitta Kirppis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos muistutuksesta! Tuo A-Laatukirppis on vielä käymättä ja Aarre-Aitta Kirppis on itselleni ihan uusi tuttavuus :) Pitääkin poiketa!

   Poista
 6. Kiitos vinkeistä. Kuvissa vilahtikin etsimäni kermakko ja sokerikko. Täytyykin laittaa mies asialle, kun Turun ohi viikolla ajelee. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti onnistaa! Ja ole hyvä, mukavaa, jos tuli uusia paikkoja vierailtavaksi :)

   Poista
 7. Viime kesänä vietin koko päivän Turun kirppareilla ja stailausastia saalis oli varsin mittava. Itäharjun Ekotori oli siisteydessään positiivinen yllätys ja samoin kirppiskeskus Hassinen. Myös hintataso oli helsinkiläisittäin katsottuna edullisempi ja tavara parempaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo hintatasoasia on niin totta! Aina maakunnassa tai harvoin, kun matka sinne johtaa, niin suuntaan paikallisille kirppiksille. Siellä tekee löytöjä ja hintataso on todella kohtuullinen. Stailauksiin kirppikset ovat mitä parhaita paikkoja tehdä löytöjä. Hassisen kirppiskeskus on myös kiva, siisti ja paljon tavaraa. Sekä Mimmin kirppis Peltolassa.

   Poista
 8. Hei,
  Oletko liikemies tai nainen? Jos sinulla on taloudellista sotkua tai tarvitset rahaa oman yrityksen perustamiseen? Tarvitsetko luottoa velan maksamiseen? Jos sinulla on alhainen luotto-pisteet ja pankki / muut paikalliset rahoituslaitokset joutuvat hankkimaan lainoja? Henkilökohtainen laina, liiketoiminnan laajentaminen, yrittäjyys ja koulutus, velan vakauttaminen, kovan rahan lainat. No, tarvitset lainaa tai rahoitusta jostain syystä. Tarjoamme lainoja, joiden korkotaso on alhainen 2%, ota meihin yhteyttä jatkuvasti sähköpostitse (gonzalezandresloan@gmail.com)

  VastaaPoista
 9. Arvoisa vastaanottaja

  Päivän autuus! Olen Jeannie Tucker, yksityinen lainanantaja, joka myöntää lainaa yksityisille, yrityksille ja valtion laitoksille. Oletko etsinyt rahoitusvaihtoehtoja uudelle asunnollesi, rakennukselle, kiinteistölainalle, jälleenrahoitukselle, velan vakauttamiselle, henkilökohtaiselle tai liiketoiminnalliselle tarkoituksellesi? Tervetuloa tulevaisuuteen! Rahoitus on helppoa kanssamme. Ota yhteyttä, koska tarjoamme rahoituspalvelumme alhaisella ja kohtuuhintaisella 3%: n korolla pitkällä ja lyhyellä lainalla. Kiinnostuneen hakijan tulee ottaa yhteyttä meihin lisätietoja lainan hankkimisesta sähköpostitse.
  Sähköposti: jeannietuckerfinancialservice@gmail.com

  Parhain terveisin
  Jeannie Tucker ..

  VastaaPoista
 10. INSTANT AFFORDABLE PERSONAL/BUSINESS/HOME/INVESTMENT LOAN OFFER WITHOUT COST/STRESS CONTACT US TODAY VIA Whatsapp +19292227023 Email drbenjaminfinance@gmail.com

  We are financial consultants providing reliable loans to individuals and funding for business, home and projects start up. Are you tired of seeking loans or are you in any financial mess. Do you have a low credit score, and you will find it difficult to get loans from banks and other financial institutions? then worry no more for we are the solution to your financial misfortune. we offer all types of loan ranging from $5,000.00 to $533,000,000.00USD with a low interest rate of 2% and loan duration of 1 to 35 years to pay back the loan secure and unsecured. Are you losing sleep at nights worrying how to get a Legit Loan Lender? Contact us via Whatsapp +19292227023 Email drbenjaminfinance@gmail.com

  Share this to help a soul right now, Thanks

  VastaaPoista
 11. Hei Hyvät naiset ja herrat, tarvitsette taloudellista apua? Olen Susan Benson. Olen lainanantaja ja myös finanssikonsultti.

  Tarvitsetko yrityslainaa, henkilökohtaista lainaa, asuntolainaa tai lainaa projektisi loppuun saattamiseksi? Jos vastauksesi on kyllä, suosittelen, että otat yhteyttä yritykseeni. Tarjoamme kaikenlaisia ​​lainapalveluja, mukaan lukien pitkä- ja lyhytaikaiset lainat. Jos haluat lisätietoja, kirjoita meille sähköpostitse: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) tai Lähetä minulle sähköpostia WhatsApp-palveluun: +447903159998 ja saa vastauksen hetkessä.

  Olemme kattava rahoituspalveluyritys ja olemme sitoutuneet auttamaan sinua täyttämään kaikki toiveesi. Olemme erikoistuneet tarjoamaan jäsenneltyjä rahoitusratkaisuja yksityisille ja yrityksille tehokkaimmalla ja nopeimmalla tavalla.

  Tässä on joitain syitä, miksi sinun pitäisi ottaa meihin yhteyttä lainan saamiseksi;
  * Mukavuus - Voit hakea lainaa missä ja milloin tahansa.
  * Joustava summa - Voit päättää, kuinka paljon haluat lainata.
  * Nopea suora rahoitus - saat lainasi 24 tunnin kuluessa hyväksynnästä.
  * Joustava korko - kohtuullinen korko 3%.
  * Korkea hyväksyntä
  * Joustava takaisinmaksu - saat mahdollisuuden valita takaisinmaksupäivä joko viikoittain, kuukausittain tai vuosittain 1-30 vuoden ajan.
  * Yksinkertainen online-sovellus.
  * Henkilökohtainen ohjaus ja asiantuntemus.
  * Ei piilotettuja maksuja

  Älä menetä mahdollisuutta varojen puutteen vuoksi. Ota nyt yhteyttä yritykseeni, voimme auttaa sinua lainalla, koska olemme auttaneet lukuisia henkilöitä ja organisaatioita, jotka ovat kohdanneet taloudellisia vaikeuksia ympäri maailmaa

  Jos haluat lisätietoja lainatarjouksestamme, lähetä meille lainapyyntösi tähän sähköpostiosoitteeseen sunshinefinancialgroupinc@gmail.com tai WhatsApp-palveluun numeroon +447903159998

  Välittäjät / konsultit / välittäjät ovat tervetulleita tuomaan asiakkaansa ja ovat täysin suojattuja. Työskentelemme luottamuksellisesti yhdessä kaikkien osapuolten hyödyksi.

  VastaaPoista

© Kotilaituri
Maira Gall