Johanna K.Design

Nyt tuli elämää Kotilaiturille. Johanna K Designin ekologiset ja kierrätyskelpoiset lelut saapuivat valikoimiin ja saavat kenet tahansa heltymään. Viimeistään siinä vaiheessa, kun Väinö-Jänön, Pilkku-Nallen tai Pötkö-Pantterin mukanaoleva tarina tulee luettua. Olen ihan varma, että tästä eteenpäin Kotilaiturilla valvotaan nukkumaanmenoajan jälkeen ja käydään syömässä salaa karkkia ;) www.johannakdesign.com
Uudet kaverit tapaat kaupalla perjantaisin 17-19 ja lauantaisin 11-15.
Ylihuomenna perjantaina kaupalla palvelee äitini, kun minä olen Tanskassa uutuuksia haistelemassa. Lauantaina voi tulla kyselemään, mitä sisustusrintamalla on tulossa.


Kaikki kaverit sinappisaarella.

Olen Pötkö-Pantteri. Kun kasvan isoksi, muutun raidalliseksi ja aloitan lauluopinnot. Aamuisin ja iltaisin tarvitsen juttuseuraa ja makoilen mielelläni kainalossa. En pidä talutushihnoista. Jos lyhyt kiharani likastuu, pese minut käsin ja kuivaa makuultaan. Kiitos.


Tämä nalle seikkailee usein ja on ylpeä vatsastaan. Nalle syö mielellään perunoita ja kesäkurpitsaa. Hermostuu harvoin ja venyttelee mielellään. Pilkut kutiavat toisinaan.


Pötkö-Pantteri mini sukelsi taivaallisen pehmeisiin BC Garnin babyalpakkalankoihin ja katsokaa miten tyytyväinen se on. Kyllä kaveri kaimansa tunnistaa :)

Väinö-Jänöt ja Mini-Nallet singahtivat harmaaseen pöytään.

Väinöt ekoilevat kierrätysnahkasäkkituolissa eli Jätti-Sinapissa.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Kotilaituri
Maira Gall