Lyhtyjä


On se kumma, kun kesää on odottanut kuin kuuta nousevaa ja silti kesän kynnyksellä innostuu lyhdyistä ja odottaa syksyn pimeneviä iltoja. No, onhan siihen hyvä varautua ajoissa. Cozy Roomin metallilyhdyt on niin ihania! Rosoista metallia ruskean ja harmaansävyissä. Lyhtyjen ihanuus korostuu upeissa varjoissa, joita pitsimäiset reikäkuvioinnit muodostavat. Lyhtyihin voi asetella myös kukkia. Juhannusruusun oksa tai oma lempikukkani pioni ... pitääkin tarttua kameraan uudelleen :)

Soikeanmallinen pikkulyhty on ruskeansävyinen ja Marokko-henkinen ihanuus. Neliönmallisen lyhdyn väri on betoni. Rosoista ja selkeää. Mun suosikit <3 jotka tulevat
ehdottomasti koristamaan meidän syysterassia. Terassikuvia tulette näkemään sitten syksymmällä, kun terassi on valmis :)

Upean pinkin hortensian ostin Huiskula-kaupasta, Turun Länsikeskuksesta.
3 kommenttia

  1. Kauniita kuvia! Onneksi kesälläkin voi lyhtyjä käyttää, vaikka sitten kukille :-). Onko lyhtyjä erikokoisia? Mikä on isoin koko?

    VastaaPoista
  2. Nämä lyhdyt ovat molemmat 15 cm korkeita ja mallit nämä. Lisäksi löytyy isompaa lyhtyä 60 cm korkeaa sekä pientä pyöreää lyhtyä myös betonin värissä :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos, hyvä mökkituliainen!

    VastaaPoista

© Kotilaituri
Maira Gall