Kotilaituri ikkunaremontissa ja lomalla

Kotilaiturin kauppa on laitettu hetkeksi pakettiin ikkunaremontin vuoksi. Kauppa on kiinni heinäkuun ajan. Ihanat vanhat ikkunat on ihan pakko vaihtaa uusiin, sillä talvella oli pahimmillaan +13 astetta lämmintä kaupalla. Onneksi oli villaa ja alpakkaa, josta kutoa ja johon kääriytyä :) Ikkunoita kun ei valitettavasti saanut tiivistettyä ja entisöityä järkevällä vaivalla joten omistajat päättivät hankkia uudet. Vanhaa rakennusta ja meijerin tyyliä kunnioittaen uudet ikkunat ovat samanlaiset kuin vanhat. Ikkunaremontin jälkeen teen kaupassa pientä uudistusta ja ovet avataan jälleen elokuun alussa. Silloin juhlitaan myös 1-vuotissynttäreitä.
Jos remontin aikana tulee akuuttia lankatarvetta tai muuta shoppailtavaa Kotilaiturilta, soita tai laita viestiä. Säkkituoleja ja -tyynyjä valmistamme kesälomasta ja helteestä huolimatta. Voit tilata omasta matosta tai Kotilaiturin varastossa olevista matoista.
Ja aina saa poiketa, kun näkee kaupan oven auki :) Tulossa on myös uutta kivaa, siitä kerron kuitenkin vähän tuonnempana ;)

Ihanaa intiaanikesää kaikille Kotilaiturin ystäville ja kiitos kuluneesta ekasta vuodesta <3
Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Kotilaituri
Maira Gall