Keittiössä

Kesä ja kokkailu on nautinnollista, kun ei ole kiire ja käytössä on tuoreet kasvikset ja vihannekset. Yksi meidän perheen suosikki on grillissä tehdyt kasvisnyytit, joissa perunaa, porkkanaa ja sipulia. Keittiössä on mukava kokkailla, kun ympärillä on kauniita ja käytännöllisiä tarvikkeita. Puuvillainen keittiöpyyhe Cozy Roomin mallistoa ja saatavilla harmaana ja beigenä (löytyvät myös verkkokaupasta). Ihanat hapsut tuovat Marokko-henkeä. Lakattu ja mustaksi maalattu puulautanen myös Cozy Roomin (samaa sarjaa löytyy myös tarjotin). Lautasta voi käyttää esillepanossa tai mausteiden ja öljypullojen aluslautasena keittiötasolla. Alusta asti valikoimissa ollut musta ruukku sopii kaikenlaiseen säilyttämiseen, minulla siinä on keittiövälineitä. Musta tiskiharja on ihan mahtava juttu. Harjat ovat luonnonharjasta ja kokomusta väritys on niin mun juttu - tykkään :) Lisäpisteitä tulee uusiomateriaalin käytöstä ja kierrätettävyydestä. Mustavalkoisuus on meidän kodin juttu (joka ei varmaankaan ole jäänyt epäselväksi :D). Arabian mustavalkoiset vanhat maustepurkit ovat mun perintöaarteita. 

Kotilaituri avaa ovensa tällä viikolla torstaina klo 15-20. Sitä ennen voit shoppailla verkkokaupassa - klik www.kotilaituri.fi
Tällä viikolla juhlitaan myös synttäreitä. Torstaista alkaen luvassa synttäritarjouksia. Lauantaina juhlitaan synttäreitä kaikkien meijerikauppojen kesken (KOTIkutoinen, Kotilaituri ja Tuulan hoitola) ja kaupat ovat auki klo 10-15. Tarjoamme myös 100 ensimmäiselle vieraalle jäätelöt!







Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Kotilaituri
Maira Gall