HABITAREN VIERAILUVINKKI - messujen pienin ja kauneinTässä vielä yksi täsmävinkki tämän päivän messuiluun - huone ett rum -osasto. Ehdoton suosikkini! Heidän kaunis, ilmakasveja ja käsintehtyä keramiikkaa sisältävä osasto löytyy Forman puolelta, sympaattinen myymälä taas Kirkkonummelta. Huone ett rum putiikkia luotsaavat ja paikalla häärivät ihanat Johanna ja Eeva ♥

Osasto tarjoaa vain osan myymälän uniikeista ihanuuksista, mutta juuri sopivan, visiitille houkuttelevan kattauksen verran. Mukaani lähti keraaminen hedelmä ja ilmakasvi - tietysti.
Mikäli et ole vielä hankkinut ilmakasveista kertovaa kirjaa, nyt voit ostaa sen huone ett rum osastolta tekijän nimmarin kera.


Ilmakasvilajikkeita on runsaasti tarjolla sekä vinkit kasvien hoitoon. Tosin paljon helppohoitoisempia kasveja saa hakea. Huone ett rum putiikilla on myös verkkokauppa ja se löytyy täältä.

Ihanaa sunnuntaita ja kivoja messuja sinne suuntaaville!

7 kommenttia

 1. Olen niin samaa mieltä! 💚🌿
  Ehdottomasti kaunein osasto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huippukiva, inspiroiva, käsintehtyä ja sydämellä valittua ♥

   Poista
 2. Oi, miten ihastuttava osasto ja kauniit kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella kaunista ♥ Käyhän kurkkaamassa myös huone ett rumin verkkosivuilla :)

   Poista
 3. Olen niin iloinen, että HUONE ett RUMilla oli oma osasto Habitaressa. Ilmakasvit on todellisia sisustajan iloja, ja helppojakin vielä!

  Ja oli ihana nähdä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sisustajan iloja tosiaan nuo ilmakasvit! Ihana osasto Johannalla ja Eevalla ♥ Ilo oli nähdä teitä kaikkia ♥

   Poista
 4. Harmi kun ite en päässyt Habitareen :) Lohdutan itseäni, kun huomenna serkkutapaaminen Barcelonassa .)

  Nuo ilmakasvit näyttävät hauskoilta, minun pitänyt käydä ostamassa yksi kukkakaupasta, kun kaverilta sain hauskan lasisen jutun just ilmakasville. Pitää vissiin laittaa töpinäksi ja ostaa heti kun tulee reissusta. Purkki ollut kesästä saakka keittiön pöydällä, ilman mitään.

  VastaaPoista

© Kotilaituri
Maira Gall