BLOGIKIRPPIS 5.8.2018 KOTILAITURILLATänä vuonna se toteutuu taas - nimittäin Åblogien ja ystävien blogikirppistapahtuma!
Viime vuonna tapahtuma jätettiin välistä, ja nyt tuntuu myytävää tavaraa kertyneen ainakin myyjien määrästä päätellen runsaasti. Tulevana sunnuntaina 5.8.2018 klo 12-15 Kotilaiturin piha Ilmarisissa täyttyykin myyjistä ja toivottavasti myös ostajista aiempien vuosien tapaan. Kotilaituri löytyy osoitteesta Pahkalaukkaantie 1, Ilmarinen.

Myynnissä on kotien ja kesämökkien aarteita, huonekaluja, sisustustavaraa laidasta laitaan, käsitöitä, vintagea, designia ja paljon kaikkea muuta kivaa!

Kotilaituri-blogin lisäksi myymään tulee muita bloggaajia kuten good to be home, Vihreä ilo, Villapuomi, Kelloranta, Oblik, Kotokunnas, Sohvila, Lady of The Mess, Rouva Raadelmasta, Kotini on linnani ja Kukkurakoti sekä runsast joukko meidän ystäviä.

Tapahtumassa on mukana myös ystäväyrityksiämme: Handmade by KOTONA, Ankkuroidu, Mum's, Ilmaristen Kakkupuoti & Hellun Herkut, Ilmaristen K-Market, Liedon Säästöpankki ja Turun Messukeskus. Tapahtuma-alueelta löytyy myös Ekotorin piensähkölaitteiden keräyspiste sekä Hope ry:n Reppu joka selkään-kampanjan lahjoituspiste. Tapahtuman facebook sivuilta löydät ajankohtaista infoa tapahtumasta. Julkaisemme tapahtumasivulle myös ennakkomaistiaisia myyntiin tulevista jutuista, joten kannattaa seurailla millaisia aarteita kirpparilta on mahdollisuus löytää!

Ilmarisiin pääsee Kauppatorilta busseilla 401-403 ja autoilijoille löytyy runsaasti parkkitilaa Ilmaristen koulun kentältä ja pihalta. Paikalla on liikenteenohjaus.

Kuvissa vähän maistiaisia siitä, mitä Kotilaituri-blogin kirppispöydältä tulee löytymään!
Kotilaituri-kaupan myyntipöydillä taas kausipoistoja ja malliston häntiä sekä aletuotteita poistohinnoin!

Nähdään sunnuntaina kirppiksellä!

13 kommenttia

 1. Ihania tavaroita tulossa myyntiin <3
  Kaunista elokuun ensimmäistä iltaa sinulle Kati!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiitos samoin Outi, ihanaa elokuuta!

   Poista
  2. Hyvää huomenta, olen Josef Lewis. Hyvämaineinen, oikeutettu ja akkreditoitu lainanantaja. Me myöntäkää kaikenlaista lainaa nopeasti ja helposti, henkilökohtainen laina, autolaina, kotilaina, opintolaina, yrityslaina, inventor-laina, velkojen konsolidointi. jne

   Hanki hyväksytty yrityksille tai henkilökohtaisille lainoille tänään ja hanki varoja saman viikon hakemuksen aikana. Nämä henkilökohtaiset lainat voidaan hyväksyä riippumatta luottotietosi ja on paljon onnellisia asiakkaita varmuuskopioida tämän vaatimuksen. Mutta et saa vain tarvitsemasi henkilökohtaisen lainan; saat halvin. Tämä on meidän lupaus: Takaamme Alin kurssin kaikille lainoille, joilla on vapaa vakuus.

   Pyrimme jättämään positiivisen kestävän vaikutelman ylittämällä asiakkaidemme odotukset kaikessa, mitä teen. Tavoitteenamme on kohdella sinua arvokkaasti ja kunnioittavasti tarjoamalla korkealaatuista palvelua hyvissä ajoin. Ei sosiaaliturvaa Tarvittava määrä eikä luottotarkastusta tarvita, 100% taattu. Kannattaa välittömästi ilmoittaa välittömästi alla olevista yksityiskohdista, jos olet kiinnostunut lainauksesta ja ole huijauksia.

   Sähköposti: progresiveloan@yahoo.com
   Soita / WhatsApp: +16626183756
   Verkkosivusto: https://progresivefunding.wordpress.com   Poista
 2. Kunpa kirppis olisi vähän lähempänä, tulisin viivana paikalle. Näyttää ja kuulostaa niin ihanalta tapahtumalta!
  Oikein mukavaa päivää ja runsasta myyntiä kaikille! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tapahtumamme on toivottu ja odotettu! Kiitos, myyntejä meille ja löytöjä ostajille :)

   Poista
 3. Riinaa kompaten, kunpa kirppis olisi lähempänä, tulisine hdottomasti ostoksille.
  Mukavaa kirppistelyä!

  VastaaPoista
 4. Voi miten kiva tapahtuma ja varmasti vaikka mitä ihanaa ostettavaa! Mukavaa alkanutta elokuuta♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, meillä on aina ollut kyllä kivaa :) Ihanaa elokuuta myös sinne!

   Poista
 5. Oi, miten kiva kirppari on tulossa :) Tulisin jos en olisi ensi viikolla tulossa Turkuun muuhun tapahtumaan. Hyviä myyntejä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ellan puumajaan vaan yökylään :) Kiitos ja kivaa Turku-päivää ensi viikolle <3

   Poista
 6. Kiitos kirppismyyjille, kaikkea kivaa löytyi...

  VastaaPoista
 7. Do you need personal loan?
  Loan for your home improvements,
  Mortgage loan,
  Debt consolidation loan,
  Commercial loan,
  Education loan,
  Car loan,
  Loan for assets.
  financialserviceoffer876@gmail.com WhatsApp +918929509036

  VastaaPoista

© Kotilaituri
Maira Gall