Kotilaiturin lahjaideoita

Kotilaiturin joulukuu on ollut kaikkea kiireistä täynnä ... käsitöitä on tehty ja jouluakin valmisteltu. Enimmäkseen kyllä kaupalla. Kirjoitin hyvissä ajoin joulupukille ja toivoin kodin joulusiivousta ennakkolahjaksi. Äiti onneksi kuuli toiveeni ja lupautui auttamaan. Kiitos. Äidit ovat korvaamattomia <3
Kaupalla pitää kuitenkin siivota itse :)
Siellä onkin riittänyt järjesteltävää, sillä sinne on saapunut kaikenlaisia ihanuuksia, joita voi sujauttaa joulupakettiin. Mikäli ei millään osaa päättää, mitä antaisi lahjaksi, kannattaa turvautua Kotilaiturin lahjakorttiin. Tässä muutamia lahjaideoita.
Ostoksia voi tehdä verkkokaupassa, www.kotilaituri.fi, tänään vielä postikuluttakin. Toimitus tulee postikulutta, kun valitsee nouto myymälästä. Paketti tulee silti postin kautta ja ilman postikuluja. Kaupalla voi tehdä vielä jouluostoksia 
to 19.12 klo 18-20 (myös kässäkerho), la 21.12. klo 11-15 ja su 22.12. klo 12-16.

Löytyykö näistä omaa suosikkiasi? Kerro oma suosikkisi kommentoimalla Facebookissa tai tänne blogiin ja osallistut arvontaan. Kaikkien kommentoineiden kesken arvotaan 30€ lahjakortti Kotilaiturille! Voittaja arvotaan ma 23.12. Suosikkituotteesi voi olla myös jokin muu Kotilaiturin tuote. Kurkkaa verkkokaupan puolelle, mitä sieltä löytyy :)

8 kommenttia

 1. Mukana arvonnassa.
  Omat suosikit tuo lasinen monilokeroinen rasia ja ihana harmaa neulottu peitto.
  Täytyykin tulla joku päivä katselemaan oikein paikan päälle .

  VastaaPoista
 2. Mulla samat suosikit eli tuo lasinen rasia ja harmaa palmikkopeitto. Olen käynyt oven takana kuolaamassa ja ajellut ohi, kun valot olisi ollut päällä :( Toivottavasti pääsen joku päivä vielä sisälle astikin.

  Lallu

  PS. Tein meidän pienimmälle tuon mini-skappelin joululahjaksi. Onnistui mielestäni hyvin, kiitos ohjeesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että innostuit mini-skappelista :) Ohjeita tulee ensi vuonna lisää ja kauppakin on arkisin avoinna. Ehkäpä pääset silloin sisälle asti ;)
   Ihanaa joulua, Lallu!

   Poista
 3. Harmaa palmikkopeitto on ihana ja myös lyhdyt. Jonain päivänä vielä tulen käymään :) Mukavaa joulunodotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa Siirisofia ja oikein ihanaa joulua sinullekin!

   Poista
 4. Oih! Lampaantalja ja kynttilälyhdyt ovat mun suosikkeja! :)

  VastaaPoista
 5. Harmaa palmikkopeitto on ihanin.
  T.Maikki

  VastaaPoista

© Kotilaituri
Maira Gall