Hangon KIRPPISVINKIT


 Kesäkodin myötä myös Hangon kirppikset ovat tulleet tutuksi.  Jokaisella visiitillä pitää päästä ainakin jossakin kirppiksellä käymään. Kesäkodin sisustukseen olen löytänyt useampiakin käytettyjä helmiä. Erityisesti lasi ja keramiikka viehättää kovasti. Kiinnostavin sävymaailma on maanläheinen tai tumma. Samalla myös Hangon kodin astiasto on muodostunut yhdistelemällä erilaisia astiasarjoja ja värejä uudella tavalla.

3 SUOSIKKIKIRPPISTÄNI HANGOSSA
KIRPPIS ANKKA, Esplanaadi 126

Kirppis Ankka sijaitsee "kotikatumme" Esplanaadin varrella ja Hankoon tullessa vähän Lidlin jälkeen olevassa rakennuksessa. Samassa kiinteistössä sijaitsee Esplanaadin tien puolella Sportia ja Kirppis Ankka löytyy rakennuksen takaa. Tien varressa on kyltti aukioloaikoineen.

Kirppis Ankka on perinteinen hyllykirppis, josta löytyy kirppistuotteita laidasta laitaan koko perheelle. Kirppis jakaantuu kahteen isoon halliin, jossa toisessa on hyllypaikat ja toisessa muutamia huonekaluja, kirjaosasto sekä muita isompia tuotteita.

Iloinen ja hyvä palvelu, hinnat edulliset. Avoinna myös su!
TEMPPELI KIRPPIS, Ratakatu 29

Temppeli kirppis sijaitsee keskustassa, S-marketin ja Tokmannin jälkeen radan varressa kulkevan kadun kulmauksessa. Temppeli kirppis ei ole kooltaan supersuuri, mutta tuotteet ovat jaoteltu tuoteryhmittäin ja tarjolla on niin vaatteita ja asusteita lapsille ja aikuisille kuin sisustustavaraa astioista huonekaluihin.

Olen tehnyt täällä kivoja keramiikkalöytöjä. Viimeksi mukaan tarttui myös pieni konjakinruskea nahkalaukku, jota käytämme neidin kanssa vuorotellen.

Hyvä ja iloinen palvelu, kiva puutalon tunnelma ja upeanväriset sisäovet. Täällä  5 eurolla tekee jo useamman ostoksen! Muistelen, että käy vain käteinen.SHALOM SECOND HAND SHOP, Esplanaadi 88

Shalom Second Hand sijaitsee muuta kortteli ennen kesäkotiamme, kerrostalon katutasossa. Shopin yläkerrasta löytyy vaatteita, kirjoja, taidetta, astioita, koruja, leluja jne. ja alakerrassa on jotain huonekaluja. Ruotsia puhuva vanha herra opastaakin avuliaasti piipahtamaan myös alhaalla.

Täältä olen löytänyt mm. upeita savipulloja (2 €/kpl), astioita (1-3 €/kpl), kulhoja ja savipyttyjä (2-3 €/kpl) sekä yhden pelin ihan pilkkahintaan - eurolla.  Maksuvälineenä käy vain käteinen ja hyvä varata kolikoita, ettei maksa 20 eurolla 1-2 euron ostosta.

Muilla kirppiksillä, joita Hangon kaupungin sivuiltakin löytyy, en ole vielä päässyt testaamaan. Lähimmäinen on myös lähellä kesäkotiamme, mutta se on auki vain ke ja pe. Ehkä tämä asia korjaantuu tällä viikolla, kun suuntamme taas Hankoon.


Tässä vielä viime aikaiset kirppislöytöni. Keramiikka on nyt todella suosittua ja sitä löytääkin kirppiksiltä muutamilla euroilla. Parasta on erilaiset sävyt, lasitteen värivaihtelut ja kuvioinnit. Kirppisesineillä saa kaivattua persoonallisuutta sisustukseen ja voi koota vaihtuvia asetelmia mielen mukaan. Pulloja ja kuppeja voi käyttää maljakoina ja ruukkuina, mutta ne ovat kauniita sellaisenaan. Kaikella ei tarvitse olla erityistä käyttötarkoitusta - kaunis katseltava on riittävä peruste.

Jos matkaan Hankoon ja sinua kiinnostaa kirppistely, suosittelen lämpimästi vierailemaan kesäkeskiviikkoisin tai -perjantaisin (3.6.-5.8.), sillä silloin Itäsatamassa järjestetään Hangon kuuluisa iltatori. Iltatorilla on myyjiä laidasta laitaan, tarjolla on uutta ja vanhaa tavaraa, erilaisia herkkuja, kuten vastapaistettuja lettuja, tuoretta kalaa ja vihanneksia sekä monipuolista ohjelmaa. Hangon iltatoreilla on mieleenpainuva tunnelma ja pääsee kiinni todelliseen kesäfiilikseen. Ja mikä parasta, tavata tuttuja!

Lisää Hangon palveluista ja tapahtumista löydät täältä > Tourism Hangon sivuilta
ja Facebookista Hulluna Hankoon.

Kati

I love flea markets and here are three of my favorite flea markets at Hanko.
Also Hanko evening fairs at Wednesday and Friday evening during 3.6 - 5.8. at Itäsatama are famous.
I welcome you at Hanko summer!Esplanaadi 126
Esplanaadi 126

8 kommenttia

 1. Parhaat löydöt tekee yleensä aina kirppiksiltä!
  Niistä hankinnoista tulee aina niin hyvä mielikin, kun voi kierrättää mutta säästää samalla myös pennosia.
  En ole koskaan ollut Hangossa, mutta viettäisin paikkakunnalla oikein mielelläni jonkin kesäisen lomaviikonlopun. Ehkä vielä joskus... :)

  VastaaPoista
 2. Ankka kirppiksellä olen itsekin käynyt, oli siisti paikka. Hanko <3

  VastaaPoista
 3. Aina kiva, kun joku vinkkaa kaupungin kadut ja aarteiden paikat. Täällä zoomaillaan kauniita keramiikkalöytöjäsi :)

  Hangossa olis kiva viettää joku kiireetöntä päivää iltatorilla, biitsillä tai hyvien ruokapaikkojen terasseilla.

  VastaaPoista
 4. Kiitos Kati! Ensi kerralla kun minulla on Hangossa ylimääräistä aikaa otan haltuun Ankka kirppiksen ja huolella. Hyviä löytöjä olet tehnyt :)

  VastaaPoista
 5. Voi, Hankoon täytyisi ehtiä tänäkin kesänä! Kiitos kirppisvinkeistä - niitä aina tarvitaan.
  Kesäkotisi näyttää upealta!

  VastaaPoista
 6. RAHOITUSJÄRJESTELMÄ JASON RAYMOND OF FINANCE CIRCLE LOAN INC: n avusta (fundingloanplc@yahoo.com TAI Soita / Teksti +14067326622) ..

  Olen Nathan Davidson liikemies, joka pystyi elvyttämään kuolevan liiketoimintaansa jumalallisen lainanantajan avulla, joka tunnetaan Jason Raymondin rahoittajana CIRCLE INC: n toimitusjohtajana. Olen asunut 1542 Main St, Buffalo, NY. aloittaa liiketoiminta, ratkaista velkasi, laajentaa nykyistä, tarvitset rahaa ostaa tarvikkeita. Onko sinulla ollut ongelma yrittää saada hyvää luottojärjestelyä, haluan sinun tietävän, että RAHOITUSRYHMÄ INC on oikea paikka ratkaista kaikki taloudellinen ongelma, koska olen elävä todistus ja en voi vain pitää sitä itselleni kun muut etsivät tapaa saada taloudellisesti nostettua .. Haluan, että kaikki ottaisit yhteyden tähän jumaliseen lainanantajaan muiden yksityiskohtien tietojen avulla, jotta voimme osallistua tähän hienoon tilaisuuteen Sähköposti: fundingloanplc@yahoo.com TAI Soita / Teksti +14067326622


  VastaaPoista
 7. Are you in need of a loan? Do you want to pay off your bills? Do you want to be financially stable? All you have to do is to contact us for more information on how to get started and get the loan you desire. This offer is open to all that will be able to repay back in due time. Note-that repayment time frame is negotiable and at interest rate of 3% just email us (creditloan11@gmail.com)

  VastaaPoista
 8. Are you in need of a loan? Do you want to pay off your bills? Do you want to be financially stable? All you have to do is to contact us for more information on how to get started and get the loan you desire. This offer is open to all that will be able to repay back in due time. Note-that repayment time frame is negotiable and at interest rate of 3% just email us (creditloan11@gmail.com)

  VastaaPoista

© Kotilaituri
Maira Gall