Kylpyhuonesuunnittelua Rakenna ja Sisusta messuille

Kaupallinen yhteistyö: Turun Messukeskus

Rakentamisen ja remontoinnin voi sanoa kuuluvan meidän perheen niin harrastuksiin, kuin työhönkin. Eipä siis ihme, että tartuin ilolla mahdollisuuteen hakea mukaan Turun Messukeskuksen ideoimaan Åblogitalon suunnittelijoihin Rakenna ja Sisusta messuilla 10.-12.2.

Alkuvuodesta sain viestiä, että pääsin mukaan toteuttajatiimiin ja sain suunniteltavaksi wc-kylpyhuoneen. Muita Åblogitalon toteuttajia ovat Villa Puomin Hanna - keittiö, Pikkutalon elämää-blogin Sanna - olohuone ja Oblik.-blogin Jutta - eteinen. En malta odottaa kokonaisuutta, sillä olen saanut toteutuksista vähän esimakua.

Omasta wc-tilasta olen myös innoissani. Päätin toteuttaa tilan wc- ja pukeutumistilana, koska sinne ei tule suihkua. Värimaailmaksi valitsin Tikkurilan tämän kevään väreistä Clay-värimaailman, joka muistuttaa meitä juuristamme, yhteydestä luontoon ja käsillätekemiseen. Siitä löytyvät omat sisustuksen suosikkivärini ja niillä tilaan tulee ripaus 50-60-luvun henkeä nykyaikaan tuotuna.

Wc-kalusteiden väriksi valitsin vaalean tammen, ja lattialle ison tumman laatan Laattasatamasta. Kalusteet ovat selkeälinjaiset, mutta puu tuo tilaan pehmeyttä ja lämpöä. Seinä laatoitetaan seinä-wc:n taustan osalta ja laataksi valitsin farkunvärisen hexagon-mallisen mosaiikkilaatan Terratinta-mallistosta. Loput seinästä saavat pintaansa Tikkurilan farkunsinisen Denim N429 värin. Hanaksi tulee messinkinen Tapwellin Birillo-hana ja wc:n seinäpainikkeestakin pilkistää pieni kimallus.

Huonekaluksi valitsin Vepsäläisen valikoimista Adean Bon daybedin, joka toimii niin penkkinä pukeutuessa kuin laskutilana vaatteille. Daybedin värit istuvat täydellisesti suunnitelmaani. Arjen luksusta tilassa lisäävät mm. Mum'sin uutuusvillamatto ja Hifimestasta B&O:n Beolit 15 Bluetooth-kauitin, joka on sisustajan ja musiikinkuuntelijan unelma ♥

WC:n pyyhkeet valitsin Finlaysonin valikoimista ja vaatteet Friendtexin SS2017-mallistosta. Jotain pientuotteita on vielä valitsematta, mutta suurimmaksi osaksi ne löytyvät omasta kaupasta sekä second hand aarteistani. Kaikkiaan kaunista, käytännöllistä ja kompaktia on tiedossa. Lisää luvassa blogissa sekä Instagramin puolella @katilaituri. Rakenna ja Sisusta ohjelmaa voit seurata messujen Facebook-sivulla. Olen messuilla paikalla myös lauantaina, jolloin voit tulla kuulemaan lisää suunnitelmastani ja valinnoistani!

Tervetuloa messuille ja Åblogitaloon!

Kati


14 kommenttia

 1. Kuulostaa mainiolta suunnitelmalta! Näillä näkymin tuun messuilemaan, joten nähdään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että ehdit mukaan! Messuilla on Åblogitalon lisäksi niin paljon kiinnostavaa :)

   Poista
 2. Kuulostaa hyvältä! Ollapa makkarin yhteydessä tuon näköinen ikioma wc-pukeutumistila. Mäkin olen tulossa joku päivä messuilemaan ja tulen takuuvarmasti katsomaan teidän huoneet. Saatan tulla jo raksapäivänä kurkkaamaan kun tuon kamoja toiselle osastolle (utale kun olen) 😉

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, pukeutumistilaa kaivattaisiin täälläkin :) Kiva kuulla, mitä pidät toteutuksistamme, kun näet ne livenä! Käydäänpä kahvilla, kun nähdään raksapäivänä.

   Poista
 3. Kuulostaa kyllä niin hyvältä tämä sun suunnitelma <3
  Mukavia messuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi ♥ Jännää kuulla, mitä kävijät pitävät toteutuksistamme :)

   Poista
 4. Oi miten hienolta vaikuttaa!! Ja on kyllä suuritöiset projektit! Minulla ei olisi ollut mahdollisuutta toteuttaa edes viimevuoden kaltaista, saati näin isoja juttuja kuin teillä nyt! Eikä kyllä ideoitakaan!:D ihanaa, en malta odottaa lopputulosta!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sulla Katri olisi ideoita ja rahkeita ♥ Kiitos tsempeistä, tästä tulee kiva kokonaisuus :)

   Poista
 5. Harmi kun niin kaukana, mutta onneksi pääsen tämän kautta ihailemaan töitäsi. Varmaan kiva päässä suunnittelemaan tuollaista. Ihanaa messu viikonloppua teille kaikille bloggaajille!!! Tulee hieno <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mielenkiintoinen projekti ja kiva jengi koossa tekemässä :)

   Poista
 6. Mukavat suunnitelmat!
  Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihan innoissaan ollaan täälläkin. Ensi viikonloppuna sitten on valmista :) Aurinkoista viikonloppua sinnekin!

   Poista
 7. Siis kaikki ideasi ja valintasi tipahtivat mulle kyllä ihan kympillä <3 Aivan unelmavalinnat. Erityisesti värimaailma, 50-60-luku, hexacon-laatat ja daybed. Toivottavasti pääsen näkemään tilasi myös livenä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Celia C ♥ Niin kiva, jos pääsisit messuille ja nähtäisiin mekin livenä :) Olen kyllä aika innoissani tuosta toteutuksesta ja värimaailmasta, laatoista ja kaikesta!

   Poista

© Kotilaituri
Maira Gall