Äidille / Viime hetken lahjavinkit

Mikäli äitienpäivälahjahankinnat ovat vielä tekemättä, tässä muutama idea, joista ainakin Kotilaiturilla käyvät äidit tykkäävät.

1. Marudesignin sydän- ja tähtikorut

Marudesignin koruja on ollut Kotilaiturin valikoimissa jo kohta vuoden. Tämän kevään uutuuksia ovat tähtikorvikset, sormukset ja aivan uutukaisina midi- ja minikokoiset tähti- ja sydänkorut. Oma suosikkini on midikokoinen sydän, joka on isosta sydänkorusta poiketen kallellaan. Marudesignin korujen takana on ihana Marja, Maru, joka suunnittelee, valmistaa ja toimii itse loistavana mallina koruilleen. Korujen ystäväksi ei ole vaikea ryhtyä, sillä ne sopivat niin moneen tyyliin ja menoon. Pelkistetty asu täydentyy simppelillä ja näyttävällä korulla, farkkuasuun saa ripauksen rokkia ja juhla-asuun säihkettä. Tutustu marudesignin tarinaan täällä.







 2. Nahkalaukut

Kotilaiturin omaa tuotantoa olevat nahkalaukut on ajattomia ja pelkistettyjä malleja, jotka sopivat moneen menoon. Olga-laukut ovat saavuttaneet huikean suosion ja monta laukkua on jo sujahtanut äitienpäiväpakettiin. Ihanaa, kun miehet ovat kuunnelleet vaimojen toiveita ja tulleet ostoksille. Kotilaiturille voi aina jättää oman lahjatoiveensa, joista ostaja voi sitten valita sopivan. Näin lahjansaaja saa toivomansa lahjan, joka säilyy kuitenkin yllätyksenä lahjan avaamiseen saakka. Nahkalaukut valmistetaan käsityönä Turussa. Mallit ovat omaa suunnitteluani ja niihin käytetään vaate- ja huonekaluteollisuuden ylijäämänahkoja, joita ostamme pienissä erissä. Näin ollen laukkumalliston nahat ja värivaihtoehdot vaihtelevat.
Yhtä ja täysin samaa väriä valmistuu aina muutama kappale.  Laukkumallistoon emme käytä vanhoja nahkatakkeja tai housuja. Mutta mikäli sinulla on hyvälaatuisesta nahasta tehty vaate, sellaisesta saa tilaustyönä oman laukun, meikkipussin tai tyynyn.

Kuvassa iso-Olga mustana ja messingin värisillä soljilla ja ketjuilla.
(Kuva: Peter Linden Photography & Graphics)

3. Nahkapussukat

Pussukoita ei koskaan ole liikaa, on tuttu lausahdus. Tämä Kotilaiturin pieni pussukkamalli käy kukkarona, meikkipussina, pikkulaukkuna, käsilaukkupussukkana. Itselläni sellainen kulkee laukussa ja säilöö sisäänsä huulikiillon, laastarit ja päänsärkylääkkeet.


4. Lampe Berger

Äitienpäivänä muistan omaa äitiäni onnittelusoitolla ja lasten tekemillä korteilla.
Lahjat olemme jo antaneet. Meidän lahjapolitiikkana on, että mikäli vuoden aikana tulee vastaan juttu, on se sitten tuote, palvelu tai tapahtuma, siihen tartutaan. Tärkeintä on kuunnella, mitä toinen toivoo ja arvostaa, vaikka ei sitä toiveeksi suoraan puekaan. Äitini ilahtui saamastaan Lampe Bergerin lampusta ja kahdesta valkoisesta terassihortensiasta, jotka kukkivat koko kesän hänen lasitetulla parvekkeellaan. Mikäli olet miettinyt Lampe Bergeriä, sellaisen löydät mm. Kotilaiturilta sekä sisustus- ja lahjakauppa Sesongista, joka sijaitsee Piispanristin Prisman yhteydessä. Johannan kaupasta löytyy kattava valikoima Lampe Bergereitä ja tuoksuja (ja kaikkea muuta ihanaa).


LAMPE BERGER huoneilman puhdistaja on alunperin kehitetty sairaalailman puhdistamiseen, se tuhoaa 66% huoneilman bakteereista ja poistaa epämielyttävät hajut. Tekee ilman helpommaksi hengittää ja on apuna astmaatikoille ja allergisille.
Ilman puhdistamisen lisäksi Lampe Berger tarjoaa huonetuoksun, kodin tunnelmaa luomaan mutta lampussa voi käyttää myös tuoksutonta nestettä! (Kuva: Lampe Berger)Lampe Bergeristä löytyy kattava postaus Koti kaupungin laidalla-blogista.
5. Kukkia, kukkia!

Kukat ilahduttavat aina ja kukkaostopaikkoina suosin näitä:

Fridhem - kaiken kauniin koti Turussa (loistava palvelu, taidokas sidonta, sisustuksellinen silmä, ostan usein puhelintilauksena, sillä luotan ja tiedän, mitä saan)Tuulensuun kukka Liedossa (lähellä, ostan punteittain kukkia kaupan esillepanoon, oman kylän kauppa, runsas valikoima)
Liedon Kukka ja Puutarha Liedossa (parhaat yrtit, amppelit ja kesäkukat, lähellä tuotettua laatua)
Viherlassila Turussa (parhaat puut ja pensaat, laatuperennat, loistava palvelu ja ostaminen tehty helpoksi, ammattitaidolla ja sydämellä)



Paras lahja on yhteinen aika ja arki, halaus, hymy ja hetket!

Onnekasta äitienpäivää kaikille äideille ja äitien läheisille ♥


8 kommenttia

  1. No nyt tuli loistava valikoima lahjoja, minä kelpuuttaisin nämä kaikki itselle. Tai lambe berger löytyykin jo kotoa niin löytyykös Kotilaiturista myös tuoksuja. Ajattelin sitä puuvillan tuoksua seuraavaksi hankkia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomenna ehtii vielä, Mari :) Puuvillan tuoksua ei ole tällä hetkellä, mutta tulossa. Ilmoitan, kun saapuu! Ihanaa äitienpäivää sulle ♥

      Poista
  2. Upeita kuvia! Kelasin noita Marudesignin korukuvia edestakaisin monta, monta kertaa kun olit stailannut ne niin ihanasti. Tosi kivoja lahjavinkkejä kaikki ja voisin antaa niistä minkä tahansa omalle äidilleni ja toisaalta ottaa itsekin :) Lampe Bergeriä en enää vaihtaisi pois millään. Siinä on uskomaton teho ja se on meillä ihan vakiokäytössä. Mukavaa äitienpäiväviikonloppua sinulle ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Anu! Aurinko ja meijerin rouhea seinä vanhoine palotikkaineen on oiva kuvaustausta. Midisydämestä ja tähdestä tuli heti hittejä eli täydennystilausta pitää tehdä jo ensi viikolla. Lampe Berger on ihme vekotin enkä myöskään siitä luopuisi. Kaunis esine, simppeli käyttää eikä mitenkään tekninen - mä tykkään. Ihanaa äitienpäiväviikonloppua sullekin ♥

      Poista
  3. Tosi hyviä lahjavinkkejä. Erityisesti voin suositella Lampe Bergeriä, ihan loistava tuote!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lampe Bergeriä ei tiedä kaipaavansa, kunnes kokeilee ja huomaa, ettei voi elää ilman!

      Poista
  4. Iiik miten ihania kuvia Marun koruista! Huippustailaus upeassa miljöössä!

    Minulla on edessä ihan poikkeuksellinen äitienpäivä. Mies Amerikassa työmatkalla,
    mummot ja mammat molemmat lomailemassa Turkissa. Huomenna vien muksut
    leffaan, muita suunnitelmia ei sitten olekaan. Ollaan vaan ja löffäillään :))

    Iloista äitienpäivää sinulle Kati <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Teija! Marun korut sopivat rouheaan ympäristöön. Sullahan on oikein kunnon äitienpäivä, oleilua ja lepoa vaan:) Nautinnollista äitienpäivää sullekin ♥

      Poista

© Kotilaituri
Maira Gall