Bo muutti meille


Olen pitkään etsinyt meille sopivaa lajitteluastiaa ja voi pojat, miten tuskaista se on ollut.
Mitään riittävän kaunista, kevyenoloista, tilavaa, helposti käytettävää ja siivottavaa ei ole tullut vastaan, ennen kuin törmäsin Done by myself-blogissa Brabantian Bo Touch Bin lajitteluastiaan. Thank you Marrit ♥


Ihastuin välittömästi Bo Touch Bin lajitteluastian keveyteen ja ulkonäköön. Pikaisen googlailun seurauksena löysin suomalaisen myyjän sivut ja Bo:n vaihtoehdot. Lajitteluroskista on saatavilla kahdeksassa eri värissä. Mietin aluksi, valitsenko väripilkun, mutta päädyin kuitenkin mustaan, jolloin astia ei paista silmään olohuoneessa istuessa vaan sulautuu yhtenäiseen keittiö-olohuone- tilaan. Kalustemainen ja siro ulkonäkö puhuttelevat ja nostavat lajitteluastioiden kategoriassa riman korkealle. Tämähän näyttää ihan kaapilta, eikö?Parasta lajitteluastiassa on sen koko ja käytettävyys. Se on nimittäin kompaktin kokoinen tilaihme.
Keittiömme ei ole iso ja tilassa ei ole muuta paikkaa lajitteluastialle. Kuten kuvasta näkyy meillä haastetta syvyyden suhteen asettaa takana oleva patteri sekä kulku ruokapöytään, joka on astian oikealla puolella. Lajitteluastia on kuin tehty tähän tilaan. Korkeutta Bo:lla on 68 cm, leveyttä 54 cm ja sen syvyys on 31,5 cm. Bo on suunniteltu toimivaksi pienessäkin tilassa, ja halutessa sen päälle voi asettaa vaikka muutaman kukkaruukun lisäämään kalustemaisuutta.

Bo Touch Bin lajitteluastiaa saa sekä yhdellä, kahdella tai kolmella irrotettavalla ja pestävällä lajitteluastialla. Roskiskaapissamme on kaksi lisäastiaa, joista toisessa säilytän käsitiskiainetta ja roskapussirullaa, toinen ämpäri toimii lasinkeräykselle. Valitsin Bo:n kolmella 11 litran lajitteluastialla. Yhteen menee paperit, yhteen pahvit ja kolmanteen metallit. Ämpärit on kevyitä ja helppoja tyhjentää ja pitää puhtaana.


Nimensä mukaisesti lajitteluastian kansimekanismi on Brabantian Soft Touch eli kansi aukeaa kevyellä painalluksella. Meillä myös teini ja minion oppivat kerralla laittamaan kierrätettävät omiin astioihin. Aiempaan kierrätyskassiin ei sitten osuttu millään. Ja totta, olihan se 30 cm alempana ;)


Olen niin innoissani Bo:n hyvästä muotoilusta, kauniista ulkonäöstä, toimivuudesta ja käytettävyydestä. En epäröinyt hetkeäkään ostopäätöstä enkä ole katunut. Lajitteluastia on yksi parhaista keksinnöistä ja arjen apureista, joita kodissamme on. Oman Brabantia Bo Touch Bin lajitteluroskiksen tilasin Kori.fi verkkokaupasta.

(Postaus on tehty ilman mitään tuoteyhteistyötä tai alennusta tuotteesta.)

I have finally found a perfect recycle bin to our kitchen. Compact size, nice looking and so handy.

Brabantia Bo Touch Bin looks like cabinet and is wide enough for many spaces. Easy to use, recycle and clean. Love it ♥9 kommenttia

 1. Tämähän on näppärän oloinen ja näköinen! Äkkiseltään ei tosiaan edes hoksaa että kyseessä on edes roska-astia. Hieno - hyvä löytö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin kyllä fiiliksissä tämän löydyttyä ja käyttökokemuksena voin sanoa, että olen tosi tyytyväinen! Aivan loistava tuote ja kuin tehty meidän kompaktiin keittiöön :)

   Poista
 2. Voi vitsit miten kätevä lajitteluastia. Tuohan on kuin osa sisustusta. Minusta se henkii jotenkin 50 lukua ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään tosi paljon, kun näyttää huonekalulta eikä pöntöltä. Kevyet ja sirot jalat sekä muoto tuo tosiaan mieleen 50-luvun :)

   Poista
 3. Upea löytö! Kierrättäminen kunniaan näin siistillä täsmäkalusteella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten voikaan ihminen olla iloinen jostain :) Toimivuus tekee välttämättömästä nautinnon!

   Poista
 4. Moi!
  Miten korkea roskis on kansi auki korkeimmillaan? Pohdin, mahtuisiko se saarekkeen alle meillä kotona.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Laura, Bo: kannen korkeus on 91 cm kannen ollessa auki ääriasennossaan :)

   Poista
 5. Tilasin myös kyseisen roskiksen. Heti tilauksen jälkeen mietinkin, että mites käy kun kissat hyppäävät roskiksen päälle. Aukeaako luukku kun kisut hyppäävät pois. Osaako kukaan sanoa.

  VastaaPoista

© Kotilaituri
Maira Gall