Bloggaajat tapetilla | Mystinen makuuhuoneEnsi viikolla on Turun Messukeskuksessa Rakenna, Sisusta ja Uudista -messut 9.-11.2.2018.
Bloggaajille tarjoutui mahdollisuus hakea mukaan messukeskuksen järjestämään Bloggaajat tapetilla-näyttelyyn, joka toteutetaan neljän huoneen näyttävänä kokonaisuutena. Bloggaajat tapetilla-näyttely sijaitsee messujen D-hallissa.

Toteuttajina huoneille ovat:
Ylellinen eteinen / Villa Puomi-blogin Hanna
Olohuone / Pikkutalo-blogin Sanna
Lastenhuone / Voikukkapelto-blogin Netta
Aikuisten makuuhuone / Kotilaituri-blogi

Näyttelyn yhteistyökumppanina on Pohjoismaiden suurin tapettiyritys Wallvision, jonka uutuustapetit löytyvät blogitalon kaikista huoneista. Nämä tapetit ovatkin olleet inspiraatiomme ja suunnittelumme lähtökohta. Ja siitä se ajatus sitten itselläkin lähti …

 Kuvat: Wallvision

Tapettivalinta oli luonteinen minulle, sillä oma makuuhuoneemme on seinäväriltään sininen ja tummasävyinen. Nocturne 6331 on tapettina kaunis ja hillitty, sekä samalla tumma ja levollinen. Kasvikuosien trendikkyys ei ota laantuakseen vaan olemme nähneet vasta pintaraapaisun. Kasvi- ja kukka-aiheiden rantautuminen koteihin on tulossa. Rakastan värejä ja niiden aikaansaamia tunnelmia. Siksi näyttelyn makuuhuoneessa nähdään kukkien lisäksi aitoa lehtivihreää, ripaus messinkiä, maltillisesti mattamustaa ja kuparia, vähän vintagea sekä luonnonmateriaaleja. Matkaan saattaa vielä liittyä uusiakin yhteistyökumppaneita, sillä viikonloppu voi tuoda tullessaan lisäoivalluksia. Tämän vuotinen toteutus on (oli) tarkoitus olla kevyempi, mutta aika lailla innostuneena edetään.

Mystisen makuuhuoneen yhteistyökumppaneina ovat:
Nocturne 6331-tapetti Sense of Silence-mallistosta, www.wallvision.se
Sänky, Amore Furniture, www.amorefurniture.fi
Valaisin, yöpöytä, vuodevaatteet ja sisustustuotteet, www.kotilaituri.fi
Rakenna-, Sisusta- ja Uudista-messut, www.turunmessukeskus.fi

Nähdäänkö messuilla?

8 kommenttia

 1. Voihan ihanuus tuota tapettia. Aivan ihana kuosi ja upean pehmeä, mutta myös vahva väri <3 Tykkään kybällä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään myös tosi kovasti! Samalla herkkä ja moderni. Minua kyllä viehättää tummasävyinen makuuhuone!

   Poista
 2. Ihana tapetti! Jos vain aikataulut antaisivat myöden tulisin ehdottomasti katsastamaan teidän huoneet ihan sinne paikan päälle.
  Mukavaa ja aurinkoista sunnuntaita Kati :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin ♥ Voi jos pääsisitkin - olet kyllä sellainen yllättäjä liikkeissäsi :) Mukavaa viikkoa Marjo ♥

   Poista
 3. Tykkään aina sun värimaailmasta. Kiva nähdä, millainen kokonaisuus tuon tapetin kanssa vielä muodostuukaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Celia C :) Itsekin pidän väreistä ja niiden tuomasta tunnelmasta! Vähän vielä itseäkin jännittää, minkälainen lopputulos on :)

   Poista
 4. Moikka eteisen suunnitelmista! Vähän jännittää, minkälainen blogitalo tänä vuonna syntyy, vaan kiva tehdä mahtavien blogisiskojen kanssa näitä huoneita! Tapettien tuoma maalma tulee olemaan tosi mielenkiintoinen! Nähdään viikolla! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tapetit tuovat tosiaan tiloihimme oman tunnelman ja kaikki valitut tapetit ovat kyllä hienoja. Ihana projekti taas kerran päästä tekemään! Messuilla nähdään ♥

   Poista

© Kotilaituri
Maira Gall