MENOVINKKI | Turun Ruoka- ja Viinimessut
Viikonlopun menovinkkinä kaikille kulinaristeille ja visuaalisesti villiintyneille on Turun Ruoka- ja Viinimessut. Tänä vuonna myös Kotilaituri on mukana D-hallissa omalla osastolla ja kattausnäyttelyssä. Kattausnäyttelystä saat inspiraatiota syksyn sisustuksellisiin kattauksiin, astioiden yhdistelyyn ja visuaalisesti esillelaitettuun ruokaan.

Kattausnäyttelyssä yhteistyössä: Egget Pastaamo, Heirol Oy, Hemtex, Kakola Brewing, Kotilaituri, Kukkakauppa Bronco, Leino Design, Salosen Leipomo, Tarja Ritari Design, Visualist Wenström, Villapuomi visuals sekä Turun Messukeskus.

Jokaisena messupäivänä on myös @villapuomi_visualsin Hanna Leinon Instagram-paja, jossa opetellaan kuvaamaan ruokaa ja sen visuaalisuutta. Insta-pajat pe ja la klo 13 ja 17 sekä su klo 13 D-hallissa!D-hallissa voi törmätä myös sympaattisiin, juopotteleviin miehiin! Heidät löytää yhdeltä pöydältä, toivottavasti ei messujen loputtua pöydän alta :D Nämä laseihin hiekkapuhalletut vintagemiehet ovat olleet yhden kattauksen kantavista teemoista ja kattaus on rakennettu "äijänäkökulmasta" uutta ja vanhaa yhdistellen paikallisten herkkujen tarjoiluun.


Ja kaupalle kun saapuu joka viikko uutta, niin messuillakin on esillä uutuuksia, kuten patakintaita, Ernstin astioita, tiikkisiä leikkuulautoja, punottuja koreja, syksyisiä servettejä ja tulitikkuja Sköna Tingiltä!

Messuilla lanseerataan myös Sköna Tingin tämän kauden uutuudet, Blossfeldtin julisteet!
Karl Blossfeldt (1865-1932) oli saksalainen valokuvaaja, jolla oli uskomattoman kasvituntemuksen ja kiinnostuksen lisäksi aikaansa edellä oleva ajattelu ja visuaalinen silmä. Hänen ansioitaan ovat modernin taiteen ja valokuvauksen yhdistäminen. Nyt nämä Blossfeldtin hengästyttävät kuvat on painettu julisteiksi, korteiksi ja muistikirjoiksi ruotsalaisen Sköna Tingin toimesta.
Näiden taideprinttien kuvat ja pakkaustapa ovat jotain käsittämättömän kaunista.

Blossfeldtin mallisto viikonlopun ajan vain Turun Ruoka- ja Viinimessuilta ja tiistaista 9.10. alkaen Kotilaiturin kaupasta, jos myytävää on jäljellä.

PS. Kotilaiturin kauppa Ilmarisissa on suljettu lauantaina ja löydät meidät Turun Messukeskuksen D-hallista.


Nähdään messuilla!

Kati
7 kommenttia

 1. Varmasti mukavat ja antoisat messut! Niin paljon kaikkea ihanaa nähtävää, nuo kattaukset näyttivät upeilta:) Kaunista alkavaa viikonloppua♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Messujen ohjelma-anti on runsas ja kiinnostava! Tastingit vetävät väkeä ja nähtävää sekä maisteltavaa riittää :)
   Kiitos samoin, kaunista viikonloppua myös sinulle <3

   Poista
 2. Voi miten mielelläni tulisinkaan Turun Ruoka- ja Viinimessuulle sekä myös Kotilaiturin osastolle ellei olisi jo sovittuna muuta menoa. Hyvä messuja teille ja tuo osasto näyttää supertyylikkäältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marjo, sinä kyllä liikut ja osallistut laajalla skaalalla kivoihin tapahtumiin. Nähdään seuraavilla messuilla :) Hyvää viikonloppua <3

   Poista
 3. Juuri tulin messuilta! Saaliina aika samanlainen setti kuvia ;) Ja kattauskuvia ottaessani mietin, että onpa tutunoloinen tyyli - sitten törmäsinkin Hannaan :) Kiva osasto teillä <3 Blossfeldtin kuvat aivan upeita!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun kiva, että kävit! Kattaukset ovat niin inspiroivia ja kauniita :) Kiitos osastokehuista - siitä tuli kyllä kiva. Blossfeldtin kuvat ovat todella uskomattomia ja kun ajattelee, että ne on kuvattu sata vuotta sitten.

   Poista
 4. Do you need personal loan?
  Loan for your home improvements,
  Mortgage loan,
  Debt consolidation loan,
  Commercial loan,
  Education loan,
  Car loan,
  Loan for assets.
  financialserviceoffer876@gmail.com WhatsApp +918929509036

  VastaaPoista

© Kotilaituri
Maira Gall