Muodin pyörteissä / Friendtex SS15

Minulla oli ilo päästä nauttimaan kevään ensimmäisestä muotinäytöksestä parhaassa seurassa tyttäreni, äitini ja äidin ystävän Katjan kanssa. Kyseessä oli muotikutsuja järjestävän Friendtexin kevät-kesämalliston näytös Logomossa, Turussa. Runsas 100 naista ja muutama mieskin oli saapunut paikalle.




Muotinäytöstä siivitti loistavasti valittu musiikki. Neitimme totesikin: äiti, mä tiedän nää biisit, A (=isoveli) kuuntelee näitä biisejä. Meininki oli kansainvälistä ja ammattimaista, rennolla tyylikkyydellä maustetuna. Mukaan kutsuttujen mallien joukko koostui ammattimalleista, julkkiksista sekä ihanista nuorista ja naisista, joille lavalle astelu oli joko sydämen asia, jännityksen paikka tai itsensäylittäminen tai näitä kaikkia. Ihanaa heittäytymistä, mukanaoloa ja iloa kaikenkaikkiaan ♥


Ystäväni lavalla ♥ Heidän rohkeudestaan ja mallin taidoistaan voi olla vain ylpeä!


 Omat suosikkivalintani olivat valkoisia ja mustia (yllätys, yllätys!) Mutta huomioikaahan, että tuossa järjestyksessä eli valkoinen tulee ensin.


Tämä maksimekko on ehdoton suosikkini! Materiaalina laskeutuva pehmeä trikoo ja  kolmen värin liitto. Kesähelteillä sellaisenaan ja nahkatakin kanssa astetta asustetumpi. Toimii myös neuletakin tai farkkupaidan kanssa. Kengiksi puen kuvan nahkaespadrillokset, balleriinat, korkeat remmikengät tai kultaiset sandaalit. Nuo nahkaespadrillokset ovat ehdoton kesän must hankinta.


Talven aikana valkoinen on hiipinyt vahvasti vaatekaapilleni kolkuttelemaan. Vielä sitä ei siellä ole kuin muutaman paidan ja topin muodossa, mutta valkoiset joustofarkut lisään ehdottomasti hankintalistalleni. Once-mallisto on nuorekas ja raikas, käy tutustumassa Once-kuvastoon >



Tämä jakku on yksi malliston helmi! Omaan vaatekaappiini en sitä osaa kuvitella, mutta taatusti tulee olemaan yksi myydyin vaate, eikä syyttä. Klassikko, kivat yksityiskohdat, ihanan pehmeä materiaali ja yhdisteltävissä arkiasuun ja juhlamenoon. Kulta tulee vahvasti ja se näkyy jakun vetoketjuissa.



Näytöksen meille toteuttivat ihanat Friendtex Suomen naiset (vas.) Kira, Hanna, Irja sekä malliston suunnnittelija Bettina ♥ Huikea energia ja hurjat aplodit!
Kiitos, kun teitte tämän meille!

Friendtexin SS15 mallistoon voit tutustua tästä linkistä ja samasta osoitteesta voit tiedustella lähimpää muotikutsujen järjestäjää. Kannattaa klikata itsensä myös Friendtexin Facebook-sivun tykkääjäksi, jolloin saat muotiuutisia mm. asukokonaisuuksia, tarjouksia ja uutisia ensimmäisten joukossa.

 Kiitos seurasta Ella, äiti ja Katja, parasta laatuaikaa laatuleidien matkassa ♥

Tänään fiilistellään muodista ja huomenna suunnataan raksamessuille Turkuun.
Tunnelmallista lauantai-iltaa!

14 kommenttia

  1. Oi, ihania kuvia olet napannut mahtavasta muotinäytöksestä! Meiniki oli todella kuin suuressa maailmassa, mallit upeita ja mallisto tosi ihana! Minulle löytyi vähän värikkäämpiä suosikkeja, mutta ne espadrillokset on ihan pakko-saada -juttu minullekin!
    Ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitänee kiirehtiä oman espadrillostilauksen kanssa, ettei jäädä ilman :) Sen verran himottavat ovat! Mukavaa alkavaa viikkoa :)

      Poista
  2. Tuo maksimekko on upea - se taipuu moneen menoon ihan asusteiden avulla - ja kerrankin mekko, jossa myös pituus riittäisi minulle;)
    Mukavaa messuviikonloppua sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Loistomekko tosiaan, Lady! Ja totta, tuo pituus on varmasti monelle se ikuinen ongelma, jos on pitkä. Kiitos, messusunnuntai oli antoisa :)

      Poista
  3. Minullekin jäivät nuo espat kummittelemaan mieleen. Ne olivat aivan superpehmeän tuntuiset! Muutenkin mallisto oli kiva ja iso kiitos järjestäjille myös siitä, että osa upeista näytösmalleista oli tavallisen kokoisia naisia, joten oli helpompi mieltää, miltä asut voisivat näyttää itsellekin puettuina. Mukavaa viikonlopun jatkoa ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella aito näytös ja malleihin oli helppo samaistua, siis osaan :) Mutta meitä on moneen kokoon ja muotoon, joten sekin nähtiin, että Friendtexin mallistosta on moneksi. Hienoa, että se on huomioitu. Espat on kyllä varattava, ettei jää ilman :) Kivaa viikkoa sullekin!

      Poista
  4. Kivan näköisiä vaatteita, ja ihana laatureissu omien lähimpien naisten kassa <3! Täytyypä tutustua mallistoon, kiitti vinkistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti Sanna, mun laatuleidit liikenteessä :) Kurkkaa ehdottomasti mallisto ja erityisesti tuo Once-mallisto taitaa olla sunkin mieleen!

      Poista
  5. Ihana, kun pääsit mukaan seuraamaan muotishowta ja vielä parhaassa naisseurassa! Sinä olit ainoa ystävä, jonka yleisön joukosta bongasin. Aika hassu ilme mulla, taisi olla hieman jännitystä pinnassa :-)
    Minustakin mustavalkoinen maksimekko ja valkoiset espat näyttivät kauniilta. Ne ottaisin mieluusti mukaan Kanarian matkalle.

    Mukavaa viikonlopun jatkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teija, olit loistava, hymyilevä ja säteilit! Jos sanoisit, ettei jännittänyt, en uskoisi. Itse tunnistat sen ilmeestäsi, minä en kyllä tunnistanut. Vedit kuin ammattilainen. Puuterirosa nahkajakku oli ihana päälläsi, kuten tuo vihertäväkin. Sulle sopi kyllä kaikki asut kauniisti, jotka esittelit. Saattaa olla vaikeaa valita, mihin päädyt tai sitten tulee paljon uutta vaatekaappiisi. Maksimekko ja espat ovat kyllä oikea hellekokonaisuus! Mukavaa alkavaa viikkoa!

      Poista
  6. Ihanaa naisenergiaa ja osaamista, toden totta ;) voi kun tulis jo kevät !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Loistavaa energiaa ja tyylitaitoa! Kiva kun nähtiin ja kevättä kohti, Sanna :)

      Poista
  7. Todella kauniita, Johanna ja materiaalit käytössä rypistymättömiä, hengittäviä, laskeutuvia!

    VastaaPoista
  8. Oli varmaan mukava ilta, sait napattua kivoja kuvia. Noiden kuvien myötä tuli heti kesän kaipuu!!!

    VastaaPoista

© Kotilaituri
Maira Gall