Joululahjavinkki

Jouluna on ihana saada lahja, joka on henkilökohtainen, hemmotteleva ja hyvännäköinen. Tässä yksi sellainen lahjavinkiksi. Lumenen Arctic Spa-sarjan tuotteet ovat kulkeneet matkassani jo vuoden verran. Rakkaustarinamme ei ole pitkä, mutta sitäkin syvempi. Sarja iski silmiini kauneudellaan marketin hyllystä, kun hain jotain kivaa suihkusaippuaa. Pakkaukset ovat muotokieleltään konstailemattomat ja väritykseltään hillityt ja hallitut. Minulle tuotteen ulkonäöllä on merkitystä. Riemunkirjavat putelit ja purkit eivät ole juttuni. Nämä Lumenen tuotteet ovat minulle arjen luksusta. Ja hinnaltaan ne ovat edullisia, noin 10 €/tuote ostopaikasta riippuen. 


Arctic Spa-sarjan perustana on suomalainen, villi tupasvilla, jonka hentoine kukinto on piirretty pakkaukseen. Suihkugeeleissä minua ärsyttävät voimakkaat tuoksut, epämiellyttävä tuntu, joka jää iholle ja tuntuu ettei saippua peseydy kunnolla tai sitten ne hitsin kireät korkit. Jokapäiväisessä käytössä toimivuus on ykkössana. Mikä ärsyttävämpää, ellei pieni lapsi saa suihkusaippuapullon korkkia auki. Arctic Spa suihkugeeli täyttää kaikki asettamani kriteerit ja ylittää ne. Suihkugeeli on nimittäin koostumukseltaan samettinen ja hieman hohtava ja tuoksu on niin hurmaava. Ylellisen hemmotteleva. Tuote on siis salainen bling blingini :) Korkki aukeaa painamalla ja toimii ison ja pienenkin käsissä.Vartalovoiteet ja voit, joita olen käyttänyt, ovat osoittautuneet joko liian kevyiksi tai tahmeiksi. Ainoastaan apteekin voiteista olen löytänyt kuivalle ja atooppiselle iholleni sopivia tuotteita. Mutta ne eivät vaan ole olleet niin kauniita. Artic Spa vartalovoi on erittäin ravitseva ja pehmentää kuivemmankin ihon tehokkaasti ja imeytyy jättämättä ihoa tahmeaksi. Parasta on iholle jäävä pitkäkestoinen kosteutuksen tuntu ja hienostunut, mieto tuoksu. Tuoksut eivät ole yleensä juttuni, koska kärsin migreenistä, jonka laukaisee voimakkaat tuoksut(hajut) tai kirkas valo. Vartalovoi pehmittää myös kyynär- ja kantapäät. Sarjaan kuuluu kaikkiaan neljä tuotetta: vartalovoi, vartalovoide, vartalokuorinta ja suihkugeeli. Kuorinta on käytössäni myös, mutta vartalovoide on iholleni liian kevyt. Vuoden 2014 jouluna Oprah valitsi tämän vartalovoin yhdeksi suosikkituotelistaansa (Oprah's favourite things 2014), enkä yhtään ihmettele!


Mikäli sinulta puuttuu lahja hyvälle ystävälle, ihanalle ihmiselle, jota haluat muistaa henkilökohtaisella lahjalla, tässä on loistava valinta. Mukaan voi liittää vielä Lumenen Arctic Spa Hyvinvointi Rituaalin, joka menee näin:

Himmennä valaistusta. Istahda lempituolillesi. Varmista, että istut hyvässä asennossa, selkä suorana, jotta hengitys kulkee vapaasti. Sulje silmäsi ja vie ajatuksesi rakkaaseen ja tärkeään paikkaan, jossa mielesi rauhoittuu. Hengitä syvään muutamia kertoja ja nauti hetki hiljaisuuden rentouttavasta vaikutuksesta. Haluatko lisätä rentouttavaa vaikutusta? Sytytä muutama kynttilä ja soita lempimusiikkiasi. (Lainaus www.lumene.com)

Kerro,minkälainen sinun lempispa- tai vartalotuotteesi on? Nyt otan oman hyvinvointihetkeni ja menen rauhoittumaan saunan lauteille. Tunnelmallista joulukuista lauantaita!
Postaus tehty yhteistyössä hyvän olon itseni kanssa. Suosittelen tuotetta, koska käytän sitä ja se tekee arjestani paremman.


3 kommenttia

© Kotilaituri
Maira Gall