KOTILAITURIN UUSI KAUPPA

Moni onkin jo nähnyt kuvia uudesta Kotilaiturista, joka on muuttanut uuteen kotiin. Blogiystäväni ovat hemmotelleet minua toinen toistaan upeimmilla postauksilla kuvineen. Lämmin ja kaunis kiitos niistä ♥ On ollut hauskaa nähdä, miten erilaisista kuvakulmista toinen katsoo samaa tilaa!
Blogiani seuraavat tietävätkin, mutta kerrataan vielä, että Kotilaituri muutti vanhaan Säästöpankin pankkitilaan, joka muodostuu pankkisalista, konttorinhoitajan huoneesta sekä holvista. Kauppani sai muuton myötä tuplasti lisää tilaa. Konttorinhoitajan huoneesta tuli lankahyllyjen ja kässäilyn paikka pikkukeittiöineen. Tilassa mahtuu kässäkerho kokoontumaan saman pöydän äärelle ja sopiihan tilassa pitämään pientä kokoustakin. Pankkisaliin sain sisustuspuolen kauniimmin ja väljemmin esille. Pankkiholvista Kotilaituri sai varaston ja sinne mahtuu myös työpöytäni.Isot näyteikkunat ulottuvat koko tilan leveydeltä, ja melkein korkeudeltakin, ja näyteikkunashoppailu tarjoaa samalla katselmuksen koko kauppaan. Isot ikkunat valoineen herättivät jo tovin tyhjänä uinuneen liiketilan eloon ja tervehtivät tulijoita jo kaukaa. Isoja muutoksia ja parannuksia kaupan toiminnalle siis.

 
Moni on kysynyt, mitä uutta valikoimaan tuli ja tulee muuton myötä? No ainakin sisustustuotteiden valikoima kasvoi ja korujen ja huivien tarjonta lisääntyi. Valikoimista löytyy Marudesignin koruja, Kokoa-sormuksia, Becksöndergaardin huiveja sekä valikoitu mallisto käsi- ja kaulakoruja Hieman lifestyleakin siis. Kevään myötä on tarkoitus löytää valikoimiin kivoja sisustuksellisia lastentuotteita ja pitää myynnissä jotain sisustukseen sopivia kausikasveja – pienessä määrin, mutta kuitenkin. Pienten designtaitajien tuotteet ovat myös lähellä sydäntä, niistä hyvä esimerkki on Teija Helin-tuotteet. Ajatonta designia arkeen. Magia Graphicsin printit kuuluvat kauppani kestosuosikkeihin. Myös korttitarjonta on laajentunut mustavalkoista linjaa mukaillen. Sisustustuotteiden osalta sama henki jatkuu ja tanskalaiset mallistot jatkavat. Uutena ovat myös Skandinaviskin lempeät tuoksukynttilät.Lankavalikoima kehittyy tarjonnan ja trendien myötä, mutta luonnonmateriaalit tulevat jatkossakin olemaan se Kotilaiturin juttu. Lankavalikoima koostuukin erikoisemmistakin laatulangoista, joiden ainesosina ovat villa, alpakka, pellava, silkki, merinovilla, puuvilla. Käsityövälineiden valikoima pyritään pitämään asiakkaiden toiveiden mukaisena, vaikkei kaikkia puikkokokoja millään saa mahdutettua Kotilaiturin valikoimiin, niitä löytyy kattavasti. Koivuisia, kevyitä metallisia – ne ovat kuuminta just nyt.


Muutto on otettu hienosti ja isolla ilolla vastaan. Se lämmittää kovasti, sillä toki näin iso muutos aina mietityttää ja jännittää. Niin vanhat kuin uudet asiakkaatkin ovat löytäneet kaupalle ja kehuneet uudistusta. Se lämmittää kovasti mieltä, koska uurastus on vaatinut veronsa.
Kaupan remppa- ja muuttohommat olivat sen verran tiukka-aikatauluista ja mehut vievää hommaa, että blogitaukokin oli paikallaan. Ei vaan löytynyt enää hihasta energiaa ja silloin on hyvä sanoa se itselle ääneen. Isoin kiitos kauppani valmistumisesta kuuluu miehelleni. Kuten niin monesti olen sanonut ja sanon taas – ilman Tonia ei olisi kotia ♥Nyt ollaan porskuteltu kuukauden paremmalle puolelle uudella kauppapaikalla ja joulumyynti on hyvässä vauhdissa. Osa joulutuotteista on jo loppuunmyyty, toki monta kivaa ihanuutta on vielä tarjolla. Lahjakortilla hemmottelet lähimmäistä ja annat hänen itse valita suosikkinsa.

Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi uuteen Kotilaituriin ♥


Blogikollegoiden ihanat postaukset olen koonnut tähän, käyhän kurkkimassa, miltä kauppa näyttää eri linssien läpi :)

Onnen hetkiäparatiisissa
Helleranta
Kukkurakoti
Arjen timantteja
Pupuja ja vaahtokarkkeja
Tohkeissaan
Talonpuolikas

25 kommenttia

 1. Olenkin monia noista postauksista nähnyt, ja huokaillut kerta toisensa jälkeen kuinka ihanalta siellä näyttää! Niin tyylikästä ja persoonallista. Jatkokehitysvinkki Kati: voisitko laittaa kaupan myös Espooseen?! :) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna ♥ Mukava kuulla, että tykkäät muutosta ja pienestä muutoksestakin :) Kiitos myös jatkokehitysvinkistä Sanna: tulisitko töihin Espoon kauppaan?! :) :)

   Poista
 2. Ihanan näköinen butiikki ja kivan näköisiä tuotteita. Onnea ja menestystä sinne <3 ja tietysti ihanaa joulun odotusta!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Päivi ♥ Onnea ja menestystä tarvitaan! Ihanaa joulun odotusta myös sinne :)

   Poista
 3. Kyllä näyttää kaupalla niin mahtavalta. Ihana valikoima kauniita tavaroita, lankoja ja kynttilöitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi, jaksat aina kannustaa ♥ Tervetuloa visiitille, kun matkaat tähän suuntaan :)

   Poista
 4. Mitä ihanuuksia sieltä löytyykään, ja kyllä on upeat puitteet kaupalla! Onnea ja menestystä! Täytyy tulla joskus katsomaan Kotilaituria. :)

  VastaaPoista
 5. Onnea uuteen butiikkiin! Niin upealta näyttää...sinnepäin tulossa kesällä, pitääpä tulla morjestamaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa Heli ja uuden tulokkaan kanssa �� Kiitos toivotuksista!

   Poista
 6. Mahtavia kuvia, hieno tila ja aarteita kauppa tulvillaan. Onnea ja menestystä uuteen liiketilaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Titta! Kiva kuulla, että valikoima miellyttää silmää 😍

   Poista
 7. Voi että harmittaa, etten avajaisiin päässyt - mutta tulen taatusti sitten paremmalla ajalla - ja viivyn pitkään;)
  Onnea uuden edessä, Kati ja perhe <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Arja! Tervetuloa kun ehdit ja sitten viivyt :) Keitellään kahvit!
   Tunnelmallista joulun aikaa teidän perheelle ♥

   Poista
 8. Hyvältä näyttää - kaikista kuvakulmista katsottuna! Olette onnistuneet aivan huikean upeasti kaupan laittamisessa. Saat olla ylpeä siitä ♥ Arvaa muuten unohdinko sen isomman paperipussin viimeksi käydessäni... Täytyy katsoa ehdinkö piipahtaa vielä ennen joulua vai yritänkö ahtaa kuusta tuohon pienempään pussiin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelin tänään, että josko kuvaisi vielä lattianrajasta :D Kiitos ystäväni, olen kyllä kovin tyytyväinen itsekin lopputulokseen! Uudessa kodissa on hyvä olla ♥ Totta, isompi pussi unohtui :( Yritetään keksiä jotain ennen joulua ;)

   Poista
 9. Niin ihanan näköistä! Voi että! Olenkin ihastellut muiden blogeissa kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Beauty of Life ♥ Olisiko kesällä mahdollisuus nähdä, jos vaikka Minin kanssa reissaisit Turun suunnalla? Tunnelmallista joulua teille ♥

   Poista
 10. Onnittelut vielä uudesta liiketilasta! On ollut ilmeisen hyvä päätös! Taidat elää unelmaasi ja täällä ruudun toisella puolella elättelen varovaisia toiveita/ unelmia oman sisustusliikkeen perustamisesta. Juu, tiedä, että kilpailu on kovaa ja yksityisyrittäjän arki melkoista...mutta kuitenkin. Olen painiskellut asian kanssa jo muutamia vuosia ja vuorotteluvapaani on vain lisännyt halukkuuttani. Sinun/teidän kauppa on hyvä esimerkki rohkeasta riskinotosta ja yrittämisestä. Vielä kerran, hieno juttu. Onnea ja menestystä tästäkin eteenpäin! Ja muista pitää huolta itsestäsi!

  VastaaPoista
 11. Kiitos Satu kauniista sanoistasi ja omien ajatustesi jakamisesta! Toiselle sopii toinen jne., mutta kannustan kuuntelemaan omaa sisintä ja kulkemaan kohti unelmia. Joskus se suurin este on omien korvien välissä eikä pysty löytämään sijaan uudelle ajattelulle. Monta asiaa on laitettava vaa'alle ja mietittävä, mitä haluaa, mistä luopuu, mitä tilalle, minkälainen tasapaino. Monta juttua, rohkeuttakin, toisaalta myös halu kokeilla. Monestikaan kukaan ei kuole, vaikka epäonnistuu, mutta henkinen näiverrys voi olla suurta, ellei kokeile. Toivotan sinulle hyviä harkintoja ja kulkua unelmia kohti. Muistetaan huolehtia itsestämme jotta läheisetkin voivat hyvin. Ihanaa joulun aikaa sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista

© Kotilaituri
Maira Gall