Syksyn kässäkurssit

Syksy on täällä ja syksyn kurssikalenteri valmis. Allaolevien kurssien lisäksi on tulossa kaksiosainen tölkkinipsukurssi, jossa tehdään pieni laukku.
Tölkkinipsukurssi järjestetään kahtena iltana ma 6.10. (aloitus) ja ma 13.10. (laukku saadaan valmiiksi). Kurssiaika klo 18-21 ja kurssin hinta 30 eur. Mukaan mahtuu 8 nopeinta. Kaikille ilmoittautuneille toimitetaan etukäteen ohje tölkkinipsujen käsittelyyn, joka on tehtävä ennen kurssia, ja listaus tarvittavista materiaaleista ja mitä voi hankkia Kotilaiturilta. Nipsuja laukkuun tarvitaan n. 500 kpl. Kurssipaikkana tölkkinipsukurssille on Kotilaituri, kuten muillekin kursseille. Kurssin vetäjänä toimii Tölkkidesign-kirjan tekemiseen osallistunut taitaja Anu Lahti.

Ilmoittautumiset kaikille kursseille kotilaituri@gmail.com tai 0407221471/Kati. Kurssit toteutetaan, mikäli osallistujia on 6 henkilöä (max 8 hlöä). Kurssipaikkana Kotilaituri, Vilkkimäentie 5, Lieto (Vilkkimäen vanha meijeri Vanhan Tampereentien varrella). Kaikki kurssit sopivat aloittelijoille sekä edistyneille.



Näiden kurssien lisäksi voit varata kurssin omalle porukallesi, oli se sitten työ- tai kaveriporukka, yhdistys tai muu yhdessä tekevä ryhmä. Kysy lisää ja räätälöidään teille sopiva ilta!

 


MA 22.9. klo 18-20

Virkkaa kori –kurssi

Kurssilla opitaan virkkaamaan monikäyttöinen kori matonkuteesta. Kurssimaksu sisältää opin, lainakoukun ja kahvin/teen. Riittää, että erotat virkkuukoukun puikosta. Hinta: 20 eur/hlö + omavalintaiset materiaalit. Ilmoittaudu pe 19.9. mennessä.



KE 24.9. klo 18-20

Pussukka-kurssi

Opetellaan virkkaamaan muodikkaita pussukoita. Voit ottaa mukaan omia lankoja tai ostaa materiaalia Kotilaiturilta. Kurssilla virkataan ja ideoidaan erilaisia pussukoita meikkipussiksi, penaliksi, iltalaukuksi. Kurssin aluksi käydään läpi muutamia ideoita, minkälaisia pussukoita on toteutettu. Hinta: 20 eur/hlö + omavalintaiset materiaalit. Ilmoittaudu ma 22.9. mennessä.



KE 1.10. klo 18-20

Peruspipo alpakasta

Kauden toimivin pipo syntyy pyöröpuikoilla alpakkalangasta. Pipo on välikauden suosikki – kevyt ja riittävän lämmin. Kurssilla tarvitaan 4 mm ja 40 cm pituiset pyöröpuikot. Hinta 20 eur/hlö + omavalintaiset materiaalit. Ilmoittaudu ma 29.9. mennessä.



TI 14.10 klo 18-20

Tuubihuivi ja kämmekkäät

Neulotaan paksusta langasta talven lämpimin tuubihuivi ja kämmekkäät. Huivi pääsee kurssin aikana hyvälle alulle, malli on jokaiselle helppo ja sen tekeminen on joutuisaa. Ota mukaan omat 8 mm:n puikot. Hinta: 25 eur/hlö + omavalintaiset materiaalit. Ilmoittaudu mukaan su 12.10. mennessä.



TI 21.10 klo 18-20

Virkkaa kori –kurssi

Kurssilla opitaan virkkaamaan monikäyttöinen kori matonkuteesta. Kurssimaksu sisältää opin, lainakoukun ja kahvin/teen. Riittää, että erotat virkkuukoukun puikosta. Hinta: 20 eur/hlö + omavalintaiset materiaalit. Ilmoittaudu su 19.10. mennessä.



TI 28.10. klo 18-20

Pussukka-kurssi

Opetellaan virkkaamaan muodikkaita pussukoita. Voit ottaa mukaan omia lankoja tai ostaa materiaalia Kotilaiturilta. Kurssilla virkataan ja ideoidaan erilaisia pussukoita meikkipussiksi, penaliksi, iltalaukuksi. Kurssin aluksi käydään läpi muutamia ideoita, minkälaisia pussukoita on toteutettu. Hinta: 20 eur/hlö + omavalintaiset materiaalit. Ilmoittaudu su 26.10. mennessä.

Tervetuloa kässäilemään ja nauttimaan mukavasta illasta Kotilaiturilla!
Muistathan myös, että joka torstai kokoontuu Kotilaiturin kässäkerho klo 18-20, jolloin jokainen kässäilystä kiinnostunut voi osallistua. Kässäkerho on ilmainen ja avoin kaikille. 

Poikkeuksena torstaina 11.9. ei ole kässäkerhoa ja sama viikon aukioloihin saattaa tulla muutoksia, koska olen Habitaressa ke-su. Aukiolotajat kannattaa tarkistaa verkkosivuilta www.kotilaituri.fi tai Facebook-sivulta.







Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Kotilaituri
Maira Gall