ÅBLOGIEN KIRPPIS

Taas on Åblogien yhteisen kesäkirppiksen aika! Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetty blogikirppiksemme oli huikea menestys. Paikalle saapui väkeä yli odotustemme ja sää oli mitä kesäisin. Tänä vuonna kirppis järjestetäänkin jo viikkoa aiemmin eli sunnuntaina 9.8. klo 12-15 Vilkkimäen meijerin pihalla. Myymään on tulossa 16 Åblogia ja toinen mokoma ystäviämme eli runsaasti enemmän myyjiä viime vuoteen verrattuna.


 

Viime vuotisesta otimme opiksemme ja olemme panostaneet liikenteenohjaukseen sekä parkkipaikkoihin. Myös toinen kahvinmyyntipiste on tulossa pihalle, jotta herkkujen saanti olisi vaivattomampaa. Tapahtumaamme voi käydä liittymässä Åblogien FB-sivulla, jossa voi myös kurkkia myyntiin tulevia tuotteita. Pääset tapahtumasivulle myös tästä linkistä tai blogin oikeassa sivussa olevasta mainoksesta.

Tapahtumamme alkaa klo 12 ja myynti aloitetaan silloin. Myyntialue pidetään yleisöltä suljettuna sitä ennen. Emme myöskään voi ottaa ennakkovarauksia tuotteisiin, sillä se ei olisi reilua. Myyntiin on tulossa tavaraa laidasta laitaan, jopa jonkun verran huonekaluja.
Uutena tapahtumassa on myyntipöytä Hope ry:n hyväksi. Jokainen myyjä lahjoittaa ainakin yhden tuotteen myyntiin ja kaikki myyntituotot lahjoitetaan lyhentämättömänä Hope ry Turun paikallisyhdistyksen hyväksi.

Meijerissä sijaitsee myös Vilkkimäen kahvimuseo, joka toimii lahjoitusten turvin ja heidän toimintaa voi halutessaan muistaa joko tekemällä ostoksia heidän myyntipöydältään, ostamalla kannatustuotteita tai lahjoittamalla muutaman kolikon. Kiinnostavaan kahvin historiaan  ja 2000 kahvipurkin kokoelmaan voi käydä tutustumassa kahvittelun lomassa ilman pääsymaksua. Vilkkimäen kahvimuseo

Vaikka olemme varautuneet moneenkin asiaan, runsasväkisissä tapahtumissa saattaa sattua ja tapahtua.
Toivomme siis kaikilta hyvää mieltä ja malttia. Tapahtumamme järjestetään talkoovoimin, eikä tapahtuman takana ole suurta koneistoa organisoimassa. Liikenteenohjauksesta vastaavat Liedon Parman Huru-ukot eli pitkän linjan konkarit erilaisista tapahtumista ja niiden liikenteenohjauksesta. Meijerille pääsee myös Fölillä, joka liikennöi Kauppiaskadulta linjanumeroin 403-404 tai pyörätietä Turusta saakka. Lähempää kannattaakin hypätä pyörän selkään, tulla tapahtumaan kävellen tai pyytää autokyytiä kaverilta.

Muistattehan, että kirppiksellä käy vain käteinen. Sateen sattuessa joudumme peruuttamaan tapahtuman. Mikäli sää näyttää vaihtelevalta, seuraa FB-sivuamme. Päivitämme sinne mahdollisen peruutustiedon. Olemme kuitenkin positiivisin mielin ja toivomme elokuulle kesäkelejä :) Meijerin liikkeet ja kahvila ovat avoinna tapahtuman ajan.

Tervetuloa blogikirppikselle!

3 kommenttia

 1. Kiitos jo nyt kaikesta siitä työstä, jota olet tehnyt tapahtumamme onnistumiseksi <3 Ihan mahtavaa päästä mukaan kirppistapahtumaan. Toivotaan viime vuoden kaltaista yleisöryntäystä ja aurinkoista
  säätä!

  VastaaPoista
 2. Hyvää huomenta, olen Josef Lewis. Hyvämaineinen, oikeutettu ja akkreditoitu lainanantaja. Me myöntäkää kaikenlaista lainaa nopeasti ja helposti, henkilökohtainen laina, autolaina, kotilaina, opintolaina, yrityslaina, inventor-laina, velkojen konsolidointi. jne

  Hanki hyväksytty yrityksille tai henkilökohtaisille lainoille tänään ja hanki varoja saman viikon hakemuksen aikana. Nämä henkilökohtaiset lainat voidaan hyväksyä riippumatta luottotietosi ja on paljon onnellisia asiakkaita varmuuskopioida tämän vaatimuksen. Mutta et saa vain tarvitsemasi henkilökohtaisen lainan; saat halvin. Tämä on meidän lupaus: Takaamme Alin kurssin kaikille lainoille, joilla on vapaa vakuus.

  Pyrimme jättämään positiivisen kestävän vaikutelman ylittämällä asiakkaidemme odotukset kaikessa, mitä teen. Tavoitteenamme on kohdella sinua arvokkaasti ja kunnioittavasti tarjoamalla korkealaatuista palvelua hyvissä ajoin. Ei sosiaaliturvaa Tarvittava määrä eikä luottotarkastusta tarvita, 100% taattu. Kannattaa välittömästi ilmoittaa välittömästi alla olevista yksityiskohdista, jos olet kiinnostunut lainauksesta ja ole huijauksia.

  Sähköposti: progresiveloan@yahoo.com
  Soita / WhatsApp: +16626183756
  Verkkosivusto: https://progresivefunding.wordpress.com  VastaaPoista

© Kotilaituri
Maira Gall