ALELÖYTÖ | PUSSILAKANAT

Pitäähän sitä lomalla ehtiä shoppaillakin. Piipahdin Kodin1:ssä, tarkoituksena katsastaa astiatarjoukset. No, yhtään astiaa ei päätynyt ostoskoriin, vaikkakin keltaisia Iittalan Kartio-laseja kävin (taas) silittelemässä. Lakanahyllyjä ohittaessa kuulin kuisketta ja siellähän minulle huhuili trikoiset pussilakanat. Olen haaveillut trikoolakanoista, mutta korkea hinta on ne tähän mennessä saanut jättämään ne hyllyyn tai verkkokaupan varastoon. 
Nyt nämä Nanson trikoolakanat iskivät sydämeen ja silmään, eikä pelkästään materiaalinsa vaan värinsä ja kuosinsakin puolesta. Setti (tyyny+pussilakana) oli hyvässä alessa, ovh 69 € ja nyt 19 €! Raision Kodin1 hyllyyn jäi vielä muutamia, mikäli nämä lakanat alkavat huudella sinullekin :)Nanson trikoopussilakanat ovat pehmeät ja niiden materiaali paksuhkoa trikoota. Ne antavat rennon ilmeen ja ryhtiä muuten vaalealle ja vähäeleiselle makuuhuoneellemme. Pidän siitä, että makuuhuoneessa ei ole mitään turhaa eikä varsinkaan työpistettä. Seinällä kuvat rakkaista ja elämän tärkeistä hetkistä ovat parasta yöseuraa omien rakkaiden lisäksi.


Makkarin lattialla on sisalkokolattiamatto, jota olen useasti hehkuttanut. Ihan paras valinta.
Yöpöytänä palvelee Artekin jakkara ja lasipulloon sujahtaa kauden kukka tai oksa. Luonto tarjoaa parastaan ja maljakkoon sopivan kasvin löytää nyt omalta pihalta. Aamukasteinen saniainen täydentää kivasti uusien lakanoiden luoman tunnelman.


Mitä pidätte makuuhuoneen uusista vaatteista? Omaa silmää viehättää kovasti tummempi ja graafisempi versio, puhumattakaan, että uusissa lakanoissa tuli nukuttua makoisat unet.

13 kommenttia

 1. No ompa ihanat ja ei ole hinnalla pilattu. Hyvän löydön olet tehnyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tykkään kovasti ja tuntu on kiva! Pesun jälkeen eivät kaipaa silitystä/mankelointia ... hope so :)

   Poista
 2. On kyllä ollut onnistunut ja hyvä löytö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös, ovat kyllä lempparini jo yhden yön tuttavuuden jälkeen :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos S, piristää makkarin ilmettä voimakkaalla kuosillaan!

   Poista
 4. Mustavalkoinen sopii minun silmääni aina :) Ostin itsekin tummanharmaat lakanat vähän aikaa sitten mentyäni todella pitkään vain vaaleilla ja valkoisilla. Tykkään siis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tumma tuo kivasti kontrastia ja vähän särmää :) Kiitos Sanna!

   Poista
 5. Mahtava löytö, tosi kauniit petivaatteet ja koko makkari ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö, Johanna :) Kiitos, tykkään myös koko makkarista ♥

   Poista
 6. Trikoolakanoista olen itsekin haaveillut. Upean näköiset! ! Ja mahtava löytö tosiaan :)

  VastaaPoista
 7. Nyt kannattaa kohnata lakanaosastot ja valikoima, sillä aleprosentit ovat aika huimia ja tosiaan voi tehdä löytöjä! Eikun löytämään :) Kiitos Jutta!

  VastaaPoista
 8. Hyvä löytö! Itsekkin tarvis petivaatteita vähän uudistaa. :)

  VastaaPoista

© Kotilaituri
Maira Gall