Kotoisat kesäkalusteet

Kesän toimivin parvekekaluste on räsymatoista tehty tyyny tai säkkituoli. Meillä on lasten hämähäkkikeinussa musta-pinkki tyyny nimeltään Laku. Sopii siihen kuin nenä päähän. Tänään kun sade (ja hirmuinen raekuuro) yllättivät, tyyny siirtyi takakhuoneen sohvalle. Asettauduin tyynyyn nojaten lukemaan uusimpia sisustuslehtiä ja ai sentään, miten hyvä jämäkkään mutta yllättävän pehmeään tyynyyn oli nojata. Moni onkin tyynyjä kokeillessaan yllättynyt siitä, miten pehmeitä ne ovat.

Laku-tyynyn matolla on seuraavanlainen tarina: törmäsin mattoon lietolaisessa vanhan tavaran kaupassa, ihastuin ja tein kaupat. Ystäväni Raija tuli käymään kaupalla, näki valmiin tyynyn ja huudahti: meidän mummun matto!!! He olivat luopuneet mummulan matoista vähän aikaa sitten, kun niille ei ollut kenelläkään käyttöä. Nyt matto jatkaa upean tarinansa kanssa elämäänsä meidän perheessä <3

Kaikki säkkituolit ja lattiatyynyt valmistetaan vanhoista, kierrätetyistä räsymatoista. Aikaa ja elämää kestäviksi kudotut matot saavat Kotilaiturilla uuden elämän. 

Jos sinulla on tarjota tarpeettomia, ehjiä ja pestyjä mattoja, ota yhteyttä. Otan niitä mielelläni vastaan.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Kotilaituri
Maira Gall