Lastenhuone 2. Teinimeininkiä

Pojan huone on muutaman vuoden aikana kokenut pienen muutoksen, kun legoleikit ovat väistyneet ja tietokone on valloittanut huoneen. Sänkynurkkaukseen mahtuu vähän leveämpi sänky, joka toimii tarvittaessa vierasvuoteenakin. Pitkä seinä sai uuden värin, harmaanruskean Tikkurilan Harmony C X497, joka onkin osoittautunut mieluisaksi valinnaksi ja taustaksi julistetauluille. Magia Graphicsin printtikirjaintaulu on omiaan nuoren miehen valtakuntaan. Tämä näkymä näkyy myös viereiseen takkahuoneeseen. Oviaukkonäkymät ovatkin minulle tärkeitä, huomasin sen, kun kuvailin kotiamme.Ikean laatikostot säilövät mm. koulukirjat ja muut tilpehöörit sekä toimivat yöpöytänä ja taulutasona. Block-valaisin sopii teinipojan huoneen tyyliin. Tunnelman luojana on vanha valomainoslaatikko, johon teippasimme New Yorkin silhuetin. Valomainoksesta tulee kauniin pehmeä valo ja onhan se aika magee. Puuvillamatto on Iskun muutaman vuoden takaisesta mallistosta. Muutoksen myötä hankittiin uusi työpöytä Artekin ruokapöydän tilalle. Teini ei arvostanut tässä kohtaa designia vaan toimivuutta ja pelaamisen nautintoa. Samalla vaihdettiin vähän kalusteiden paikkaa ja karsittiin tavaroita. Kunniapaikalle pääsi teknisen työn tunnilla tehty cd-teline. Hienoa, kun tekevät jotain itselle tarpeellista ja kestävää. Johtoviidakko on ja pysyy, siihen ei kuulemma äidillä ole asiaa puuttua (piste).Isän tekemät puulaivat ovat rakkaita ja vanha valomainoskirjain toimii sallittuna väripilkkuna.
Muuramen rulokaappi alalaatikoilla sai vielä jäädä, mutta mikäli jollekin teistä lukijoista sellainen passaisi, sen saa noutaa edullisesti pois. Kaappi on hyvässä kunnossa, meille vaan tarpeeton. Laitahan viestiä tulemaan, mikäli kiinnostuit (kotilaituri@gmail.com)


Äidin ja pojan yhteinen projekti viime kesältä on tallennettu kehyksiin. Teimme mainoskuvauksia Magia Graphicsille ja halusimme kehystää parhaat otokset itselle tauluiksi. Kiitos E ja A - olitte superupeita malleja ja kuvaukset sujuivat niin luontevasti ♥

Muutokseen ei siis vaadittu kuin purkki maalia, pari iltaa aikaa, hieman mööbelivalssia, pöydän myynti Tori.fi:ssä ja uuden hankinta Ikeasta. Voi siis sanoa, että tämä muutos toteuttiin vanhan pöydän myynnistä saaduilla euroilla :)

Aurinkoista viikonloppua, ystävät!
PS. Vielä ehtii osallistua riisikorin arvontaan, aikaa on koko tämä perjantai :)

9 kommenttia

 1. Ihania yksityiskohtia huone täynnä vaikka onkin erittäin selkeälinjainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mari! Itsekin yllätyin miten niitä yksityiskohtia löytyykin, vaikka aika simppelillä linjalla mennään :)

   Poista
 2. Kiva nuoren pojan huone ja kivoja yksityiskohtia. Hauskat otokset oot ottanut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, Päivi, että tykkäät! Mm. kuulokkeiden säilytyspurkki on kiva idea ja ihan teinin oma :)

   Poista
 3. Upea lopputulos! Täytyykin laittaa mieleen tuo seinän sävy, täällä kun tuo tuulikaappi sitä maalia kaipaisi pintaan. Yksi seinä olisi tarkoitus harmaaksi maalata. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kaunis sävy ja toimii taatusti hyvin tuulikaapissa. Suosittelen!

   Poista
 4. Tosi hienoa huone pojalla! Nuo taulut on kyllä tosi hienoja!!!

  VastaaPoista

© Kotilaituri
Maira Gall