Kesätunika nro 2
Kotilaiturin kässäkerhon yksi suosituin lanka ja kässäilytyö tälle kesälle oli nauhamaisesta puuvillalangasta, Sol Degradesta tehty kesätunika. Oma versioni on roosa-vihertävästä langasta tehty, joka esitelty aiemmin blogissa (klik).
Toisen version tein ystävälle, jonka suosikkiväri oli siniturkoosi. Lopputuloksesta tuli ihanan raikas ja herkullinen. Tunika menee myös talvella, kun alle pukee pitkähihaisen trikoopaidan. Tämän mallin tein samalla ohjeella, kuin omani, mutta käytin puikkoja nro 8. Puuvillalanka on kovin venyväistä, joten suosittelen joko pienempiä puikkoja (eli nro 8) tai silmukoiden vähentämistä. Ja ihan pakko oli, kornia tai ei, tuunata ystävän pakettiin mukaan tunikan väreihin sopivat korvikset. Minusta ovat juuri sopivat kesämenoihin tai festareille :) Tarvikkeet koruihin löydät Helmikauppa Blingistä.

Ihanan lämpimät kelit onneksi jatkuvat vielä hetken aikaa. Silti on aika suunnata katse syksyyn, vaikka olen niin välttänyt syksy-sanaa. Syksyn lankamallit ja värikartat tulivat jo postissa. Nyt on hyvä aika miettiä mitä ideoita sitä toteuttaisi ja tarttuisiko sitä neuleprojektiin käsiksi. Veikkaan vahvasti, että alimpana olevan kuvan Mille Colori, liukuvärjätty villasekoitelanka tulee olemaan tulevan talven suosikki. Langassa on pientä hopeanhohtoa joukossa, joka tekee valmiista työstä hieman ylellisemmän. Oma suosikkini on juurikin tuo kuvan luumu-harmaa sävyinen ihanuus <3 Seuraavassa kässäkerhossa to 22.8. valitaan yhteistuumin syyslankoja. Tervetuloa raatiin!


 

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Kotilaituri
Maira Gall