Blingi

Helmikauppa Blingi on yksi Kotilaiturin suosikkikauppa Turussa <3
Ihana helmitaivas, jossa pyörii kuin pieni lapsi karkkikaupassa. Haluan tuon, ja tuon, ja tuon. Tilannetta ei helpota toinen toistaan ihanampi helmi tai sen inspiroima toteutus. Kassalta saa pienen muovilautasen, johon ihanuudet on helppo kerätä, eivätkä helmet karkaa lattialle ;)

Blingissä järjestetään erilaisia korukursseja joka viikko. Mikä ihanampaa että voi suunnitella oman uniikin korunsa, koota siihen ne kaikki lempihelmet tai sommitella kesän makeimman käsikorun ja korvikset. Juhliin ja omaan juhla-asuun sopivia koruja voi olla todella vaikea löytää. Ei muuta kuin asun tai kuvan kanssa Blingiin ideoimaan yhdessä kauppias-Marikan kanssa sopiva koru. Marikalta saa apua myös parhaimman toteutuksen valintaan. Sopiiko kaulakoruuni ja valitsemiini helmiin joustava silikoninauha vai vaijeri, onko käsikoruun hyvä valita kierrevaijeri vai kumilanka. 


Helmikaupan nimestä huolimatta valikoimasta löytyy myös vähemmän kiiltävien ystäville ihanuuksia. Omia suosikkejani ovat mustat laavahelmet, hopeiset välihelmet, pyöreät Pandora-helmet, maalatut maatuskat ja pöllöt sekä mattapintaiset helmet. Kotilaiturin valikoimiin olen suunnitellut ihanat Peace-korut. Tämän kesän must!

Mikäli et heti pääse ostoksille Blingiin, voit tyydyttää suurimman helmihimon Blingin verkkokaupassa www.blingi.fi. Kaikille tämän postauksen lukijoille on tarjolla extrana kiva bonus: mainitse joko Blingissä ostoksen yhteydessä tai verkkokaupassa lisätieto-kentässä Kotilaituri ja saat kivan yllätyslahjan!

Blingissä voit viettää mukavaa iltaa ystävien, työkaverien tai vaikka polttariporukan kanssa. Pienten tyttöjen kaverisynttärit kruunaa yhteinen helminauhojen teko. Tarvikkeet, asiantuntevaa palvelua ja opastusta saat Marikalta :) Blingin tuotteita löydät myös Kotilaiturilta ja aivan kohta myös tarvikkeita omien korujen tekoon enemmän kuin ennen.

Helmikauppa Blingi palvelee Turun keskustassa, osoitteessa Yliopistonkatu 12. 
Blingi on avoinna ma-pe 11.00 - 18.00 ja la 11.00 - 14.00

Testaa (jos uskallat), löytyykö Sinusta koruharakka. Minusta löytyi :)


 

1 kommentti

  1. Koruharakka ja koruntekijäharakka löydetty itsestä ja Blingi myös :) Aivan ihana paikka, todellinen karkkikauppa! Myös kurssit ovat tosi kivoja. Siellä olisi voinut jatkaa istumistaan vielä moooonta tuntia pidempäänkin. Kiva, että tarvikkeita saa pian Kotilaituriltakin :)

    VastaaPoista

© Kotilaituri
Maira Gall