Tweedin viemää

Moikka moi taas aurinkoisesta meijeristä! Nyt ollaan viime viikkoon verraten lumen keskellä mutta sehän ei eloa haittaa. Nämä kuvat ehdin napata ennen takatalvea ja hienoja kuvaustaustoja täältä meijeriltä löytyykin :)

Päiväkodin Kati on supernopea näpeistään ja taidokas kuvioiden kanssa. Hän pyyhälsi kauppaan talvilanka-alen ensimetreillä ja nappasi puikoilleen villaista tweediä (vielä muutama kerä muuten jäljellä) ja liukuvärjättyä Oxfordia (tästä viimeiset kerät). Viikon päästä oli jo valmiina nämä ihanuudet. Tweed-langassa näkyy kuviot todella kauniisti. Lanka ei ole sitä kaikkein kuuminta eli soveltuu juuri välikausikäyttöön ja pienemmille pakkasille. Oxford-langasta neulotut säärystimet saivat varteensa taidokkaat lehtikuviot, joissa lehtivarresta lähtee vuorotellen lehti kohti korkeuksia. Kauniit <3
Meijerin pihalta löytyvä vanha, ruosteinen kylvökone ja iltapäivän aurinko sopivat niin hienosti kuvaustaustaksi Katin töille. 

Haluatko sinäkin jakaa Kotilaiturilta ostamistasi langoista tehtyjen töiden kuvia muiden iloksi ja inspiraatioksi? Lähetä kuva työstäsi osoitteeseen kotilaituri@gmail.com. Luon niistä kansion Kotilaiturin FB-sivulle sekä esittelen niitä täällä blogissa.


Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Kotilaituri
Maira Gall