Woolish

Aivan oikein, Woolish eikä foolish :) Kotilaiturin valikoima on täydentynyt uudella tuotemerkillä. Woolish on virolaista käsityötä ja designia, jossa korostuu selkeys ja yksinkertaisuus. No, minä olen simppeliyden ja luonnonmateriaalien ystävä. Ja kuten nimikin jo kertoo, tuotteet ovat 100% villaa. 







 Woolish on saanut alkunsa jo vuonna 1928 yhden naisen, Hildan, unelmasta ja uurastuksesta. Yritys on siirtynyt suvussa eteenpäin ja kehittynyt vuosien saatossa kuluttajien tarpeisiin vastaten. Woolish on tänä päivänä perustajan tyttärentyttären, Küllin, vetämä ja mallisto on myös hänen suunnittelemansa. Minulla oli ilo tutustua Woolishin tuotteisiin Tallinnassa käydessäni tapaamassa Bio[loogiline]kell -korujen valmistajaa Elenaa. Ihastuin Woolishin tuotteiden ulkonäköön ja ajattomuuteen ja ensimmäinen lähetys saapui kaupalle eilen. Nyt ne ovat päässeet ulos laatikostaan ja ehtivät ilahduttamaan joulupakettiinkin.

Kotilaiturin valikoimista löytyvät ruudulliset, kaksinkertaiset huovat sekä tyynyt mustana, harmaana ja luonnonvalkoisena. Kevättalvesta odotan saapuvaksi myös ponchoja ♥


Mitäs pidätte? Sopisiko torkkupeitto tai tyyny sinun kotiisi ja olisiko sellainen mieluisa joululahja, jonka sylissä voisi nauttia joululahjakirjasta tai käsitöistä? Tuotteet löytyvät huomenna myös verkkokaupasta, elleivät sitten mene jo kuumille kiville :)

Postauksen kuvat valmistajan.

Mukavaa keskiviikkoa!

6 kommenttia

  1. Upeita ovat eikä olisi ollenkaan vaikeaa kuvitella noita tuotteita omaan kotiin eikä itseä niiden keskelle! Kivoja lisiä Kotilaiturin valikoimaan, ehdottomasti :-)

    VastaaPoista
  2. Niin minäkin tykkään, että kivasti täydentää kaupan valikoimaa :) Vaikea vaan päättää, minkä värin valitsisi omaan kotiin ...

    VastaaPoista
  3. Kääk mitä ihanuuksia! Tulen huomenna kaupalle niitä hypistelemään :-)

    VastaaPoista
  4. Viimeisen kuvan poncho vei syämeni mennessään. Milloinkohan pääsen retkelle Turkuun? Ei taida yksi päivä piisata kaiken ihanan hypistelyyn siellä suunnalla. ;) tuikku

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin Tuikku ihanat! Sain juuri viestin, että minun tilaukseni on valmistunut, joten jään odottamaan sen saapumista. Ponchot tulevat myös verkkokauppaan, joten pääset niihin "käsiksi" vaikket vierailulle ihan heti ehtisikään :) Tosin mielelläni toivon, että ehdit oikein ajan kanssa kylään!

      Poista

© Kotilaituri
Maira Gall