Pääsiäisen helpoin DIY

Tässä teille pääsiäisen helpoin DIY-vinkki, jonka jokainen ehtii ja osaa tehdä. Tosin tämä ei paljon taitoa vaadi :)


PÄÄSIÄISMUNATELINE

Tarvikkeet

1 kanamunakenno
spraymaalia
sakset
suojamuovia tai paperia tai pahvilaatikko

Leikkaa munakennosta kansi pois. Tee maalaushommat ulkona, sillä spraymaali "pöllyttää" maalia ympäristöönsä. Voit myös asettaa kennon isompaan pahvilaatikkoon ja spreijata sen siellä. Näin pöllyävä maali ei leviä laatikosta. Huokoinen munakenno imee hyvin maalia ja kuivuu nopeasti.
Maalaa ensin toinen puoli, anna kuivahtaa, käännä ja maalaa toinen puoli. Yksi maalikerros riitti ainakin minulla.
VINKKI: Valitse mieluisa spraymaaliväri, valikoimaa löytyy mm. Mastonin maaleista. Kuparinvärinen spraymaali sopisi kivasti sisustukseen ja kennoa voi käyttää aina, kun laittaa keitettyjä munia tarjolle. Pääsiäisenä voi leikitellä väreillä ja valita jonkin todellisen katseenvangitsijan!


Munakenno toimii kivana tarjoiluastiana keitetyille (ja maalatuille) kananmunille tai suklaamunille, kuin myös pienille pääsiäismunakarkeille tai koristemunille. Meillä tämä on käytössä ympäri vuoden.

I made an easiest Easter DIY ever. I coloured a cardboard eggholder with spray paint and voilá: made a nice place for eggs also the chocolate ones. Try with your favourite colour or trendy one!

Mukavaa pääsiäisviikkoa!
Kati19 kommenttia

 1. Kiva hauska idea :) Meillä aina keitetyt munat laitetaan esille pieneen kennoon ja voisikin olla kivaa vaihtelua sprayata mustaksi tai vaikkapa kuparin väriseksi. Kivaa pääsiäistä sinne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maalaamalla tuo kenno muuttuu roskasta arjen käyttöesineeksi :)
   Mukavaa pääsiäistä myös!

   Poista
 2. Vau, loistava idea ja kenno näyttää tosi hyvältä maalattuna! Eikä tosiaan vie paljoa aikaa tai vaivaa ☺ Rentoa pääsiäistä teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helppoa kuin leivän teko ja ehtii mattimyöhäinenkin toteuttamaan :)
   Mukavaa pääsiäistä!

   Poista
 3. Ihan loistava idea! Ehkä tämäkin anti-juhlapyhäkoristelija voisi saada tällaisen aikaan ;) Jotenkin aina myöhästyn kausi-/juhlakoristeluista... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on Jutta niin meille, sillä lukeudun noihin anti-juhlapyhäkoristelijoihin minäkin :D En ehdi ikinä mukaan, jos mennään mutkikkaita polkuja ;)

   Poista
 4. Kiva vinkki! <3
  Mä kylvin rairuohoa puolikkaisiin munankuoriin ja ajattelin viritellä ne tuollaiseen tyhjään kennoon. En itse keksinytkään, että kennon voisi vielä maalata.
  Kylvin tosin rairuohot liian myöhään, mutta ehkäpä virittelen jonkun muun asetelman tyhjään kennoon.
  Kaunista pääsiäisviikkoa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo ruohomunat sopivat kennoon täydellisesti :) Ja ne näyttävät symppiksiltä ilman ruohoakin. Meidän vehnänoraat koristanevat after easter aikaa, joten fiilistellään näitä ruohojamme sitten yhdessä :D Kivaa pääsiäistä ♥

   Poista
 5. Ihana askarteluidea ♡ ja näyttää tosi kivalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi ♥ Tämä on tällainen hetivalmis idea ja sopii useammille hermoille :D

   Poista
 6. Ihana idea! Tarpeeksi yksinkertainen meikäläisen aivoille :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veit sanat suustani, Jossu! Sait juuri kuvan aivolokeroistani :D
   Lähdetäänpä spreijailemaan!

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Eikös, Hanne! Superhelppo ja kiva 😊 Mukavaa pääsiäistä!

   Poista
 8. Koskahan näitä mustia munakennoja saa kaupasta? Munatkin näyttävät niissä valkoisemmilta. Huippu kiva idea, simppeli viritys minunkin mieleen. Iloisia pääsiäispyhiä teille kaikille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin, näitä pitäisi saada kauppaan :) Luonnonruskeat munatkin sopii tähän. Mietin, että harmaakin munakenno olisi kiva. Ei muuta kuin spraymaalihyllylle valitsemaan värejä. Simple is best ♥ Mukavia pyhäpäiviä myös!

   Poista
 9. Eipä ihan heti tule aina mieleen tällaiset helpot jutut. Toimii ;)

  VastaaPoista

© Kotilaituri
Maira Gall