Åblogien kirppis 14.8.


Taas on se aika vuodesta, kun Åblogit kirppistelevät. Kirppistapahtumamme on osoittautunut supersuosituksi ja kaksi aiempaa kertaa olemme saaneet nauttia kauniista kesäpäivästä, joka mahdollistaa pihakirppiksemme.

Tänä vuonna paikka on uusi. Siirrymme vähän lähemmäs Turun keskustaa, Liedon Ilmarisiin, Kotilaiturin pihalle. Saman tien varressa pysytään, ja tilaa on niin myyjille, ostajille kuin pysäköintiin (Ilmaristen koulun kenttä ja piha). Suuren suosion vuoksi muistutankin, että kaikki osallistuvat harkitsevat kulkupeliään kyseisenä päivänä. Paikallisbussi tulee ihan viereen, toki su-aikataulu ei ihan starttiin natsaa. Lähellä asuvat pääsevät kävellen tai pyörällä. Autolla tulijoille suosittelen kimppakyytiä tai kaveria tuomaan ja noutamaan.Toivomme kaikilta malttia ja hyvää mieltä, vaikka tilapäistä ruuhkaa ilmenisikin.

Joka tapauksessa kahdesta aiemmasta kerrasta oppineina järjestämme kirppistapahtuman, jota kovasti meiltä odotetaan. Pysäköinninvalvontaan ja yleiseen järjestykseen on panostettu taas astetta enemmän. Myyjiä on jo ilmoittautunut runsaasti. Meidän Åblogien lisäksi mukana on iso liuta ystäviämme ja tänä vuonna myös muutamia kiinnostavia yrityksiä. Ollin Grilli ja Vilkkimäen Kakku ja Kahvi huolehtivat tilaisuuden ruoka- ja kahvimyynnistä.

Hope ry:stä ovat paikallla myymässä myyjien lahjoittamia tuotteita Hopen toiminnan tukemiseksi.
Jokainen kävijä voi lahjoittaa tuotteita myyntiin tai Hopen lahjoitettavaksi eteenpäin tuomalla ne tapahtumaan. Hope ry:n FB-sivuilta voi tarkistaa aina ajankohtaiset lahjoitustarpeet ja vastaanotettavat tuotteet.

Laitahan kyseinen päivä kalenteriisi ja tule tekemään kesän parhaat löydöt ennen koulujen alkua!
Tapahtumamme löytyy myös Facebookista . Seuraa päivityksiämme ja kurkistuksia myyntiin tuleviin tuotteisiin! (Huom! Tuotteista ei oteta ennakkovarauksia!)

Åblogit flea market is here at Kotilaituri's yard on Sunday 14.8.2016. Be there and make good findings!

/Kati

5 kommenttia

 1. Olisipa kiva päästä tuonne käymään.
  Kivaa torstaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun pääsisitkin! Olisi kiva nähdä ♥ Tosin tuolloin on perinteisesti ollut sen verran hulinaa, ettei meinaa omaa miestäänkään tunnistaa ;) Sadepäivän terkut sinnekin!

   Poista
 2. Hei , samana päivänä on Portsan kirppistapahtuma. Harmi kun ovat päällekkäin, vaikea valinta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, se on harmittava päällekkäisyys. Meillä ei ollut muuta mahdollista päivää muiden paikallisten kesätapahtumien osalta ja perinteisesti tuo su ennen koulujen alkua on tykätty. Tervetuloa piipahtamaan molempiin tapahtumiin!

   Poista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

© Kotilaituri
Maira Gall