Tarjoiluvaunulöytö ja vinkit Tori.fi ostoksiin


Olin pitkään katsellut tarjoiluvaunuja "sillä silmällä", mutta mistään mallistosta ei vaan tuntunut löytyvän sitä oikeaa. Designversiot karsiutuivat pois vaihtoehdoista pääasiassa hinnan tai kokonsa puolesta. Tila, johon vaunu sijoittuisi, oli melko rajattu- ja budjetti myös. Eri merkkien mallistoistakaan mikään ei tuntunut sytyttävän, kunnes taas kerran Tori.fi tarjoili minulle vaihtoehdon kuin Manulle illallisen (rauha hänen sielulleen ♥). Siinä se nökötti, hakutulosten alkupäässä, kullanhohtoinen, kiiltävä ja lasihyllyinen kasarikaunotar!


Mikä parasta, tarjoiluvaunu oli myynnissä ihan nurkalla, Aurassa. Vielä parempaa oli se, että keksin soittaa isälleni, joka ajaa Riihikoskelta Turkuun vähintään kerran viikossa ja pyytää häntä noutamaan vaunu. Tämä eteisemme komistus saapuikin meille jo seuraavana päivänä - kotiinkuljetettuna! Maksoin vaunusta 20 euroa ja olen siihen ihan supertyytyväinen.Vaunun muoto, koko, väri ja tyyli ovat niin mieluisat, ja huomaan, miten vaunu ilahduttaa joka päivä vaan yhä enemmän. Vähän ruskehtavat lasihyllyt ovat mainiot. Vaunu ei myöskään ole mikään rimpula eikä keikkuvainen vaan oikein napakka liikkeissään. Siniset keraamiikkamaljakot ja suloinen kevään kirppislöytöni, Miska-karhu, pääsivät ylähyllylle. Alahyllyllä on Tallinnasta ostamani käsintehty keramiikkavati, jonka tilasin mittatilauksena pari vuotta sitten. Vaunu näkyy ensimmäisenä kotiin tullessa, sillä se sijaitsee ulko-oven vastaisella seinällä.Tori.fi on oiva paikka tehdä ostoksia, varsinkin kun hakee täsmänä jotain tiettyä tuotetta. Usein käy myös niin, että samalla saattaa löytää paljon muutakin kiinnostavaa. Jos olet innokas tai aloitteleva nettikirppisshoppailija, tässä omat tipsini kaupankäyntiin.

VINKIT TORI.FI OSTOKSIIN

1. Mikäli haet huonekalua, valaisinta tai muuta isompaa tuotetta, rajaa hakusi oman alueen tarjontaan. Mikään ei harmita enempää, kuin Oulussa olisi se loistava pöytäryhmä, jota myyjä ei postita. Toki onhan sitä pidempääkin lähdetty suuren rakkauden perään ja aina voi turvautua vaikka bloggaajakollegan apuun, jos todellinen helmi on kyseessä :)

2. Tarkista tuotteen mitat. Kivannäköinen ruokapöytä saattaakin paljastua matalaksi sohvapöydäksi ellet ole huomioinut kaikkia mittoja.

3. Kysy tuotteen väri myyjältä, ellei kuvasta voi sitä selkeästi päätellä eikä sitä ole mainittu ilmoituksessa. Mustalta näyttävä tuote saattaa ollakin tummanruskea tai tummanvihreä.

4. Jos tuotteen kunnosta ei ole mainintaa, ja olet siitä tarkka, muista kysyä siitäkin etukäteen.

5. Mikäli ilmoituksessa lukee retro, vintage, vanha tms., luota myös omiin silmiisi. Joskus Ikean tuotteitakin myydään näillä sanoin, vaikka tuote olisikin suht uusi ja vain aikalaistensa näköinen.
Eikä siinä mitään, saa ja tulee noita termejä käyttää, kunhan ei johda ketään harhaan.

6. Jos olet oikeasti kiinnostunut tuotteesta, soita tai laita myyjälle tekstiviesti (ellei yhteydenottoja ole erityisesti pyydetty esim. sähköpostilla). Oma kokemukseni on, että soittamalla tai tekstiviestillä tavoitat myyjän parhaiten ja nopeiten.

7. Viimeinen ja ehkä tärkein vinkki: Nouda varaamasi tavara mahdollisimman pian ja vältä monen viestin ketjua myyjän/ostajan kanssa. Harmillisinta on, kun muutaman euron tuotteen myyntiin kuluu
tuntien viestittely. Hyvin hoidetuista kaupoista jää hyvä mieli molemmille :)

Maksupolitiikkaan en ota enempää kantaa, mutta itselläni on takana vain onnistuneita Tori.fi kauppoja niin ostajana kuin myyjänäkin. Toki olen pääasiassa myynyt ja ostanut tuotteita, jotka on noudettu.

Aurinkoista alkuviikkoa, 
Kati

I found my favourite catering trolley at Tori.fi (a Finnish flea market at web). I love its' 80's look, shiny gold color and brownish class shelves. A perfect place for ceramics and flowers.

15 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. RAHOITUSJÄRJESTELMÄ JASON RAYMOND OF FINANCE CIRCLE LOAN INC: n avusta (fundingloanplc@yahoo.com TAI Soita / Teksti +14067326622) ..

   Olen Nathan Davidson liikemies, joka pystyi elvyttämään kuolevan liiketoimintaansa jumalallisen lainanantajan avulla, joka tunnetaan Jason Raymondin rahoittajana CIRCLE INC: n toimitusjohtajana. Olen asunut 1542 Main St, Buffalo, NY. aloittaa liiketoiminta, ratkaista velkasi, laajentaa nykyistä, tarvitset rahaa ostaa tarvikkeita. Onko sinulla ollut ongelma yrittää saada hyvää luottojärjestelyä, haluan sinun tietävän, että RAHOITUSRYHMÄ INC on oikea paikka ratkaista kaikki taloudellinen ongelma, koska olen elävä todistus ja en voi vain pitää sitä itselleni kun muut etsivät tapaa saada taloudellisesti nostettua .. Haluan, että kaikki ottaisit yhteyden tähän jumaliseen lainanantajaan muiden yksityiskohtien tietojen avulla, jotta voimme osallistua tähän hienoon tilaisuuteen Sähköposti: fundingloanplc@yahoo.com TAI Soita / Teksti +14067326622


   Poista
 2. Tuohan on aivan täydellinen ja miten edullisesti. Itsellänikin on vain hyvää sanottavaa Tori.fi kaupoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin hyvä fiilis tulee siitä joka päivä ja istuu kivasti eteiseen, joka ei ole mikään iso tila. Tori-kaupoist minullakin pelkkää hyvää :)

   Poista
 3. Ihana tarjoiluvaunu! Hyvän löydön teit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, vaikka mulla on tunne, että vaunu löysi minut ;)
   Superkiva paikka tehdä vaihtuvia asetelmia ja ulkoiluttaa kaapissa olevia kokoelmia :)

   Poista
 4. Oi mikä kaunotar! Ihanat myös nuo vaasissa olevat oksat 💚 Sun esteetikon silmä on kyllä ihan voittamaton.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, onnistunut löytö ♥ Oksat ovat äidin tuliaisia, kun pyöräili meille. Esteetikon silmä on näköjään perinnöllinen :)

   Poista
 5. Nyt on kyllä ollut ihan superlöytö Kati! Estetiikka on selvästi perinnöllistä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marjo ♥ Miten sitä tuleekin hyvä mieli, kun löytää jotain just eikä melkein :)

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Ja parasta, kun noiden lisäksi vielä toimii tosi hyvin :)

   Poista
 7. Wautsi mikä waunu! Kepeä, tyylikäs ja käytännöllinen. Tässä taas näkee, miten toisen ylijäämä on toisen aarre.
  Itsekin olen pitänyt silmiäni auki, jotta löytäisin sellaisen baarivaunuksi käyvän, muttei kuitenkaan olisi ilmiselvä sellainen ;)
  Iloa päivääsi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Löydöt ilahduttavat kyllä hurjasti! Vielä sellainen, mitä et tiennyt haluavasi ;) Tarjoiluvaunuja ei olekaan ihan hirmuisesti ollut tarjolla, mutta onneksi monesta voi pyörät lisäämällä tehdä toimivan vaunun. Iloa sinnekin :)

   Poista

© Kotilaituri
Maira Gall