HABITAREN HERKUT JA OMAT SUOSIKKINI

Some pursuaa Habitare-päivityksiä, eikä syyttä. Tänä vuonna on kyllä onnistuttu. Niin visuaalista, valloittavaa ja inspiroivaa sekä värejä! Päivän reissusta jäi monta kivaa kohdetta vielä näkemättä. Nyt ehtii vielä suunnata messuilemaan kahden päivän ajan, mutta kannattaa varata aikaa ja lähteä visiitille heti aamusta. Tässä minun silmääni ihastuttaneita valintoja messutarjonnasta. Kurkkaa jos niistä olisi vinkkiä omaan vierailuusi.


Anno is back ja kauniimpana kuin koskaan. Yksi visuaalisimmista ja inspiroivimmista osastoista.
Runsaasti luonnollisuutta, pehmeyttä, käsintehdyn tuntua. Tuotteista löytyy myös syksyn trendiväriä, maroonia ♥ Maroonista voi lukea lisää edellisestä postauksesta.


Matrin osastolla on  rauhoittava värimaailma ja päiväunille kutsuvat sängyt. Viimeisteltyä laatua ja harkittuja yksityiskohtia, sänkyjä, jotka kestävät, hengittävät ja viehättävät silmää. Minua ilahdutti myös makuuhuoneen sisalkokolattiamatto. Meillä on ollut vastaava jo kahden kodin makuuhuoneissa. Tykkään enkä vaihtaisi pois.

Erityisesti pidin tummanpuhuvista kukista heinien kanssa huolettomasti aseteltuina mustaan kannuun. Sängynpäädyt eivät ole olleet minun juttuni, mutta rottinkista päätyä harkitsen vahvasti.
Ihana muoto ja viimeistely!



Asun-lehden osastolla viehätti talventörröttäjien käyttö, luonnollisuus ja luonnonmateriaalien inspiroima kokonaisuus. Artekin upea vaasi täynnä kuivia kukkia - yksinkertaista ja tyylikästä.


ABL-Laatat olivat esillä niin oivaltavasti, että näihin upeisiin lasivitriineihin rakastuin ♥ Lasivitriinejä oli yhteensä 4 kpl ja teemoina niissä olivat maa, meri, metsä ja puutarha jokainen omassa lasikossaan. Hienoja yksityiskohtia ja sävyjä sekä laattojen esillepanoa.


Glorian Kodin ja Cozy Publishingin osastolla viehätti tämä rauhoittava sohvaryhmä. Osastolla oli käytetty kivasti pehmeitä ja syviä sävyjä. Vaalea ja silti värikäs. ABL-Laatat ovat tällä samalla osastolla.

Kannattaa muuten poiketa Cozy Publishingilla kirjaostoksilla, sillä messutarjouksella voi ostaa kivoja joululahjoja ;)



Timberwisen osastolta löytyi väriä ja rohkeutta!Trendikkäät seinäpaneelit ja vahva väri.
Kiiltävää samettia, taidokasta yhdistelyä sekä persoonallisuutta. Timberwisen lattiamallit ovat niin hienosti esillä, mutta väenpaljouden vuoksi en saanut niistä hyvää kuvaa. Kannattaa siis käydä tsekkaamassa Timberwisen osasto itse.




Hakolan osasto oli puettu vahvoihin väreihin. Näyttävää ja kaunista. Oma suosikkisohvani oli myös mukana, konjakinvärinen Lazy-nahkasohva. Vielä en ole saanut vanhaa sohvaa heivattua, ja miehenkin suostuttelu on vähän vaiheessa, mutta sellaisesta sohvasta haaveilen.

Osastolla oli käytetty isoja viherkasveja ja ne olivat ryhmitelty yhteen eikä ripoteltu sinne tänne.
Ryhmässä kasveista tulee näyttävä kokonaisuus.
Kun kasvin sijoittaa sivupöydälle tai tasolle, se saa lisäpituutta ja näyttävyyttä.




Kotiblogit, KotiAarre ja Terassi -lehtien osaston tumma värimaailma ja Lennolin samettiset kukkatyynyt eivät jääneet silityksittä. Punainen matto saa minulta pisteitä, vaikka se ei vielä omaan kotiin taitaisi päätyä. Keittiön hellalla komeilee musta Le Creusetin pata, joka vaan on niin ihana ♥




Kovasti kohuttu MUJI - olihan se pakko kiertää ja hipeltää. Ihana Piia Kalliomäen toteutus ja mikä parasta, koko ajan jonoa - siis kaupallista. Nyt vaan jäämme odottamaan ketjun rantautumista Suomeen... PS. Teimme Villa Puomin Hannan kanssa tuon oikeassa alakulmassa olevan tarjottimen tyhjäksi - bongasin siitä aivan Hannan näköisen kalenterin ja se olikin viimeinen kappale.


Signals osaston vihreitä signaaleja, vaaleaa puuta, herkkyyttä.


Ja lopuksi, elämäni tuolirakkaus, Kilta hattaran vaaleanpunaisessa asussa jalkoja myöten.
Just love it ♥


I visited at Finnish interior fair Habitare this week. You can also visit until Sunday - two more days to go. Really new and fresh look on Habitare, lot of natural materials, deep colours, soft tones and dried plants. Personality is a key word in interior and nature guides everything that matters.

10 kommenttia

  1. Kiitos kivoista herkuista! Värejä näyttää nyt olevan, vahvoja värejä. Maroon on ihanaa, siinä värissä silmä lepää. Annoa odotan kovasti,sitä on ollut kova ikävä ja mahtavaa kuulla että heidän uutuutensa olivat onnistuneita. Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mietin juuri noita värejä, miten vahvoja ne ovat, mutta eivät silti tunkkaisia eikä liian hallitsevia, päällekaatuvia. Maroon on kyllä niin kiehtova. Anno on todella onnistunut ja oli mukava jutella yhden suunnittelijan kanssa. Mukavaa viikonloppua ja terveiset Hangosta!

      Poista
  2. Ai kun ihana nähdä sun kuvat! Me ollaan kierretty ihan eri osastot kun mulla oli niitä hurjia, vahvoja värejä kamera täynnä 😀 Mut onneks nähtiin sentään! Kuis flunssa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla jäi osa osastoista kiertämättä, kun nähtiin niin paljon tuttuja :) Kiva oli nähdä! Toinen päivä olisi vielä tarvittu, niin ehtisi antiikkipuolellakin kierrellä ajan kanssa.
      Flunssa vielä kurkussa, muuten jo parempi, kiitos kysymästä.

      Poista
  3. Ihanaa oli törmätä - ja MONTA kertaa - messuilla Kati!
    Upeita kuvia olet ottanut ja melko samoissa paikoissa ollaan kierrelty.
    Anno oli NIIN ihana - koko osasto ja siellä olisi voinut viettää aika vaikka kuinka kauan. Pidin myös monista muista ja kun olen kahlannut kuvani läpi näet minun messutunnelmia.

    Aurinkoa päivääsi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin oli ihana nähdä - viimeinkin ♥ Samantyylisillä silmillä taisimme messuja katsoa. Aina on ihanaa, miten toisen silmät näkevät jotain, mitä omat eivät. Anno vei kyllä sydämen ♥

      Poista
  4. Ihana katsella näitä messuja monen eri silmälasien läpi. Minäkin tykkäsin kovasti. Monta samaa juttua bongattiin, mutta monta näkemääsi minulta jäi huomaamatta.
    Oli ihana, että pääsin myös sun matkassa Habitareen ja näkemään nämä ihanuudet! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Riina ♥ Niin paljon ihanaa katseltavaa ja todella kauniita, inspiroivia osastoja tänä vuonna. Mukavaa, että postaukseni innosti :)

      Poista
  5. Kyllä sitä vaan osittain kulkee laput silmillä! Tässä oli niin paljon sellaista, mitä en ollut rekisteröinyt... Kiitos siis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siksi onkin kiva katsoa ja lukea lukuisia postauksia, aina näkee jotain uutta. Joskus tulee jopa mieleen, että oltiinko samoilla messuilla laisinkaan ;)

      Poista

© Kotilaituri
Maira Gall