Syyslyhtyjä

Syksy on samalla hieno, mutta haikea vuoden aika. Jätämme jäähyväisiä kesälle, aurinko hellii meitä vielä päivisin, mutta illan hämärtyessä saapuu syksyn viileys ja kosteus. Ilma tuoksuu syksylle. Sanomme heipat kesälle ja valmistaudumme ruskaan. Pihat valmistellaan syysasuun, terassille lisätään lyhtyjä ja tuodaan pehmusteita lämpimiä hengähdyshetkiä sulostuttamaan. Villasukat jalassa on kiva istuskella katselemassa pimenevää taivasta ja pongata tähdenlento. 

Omalla terassillani palaa kynttilät ihanassa lasilyhdyssä, jossa on juuttinarusanka. Lyhty sopii sekä pöydälle että roikkumaan. Kynttiläpidikkeen poistamalla lyhdystä tulee maljakko. Tykkään kovasti monikäyttöisistä tuotteista ja tämä on ehdoton suosikkini <3 Terassin penkille tai ekotuoliin heitän Sipilän Lammastilan ihanan lampaantaljan ja lähilampaan villalangasta kudotut sukat. Ei ole hyvä kylmettää varpaita tai peppua syysilloista nauttiessa ;) 

Lisää lyhtyjä ja syystuotteita tulossa lähipäivinä. Lisään niitä myös verkkokauppaan kunhan saapuvat, kuten upeat lampaantaljatkin.

Tunnelmallisia syysiltoja sinulle lukijani!

PS. Kommenttinne ovat aina kivoja, joten niitä otetaan mielellään vastaan :)2 kommenttia

© Kotilaituri
Maira Gall