Vuoden kirppistapahtuma

Huh huijaa! Huima kirppistapahtuma takana ja joka oli ihan mieletön menestys!
Vilkkimäen meijerin on sanottu sen meijerinä toimimisajan olleen kyläläisten kohtaamispaikka. Eilen se oli lähikunta- ja -kaupunkilaisten kohtaamispaikka! Åblogien, Turun alueen sisustus- ja lifestylebloggaajien, järjestämä kirppistapahtuma sai sisustusintoiset vieraat ostoaikeineen paikalle
. Ihanaa oli saada itselleen tarpeetonta tavaraa myytyä ja nähdä iloisten ostajien ilmeet, kun he tekivät löytöjä. Kuhina alkoi jo yhden maissa, ja teimmekin päätöksen myydä tuotteita vasta klo 15! Ehdin kiertää ennen tapahtuman alkua tutkailemassa bloggaajien pöytiä ja ihan mahtavia tuotteita oli tarjolla superedullisesti. 


Niin kovasti oli tekemistä oman myyntipaikan ja kauppani osalta, että en ehtinyt ottaa kuvan kuvaa paikan päältä. Tämä kuva on Teijan blogista Onnen hetkiä paratiisissa.
Itseltäni myyntiin päätyi vanhoja pulloja, tyynyä, ruukkua, lyhtyjä, koristetavaraa, astioita mm. Mariskooleja, kirjoja, sisustuslehtiä, vaatteita, asusteita ym. Hittituotteeksi osoittautui vanhat tavarat ja valomainoskirjaimet. Kiva kun näille tilaavieville tuotteille löytyi uudet kodit.Tapahtumamme sai väkeä niin huimasti liikkelle, ettemme kuuna päivänä osanneet varautua kyseiseen väenpaljouteen. Liikenne ruuhkautui täysin ja tienvarret täyttyivät autoista monen kilometrin matkalta. Samaan aikaan risteyksessä oli vielä pyöräkilpailu meneillään, tosin loppumetreillä kun tapahtumamme virallisesti alkoi. Onneksi kansalaisaktiivisuutta osoittaneet miehet ottivat ohjat käsiinsä ja alkoivat opastaa autoja mahdollisille parkkipaikoille. Kiitos näille miehille ja kiitos kaikille kärsivällisyydestä! Ensi kerralla olemme viisaampia ja osaamme varautua paremmin. Viereinen viljapelto on puitu tähän aikaan vuodesta, joten käännymmekin jatkossa maanomistajan puoleen. Onneksi tapahtuma sujui ilman isompia kommelluksia ja vieraat löysivät ostamista mukanaolleilta 24 myyjältä. Kurkatkaapas Åblogien sivuilta muiden bloggaajien kirppiskokemukset ja kuvat :)

Kiitos kaikille tapahtumassa vieraileille, bloggaajaystävilleni sekä erityiskiitos Anulle ja Viville tapahtuman markkinoinnista! Kiitos myös meijeriyritysten puolesta!

Nyt suuntaan matkani eskarin vanhempainiltaan. Mukavaa iltaa ja kivaa koulun alkua kaikille!

14 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Oli Johanna, ihan huimasti! Hieno tunnelma ja loistava avaus Åblogien ensitapahtumalle :)

   Poista
 2. Kiitos itsellesi!!! Oli kyllä ihan huippu päivä, ylitti kyllä niin odotukset!

  VastaaPoista
 3. Kiitos tosiaan itsellesi Kati! Tuntuu, että käyn vieläkin hiukan kierroksilla eilisen jäljiltä ;) Oli tosiaankin hurjan kiva päivä täynnä hyvää mieltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä, Anu, kierrokset olivat vielä päällä tänäänkin :) Hyvää energiaa paljon ja niin kiva päivä. Hyvä me!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Eiköhän, Harri, ja kiva, että pääsitte myös paikalle :)

   Poista
 5. Vieläkin harmittaa, etten päässyt paikalle - tosin kukkaroni taitaa kiittää;)
  Ja ihana paikka tuo teidän meijerinne - tulen kyllä sinne tutustumaan joku toinen kerta ihan kunnolla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa Lady of The Mess! Meijeri on ihana <3 Vierailun lomassa voi nauttia kahvit ja ihailla menneiden aikojen kahvipurkki- ja pannukokoelmaa :)

   Poista
 6. Kiitos kovasti Kati mahtavan tapahtuman järjestämisestä, huikea määrä oli ihmisiä paikalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riikka itsellesi osallistumisesta! Hienon homman teimme :)

   Poista
 7. No on ollut porukkaa. Harmi että olette niin kaukana ettei tuonne päässyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös :) Kiva kun kävit blogissa, vaikka tapahtumaan et päässytkään!

   Poista

© Kotilaituri
Maira Gall