Bloggarikirppis su 10.8.

Kerroinkin jo alkukesästä Turun alueen sisustus- ja lifestylebloggaajien verkostoitumisesta ja sen pohjalta perustetusta Åblogit-ryhmästä. Joukkomme koostuu monipuolisesta osaamisesta, kokemuksesta ja ammattitaidosta eikä aikaakaan kun meillä oli omien nettisivujen lisäksi upea logo, iso kiitos Petterille, Facebook-sivu, kiitos Arjalle ja Facebookissa ensimmäinen tapahtumasivu, kiitos Marille! Turun alueelta löytyy uskomattoman upeita blogeja, jotka löytyvät nyt helpommin yhdestä osoitteesta www.ablogit.com. Käyhän kurkkaamassa ja lisäämässä suosikkisi omaan blogilukulistaasi.

Ensi tapaamisessa pohdimme, mitä me ryhmänä haluamme saada aikaan. Ensimmäisenä päätimme toteuttaa kesäisen tapahtuman ja siihen sopii mitä parhaiten kirppis. Tapahtumapaikaksi valikoitui Vilkkimäen meijerin piha, jossa Kotilaiturikin sijaitsee ja Arjen timantteja-blogin Anun kanssa otimme vetovastuun tämän kirppistapahtuman järjestämisestä. Tapahtuma sai hyvää julkisuutta Vivin tekemän tiedotteen ansiosta, kiitos Vivi! Jutun voit lukea TS Koti-sivuilta.

  


BLOGIKIRPPIS su 10.8. klo 15-18

Vilkkimäen meijerin pihapiirissä (Vilkkimäentie 5, 21420 Lieto).Kirppistapahtumasta saa viimeisimmät tiedot Facebookin tapahtumasivultamme Blogikirppis! Klikkaa itsesi sinne :)


KETKÄ MYYMÄSSÄ? Turun alueen lifestyle- ja sisustusbloggaajat ja heidän ystävänsä myymässä kirppishengessä tavaroita. 

KENELLE? Ihan kaikille.


MITÄ MYYNNISSÄ? Uutta ja vanhaa: aarteita varastojen kätköistä, itsetehtyä, jotain ihan uuttakin kivaa, vaatteita, asusteita, koruja, erityisesti sisustustavaraa ...

PÄÄSEEKÖ JULKISILLA? Kyllä, bussi lähtee Turusta Kauppatorilta T24 ja lähin pysäkki on ihan meijerin kohdalla. Ajoaika n.30min. Linjanumerot 402-404. 
Meijeri on myös Aurajoen pyöräilyreitin varrella.
MITÄ MUUTA MEIJERILLÄ ON? Kolme sisustus- ja käsityömyymälää sekä kahvila. Tutustu osoitteessa www.meijeri.com
ENTÄ JOS SATAA? Tapahtumaa ei ole. Jos sää on epävarmaa, ilmoitetaan viimeinen tieto FB:n tapahtumasivulta.

Joten lämpimästi tervetuloa viettämään kanssamme elokuista sunnuntai-iltapäivää Vilkkimäen meijerille kirppishengessä!

Toivottavasti nähdään!

- Kati

5 kommenttia

 1. Jee, sunnuntaina nähdään! Nyt vaan kaikki peukut ja varpaat pystyyn sään suhteen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää säätä on tilattu ja niin ihania juttuja on tulossa myyntiin, että en meinaa itsekään malttaa! Nähdään su :)

   Poista
 2. Kiva nähdä sunnuntaina! Myyntiin on tulossa tosiaan niin paljon kaikkea kivaa, että pelkään oikeasti, että kotiin lähtee suurempi lasti tavaraa, kuin mitä tullessa oli ;)

  VastaaPoista
 3. Olisi ollut kiva käydä, mutta väkeä oli liikaa ja autot tukkivat Vanhan Tampereentie reunat. Ei haluttanut pysäköidä tien varteen :-/ Ajankohta oli vähän huono sen takia, kun samaa tietä autojen kanssa ajoivat kilpapyöräilijät! Pari pahaa tilannetta tuli lähellä meijeriä! Järjestäkään myös ensi kesänä, mutta toivottavasti eri aikaan kuin muut tapahtumat! Harmittaa, kun jäi varmaan paljon kivaa näkemättä!
  t. Elise

  VastaaPoista
 4. Tapahtuma väkimäärineen yllätti meidät täysin! Emme todellakaan uskoneet, että saisimme sellaisen väkimäärän liikkeelle. Tapahtuma oli huikea menestys ja ensi kerralla osaamme varautua paremmin, erityisesti liikenteenohjaukseen ja parkkipaikkoihin. Olimme tietoisia pyöräkilpailusta, mutta silloin oli jo molemmista tapahtumista ilmoitettu. Tapahtumassa aloitimme myynnin sovitusti klo 15 ja löydöt menivät kyllä kuumille kiville. Meininki oli kuin hulluilla päivillä mutta yhtä tuotetta vain se yksi per ostaja. Ensi kerralla olemme tosiaan viisaampia!

  VastaaPoista

© Kotilaituri
Maira Gall