Kotiblogit- lehden joulunumero

Kotilaiturilla oli kunnia päästä mukaan Kotiblogit-lehden joulunumeroon.
Kotilaiturin jouluun valmistutaan luonnonsävyin ja itsetehden. Kipaisepa lehtipisteen kautta ja hanki omasi, sillä tunnetusti tämä tämän vuoden uutuuslehti myydään nopeasti loppuun.
Samoissa kansissa seikkailevat joulutunnelmissa Åblogit-ystäväni Anu Arjen timantteja-blogista, Sanna Pikkutalon elämää-blogista sekä Miia Pesänrakennus-blogista.
Arjen timantteja-blogin Anun kanssa vaihdoimme kuulumisia joulua järkkäillessä lehtijuttua varten. Toivomme teille kivoja ideoita kättemme jäljistä ♥


Meidän kotona on enemmänkin talven sisustus kuin joulusisustus. Lopullinen joulu tulee tuoksujen ja kukkien muodossa kiirettömästi syöden ja rauhoittuen. Kirja käteen, pino lehtiä tai käsityö rentouttavat minut irti kaupan kiireistä. Lempijoulukoristeeni on tämä ANDin, Anna Nygård Designin kierrätetystä sälekaihtimesta käsityönä valmistama joulupallo.
Näitä löytyy myös Kotilaiturin kaupan valikoimista.



Jos olet jo ehtinyt tutustua lehteen, kuulisin mielelläni palautetta, mitä tykkäsit jutuistamme ja koko lehdestä! Pitäisikö sinusta lehdessä ollakin jotain enemmän tai vähemmän. Jäitkö kaipaamaan jotain? 

Aurinkoa torstaipäivään!
Kati





18 kommenttia

  1. Onnea lehtijutusta! <3 Tuo on hieno kokemus! :-)

    Tuo lehti piti kiireesti hakea kauppareissulla tänään :-) Viime kerralla jännitin kovasti tämän lehden ilmestymistä... :-)
    Innolla iltaa odottaen kun pääsen lukemaan! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Stella Vanilja ♥ Hieno kokemus ja kyllä jännitti ja vieläkin jännittää. Hieno lehti ja todella paljon ideoita ja kiinnostavia juttuja, upeista kodeista puhumattakaan :)

      Poista
  2. Kiitos vielä henkiselle tuelle ♡! Lehti ei ollutkaan tullut meille vielä tänään joten jännitys jatkuu vielä huomiseen... Nuo andin pallot ovat ihania. Taitaa tulla taas Kogilaiturikeikka ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla oli eilen lehti postilaatikossa, mutta vasta iltasella pääsin siihen käsiksi. Hienon jutun olet tehnyt ♥ ANDin joulupallot ovat yksinkertaisuudessaan ihanat! Nyt niitä myydään vielä takaluukusta, ensi viikolla sitten jo tiskiltä ;)

      Poista
  3. Jospa huomenissa saisin aviisin tutkailtavaksi. Laitan sitten viestiä. Lukijakokemuksia. ��

    VastaaPoista
  4. Oijoi, hienoa!! En malta odottaa että saan uuden numeron käsiini ja pääsen lukemaan teidän juttuja! Kuulostaa lupaavalta. Hauska ja tyylikäs tuo pallo muuten! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katri ♥ Melkoinen joululehti se onkin, runsaasti ideoita ja kivoja juttuja! ANDin joulupallot ovat tyylikkäitä, ja kevyitä.

      Poista
  5. Olen niin ylpeä teistä kaikista blogiystävistäni! Ihanat tunnelmakuvat lehdessä ja kiva kurkistaa joulukoteihinne. Tämä on niitä elämän tähtihetkiä parjaimmillaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Villa Puomi ♥ Tähtihetkiä ja parasta, kun ne saa jakaa ihanien ystävien kanssa :)

      Poista
  6. Täytyypä kipaista Ärrälle lehteä hakemaan! Minulle tuo Kotiblogi-lehti on aivan
    uusi tuttavuus, kiva päästä kurkkimaan tuttujen koteja :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kotiblogit on ilmestynyt tämän vuoden eli 3 numeroa tähän mennessä. Eli tuore tapaus ja todella suosittu lehti. Kesänumeroakin metsästin, kun en heti ilmestymispäivän tienoissa ollut ostoksilla. Mukava kuulla, mitä pidät, kun ehdit lueskella :)

      Poista
  7. Kiitos vinkistä! Pitääkin napata lehti mukaan tänään kauppareissulla. Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kiva Vivi :) Kerrohan mitä tykkäsit! Mukavaa viikonloppuja ja varohan haamuja ;)

      Poista
  8. Ihan mahtavaa!!! Pitääkin hakea lehti heti kotiin, niin näkee teidän kaikkien kauniit kodit ja jouluiset tunnelmat :)

    VastaaPoista
  9. Onnea kovasti upeasta lehtijutusta! Kävin lehden heti torstaina ostamassa, mutta vasta tänään ehdin sen lukea. Teillä on NIIN kaunista!
    Mukavaa viikonlopun jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Riikka ♥ Mukavaa tulevaa viikkoa tässä vaiheessa :)

      Poista

© Kotilaituri
Maira Gall