Åbloggaajat ja ystäväyritykset Hansassa

Åbloggaajien ja ystäväyritystemme yhteinen  joulutapahtuma Turun Hansakorttelissa on vietetty. Mukana oli 7 Åblogia, muutama ystävämme ja liuta ystäväyrityksiämme. Tarjolla oli jouluisia tuotteita laidasta laitaan: itsetehtyä, kädentaitoja, tuunattua ja vanhaa, hyvinvointia, terveyttä, kauneutta, muotia ja kaikenlaista kivaa kodin sisustukseen ja lahjaksi. Meno ja meininki oli iloista, hymy huulilla ja joulutunnelmissa häärimme Hansatorilla klo 12-18 välisen ajan. Kaunis kiitos kaikille teille, jotka tulitte tapahtumaamme ja toitte ystävännekin ♥
Iso kiitos myös kaikille tapahtuman toteuttajille, myymään tulleille ystävillemme!


Ja onpa naurussa pitämistä, kun huomasimme, että kaikilla meillä åbloggaajilla oli kamerat mukana ja saldona - nolla kuvaa!!! Tai no, joku nappasi kuvaa Ikea-kasseista, toinen kännykällä pikaräpsyn pöydästään :) Onneksi jollakin oli kamera ja keikkapäivä, nimittäin Hansan mainoskuvauksia tekevällä Kineretillä. Sainkin häneltä upeat kuvat käyttöömme, joten olkaa hyvä. Näin kivaa ja kaunista meillä oli!
Postauksen kaikki kuvat © Kineret Janatuinen / Mainostoimisto Dippi

 Monien tapahtumien konkari, ikuinen optimisti ja ilopilleri-aurinko, ystäväni Minna Linden alias Keramiikka Matami. Päivän makein tyyli! Matamin Syrän-muki on näistä käsistä kotoisin ♥

 Keraamikko Jonna Oksanen oli kattanut pöydälleen upeat vadit ja vaasit. Jonnan käsistä syntyy myös upea keraaminen tuoli. Jonnan tuotteita löytyy Osuuskunta Turun Tuulenpesän myymälästä Portsasta ja myös Kotilaiturilta. Body by Vi'n ladyt, Pia ja Jaana kuvassa oikealla.

 Vieruskaverinani oli Sisustus- ja lahjatavaraliike Sesongin Johanna. Sesonki sijaitsee Piispanristin Prisman liiketilassa. Sesongin valikoimista löytyy mm. pienet ja isot sisustustarrat, joilla tuunaat jouluiset lahjapurkit ja -purnukat sekä pestävät paperipussit useassa koossa. Talven hittituote, Lampe Bergen, on rantautunut myös Sesongin hyllyyn.
Suosittelen visiittiä Johannan luokse :) Magia Graphics vilahtaa taustalla ja heidän printteihin voit tutustua täällä. MG:n printtejä löydät myös Kotilaiturilta ja Sesongista.

Heinässä heiluvassa Laura jakoi myyntipaikan ystävänsä kanssa. Lauralla oli myynnissä mm. upeita, käsinpainettuja tyynyjä ja lusikkatikkareita. Meidän neiti äänesti sellaisen suosikkituotteekseen :)


Projekti Verkaranta
-blogin Jutta (vas.) myi nerokasta ja tyylikästä sammutuspeitteen kotia sekä käsintehtyjä joulukoristeita. Jutan kanssa pöydän jakoi hänen opiskelukaverinsa Tapsa, jolla oli upeita betonista tehtyjä nuppeja. Muotopuoli-blogin Jutta oli kattanut pöytäänsä oman tuotemerkkinsä Jutan-tuotteita ja avannut myös verkkokaupan.
Käykäähän kurkkaamassa! Itselleni jäi muutama tuote kutkuttamaan kovasti.


Kotilaiturin kauppiashan se tässä! Kauppias kaupan väreissä vai toisinpäin :) Musta5101- ja mayn-sarjojen tuotteet kävivät kaupaksi sekä AND-tuotemerkin joulupallot. Muutama pussi löytyy vielä kaupalta, mikäli omasi jäi hankkimatta. Taustalla häärii kirppiskaverini Katja, joka teki kauppaa sujuvasti myös englanniksi.


Sanna Vauranoja oli paikalla tiimeineen ja kauppasi uunituoretta Hyvän arjen kalenteria.
Mikäli sellainen voisi olla sopiva lahja jollekin, voit tilata kalenterin täältä.
Sannan kynästä on myös runokirja Pillun päreet :)Kiitos, kun vierailitte tapahtumassamme!

Hansakorttelissa kannattaa poiketa näin joulun alla, sillä kattavan liiketarjonnan lisäksi Hansatorilla ja Thalian alatorilla, Foijan ja ruotsalaisen teatterin edessä, järjestetään erilaisia tapahtumia mm. kädentaitajien joulumyyjäisiä.

16 kommenttia

 1. Tuolla tuli käytyä, kun kerran Turkuun oli matkustettu.

  VastaaPoista
 2. Kiitos itsellesi järjestelyistä! Mahtava juttu että sait kuitenkin kuvia talteen :) Tapahtuma oli tosi kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos osallistumisesta, Teija :) Ihanat kuvat sain kyllä Kikiltä! Ja kivaa oli ♥

   Poista
 3. Kiitos kivasta tapahtumasta, asiakkaana oli mukavaa:)

  VastaaPoista
 4. Hienolta näyttää - ja niin olisin tullut ostoksille, jos vain tältä jalaltani olisin uskaltanut tuonne ruuhkaan lähteä;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Lady ♥ Niin odotan, että pääset liikenteeseen! Mutta onneksi on tämä virtuaalimaailma, pääset vähän haistelemaan tuulia ja ainakin tunnelmaan mukaan :)

   Poista
 5. Aivan super tunnelmat ja myyntipöydät tuotteineen! Kiitos Kati järjestelyistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli supertunnelmat ja ihania tuotteita joka pöydässä! Kiitos kun osallistuit ♥

   Poista
 6. Kiitos vielä minunkin puolestäni järjestelyistä. Ja oikein kunnon bloggarit tosiaan liikkeellä kameroineen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos Jutta! Niin hauskaa tuo meidän huseeraaminen ilman kameraa. Vieläkin naurattaa :)

   Poista
 7. Jos asuisin lähempänä, olisin ehdottomasti tullut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, kiitos johanna ♥ Tiedän, että olisit ehdottomasti tullut :)

   Poista

© Kotilaituri
Maira Gall