Kesäunelmia ja hankintoja terassille

Terassiprojektin edetessä haaveilen tarpeellisista ja ei niin tarpeellisista jutuista, jotka sinne haluaisin. Osa jää haaveeksi, mutta mitä meillä olisi, ellei unelmia ♥

Kuva: Room21/Love Warrior


Love Warriorin riippukeinussa maistuisi päiväunet, tulisi luettua muutama kesäpokkari ja pino lehtiä.
Riippukeinua on saatavilla myös valkoisena, mutta tuo musta on kyllä oma suosikkini. Pihalle tulevien heinien havinassa sitä voisi sulkea silmänsä ja ajatella olevansa merenrannalla.

Kuva: Loimu Design
Meille tulee spurguringiksi nimetty grillipaikka, mutta tunnelmatakka olisi ihana. Sisällä meillä ei nykyään takkaa olekaan, joten tällehän olisi enemmän kuin tilausta. Ehdoton valintani on Loimu Designin Aava. Loimu Designin takat ovat turkulaista suunnittelua ja pelkistetyn tyylikkäitä. Aava uhmaa muodollaan upeasti painovoimaa. Hetki jos toinenkin pitää kyllä säästää, että tuo meille muuttaa, mutta on se säästämisen väärtti! Näen jo sieluni silmin, miten istun terassilla loppukesän pimentyvässä illassa takkatulta katsellen, viinilasi kädessä ja huopaan kääriytyneenä.

Kuva: Tyttö ja vuohi
Tämän haaveen olen jo toteuttanut! Piipahdin turkulaisessa Tyttö ja Vuohi-liikkeessä, ja iso metallivati kahvoilla on juuri sopiva kasvisten säilytyksessä tulevassa kesäkeittiössä tai astia isolle salaatille. Toimii se juomacoolerinakin ja vaikka popparitarjoilussa. Ihastuttavasta pikkupuodista löytyy erikokoisia vateja ja astioita, koreja, tekstiilejä ym. Mikäli kesällä piipahdat Turussa, suosittelen poikkeamaan! Tyttö ja Vuohi sijaitsee Forum-korttelissa, Linnankadun varrella.

Minkälaisia kesähankintahaaveita sinulla on? Meillä on vielä hakusessa uudet terassituolit pöydän ympärille, joten vinkkaapa kivoja vaihtoehtoja. Kriteereinä tietysti hyvä istuttavuus, säänkesto ja siirreltävyys. Pinottavuus on aina plussaa. Saa olla väriä ja värittömyyttä, mutta ei valkoista.
Jonkin verran olen jo etsinyt eikä sellaista vautsi, miten kivat vaikutusta ole vielä tullut.

I have some summer dreams, hope everyone has. These are now for our new terrace. I keep on dreaming with two first ones, the big metal bowl I already shopped.

Mukavaa torstaita ja tulevaa valmistujaisviikonloppua!
Kati22 kommenttia

 1. Me ollaan ostettu jo kaikki mitä tänä vuonna aiotaan.
  Osallistu kastehelmi arvontaan mun blogissa.
  Hyvää torstai päivää sulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillähän on homma hyvällä mallilla :) Aurinkoa torstaihin!

   Poista
 2. Mustana tuo riippukeinu on kyllä niin upea!
  Omana haaveena on saada kunnon katos takapihalle ja ihan ikioma trimmeri ruohonleikkuuta varten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin, Outi! Ihania haaveita :) Juuri tuota katosta on kaivattu lähipäivinä ja trimmerillä saa kaikki harmittavat tupsut pois seinänvieruksilta ja pensaiden juurilta.

   Poista
 3. Ihania haaveita! Meillä haaveena vihdoinkin päivittää terassille kalusteet. Millaiset haluamme on tiedossa, mutta hiukan täytyy säästää jotta 8hlö kalusto saadaan hankittua. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin 6-8 tuolia ostoslistalla. Hintavia ovat, mutta toisaalta niistä on valmis maksamaan, että ovat laadukkaat, kestävät ja hyvät istua. Eikun metsästämään ja säästämään :)

   Poista
 4. Siis tuo takka on aivan mieletön! Tahtoo tahtoo! Me hommattiin jo uusi ruokailuryhmä terassille, niin enää ei puutu kuin kukat ja piensisustus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loimu Designin takat ovat todella mielettömiä :) Teillähän on homma hyvällä mallilla, kun ruokailuryhmä jo hankittuna! Kukilla ja pienemmillä jutuilla saa niin kivaa aikaan.

   Poista
 5. Ihania haaveita. Tänä kesänä mun ostoslista on loputon... Mut taas remontti vienyt yllätys yllätys mun ostosrahat :D terassi taitaa valmistua vasta ens kesänä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, Laura, tämän kesän pakko-ostaa-lista on melkoisen pitkä. Nämä ovat vähän sellaisia ei niin pakollisia, mutta tahtoisi :) Remontti on yllättäin sellainen rahasyöppö, että harvemmin se positiivisella saldolla yllättää, mutta onneksi pääasissa muuten on positiivinen ja ihan juttu. Jatketaan haaveilua ja aurinkoa kesäkuulle ♥

   Poista
 6. Ihania haaveita tosiaan kaikki haaveesi! Oma tämän kesän haaveeni on terassin tummaksi öljyäminen ja seinäpaneelien maalaus - hiukan tylsiä hommia siis, mutta asioita, jotka tekevät suuren muutoksen yleisilmeeseen. Mies eilen juuri totesi, etteivät näytä öljyyntyvän eivätkä maalautuvan pelkästään ajatuksen voimalla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noiden projektien toteuttaminen saa niin hyvälle tuulelle ja lopputulos palkitsee, joten loistavia haaveita. Meidän terassi on eilen hiottu ja tänään harmaannutettu, joten öljyämisprojektilta säästyttiin. Tosin tässä projektissa olenkin ollut työnjohtajan roolissa, siis tässäkin :D Siispä ilmoittaudun sulle talkooavuksi ihan sudin varteen <3

   Poista
 7. Ihania haaveita. Täällä kans haaveillaan riippukeinusta ja tietysti aurinkoisista kesäpäivistä/illoista :) Nyt vaan pirulainen luvattu kauheata myrskyä ja Rovaniemelle jopa lunta. Ihana suomen kesä :(.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kelejä emme voi päättää, mutta asenteen voimme, joten eikun riippukeinuun toppatakissa ja pipossa :D

   Poista
 8. Ihanat haaveilut! Tulee selkeää ja tyylikästä!

  VastaaPoista
 9. Voi kun on ihana riippukeinu. Mä halauisin sellaisen ihanan riippuistuimen, joka laitetaan kattoon kiinni. Voisin siinä sitten istua ja unelmoida jostain vapaahetkistä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riippuistuin on ihana! Ja sopii sun kaltaiselle ikiliikkujalle paremmin ♥ Kun tulee lähtö, pääsee nopeammin liikkelle eikä aikaa kulu jahkailuun :)

   Poista
 10. Aika ihana keidas on kyllä teidän terassista muotoutumassa <3 Haaveita? Hmm.. kunpa tuo mökin uusi piharakennus vihdoin valmistuisi! Pieniä viilauksia vielä, sekä yks pikkuinen terassi, joka yhdistää sitten möksän ja pihavajan. No hyvää kannattaa odottaa.. ;)

  Nautiskelkaahan uudesta terassista ihan kybällä! <3

  VastaaPoista

© Kotilaituri
Maira Gall