Rippijuhlat









Sunnuntaina juhlittiin esikoisen rippijuhlia. Juhlat tarjottavineen olivat päivänsankarin näköiset ja toivomat, sekä maistuivat juhlaväelle. Tintån suklaakakkua, Cafe Brahen gluteenitonta brownieta, lusikkaleipiä, mustikka-vaahtokarkkitikkuja, pikkupitsoja, ruisleipäsiä ja piirakoita pirteällä savulohitahnalla. Kiitos reseptistä Tinskun keittiössä-blogi ja Moilasen piirakkatuunauskisa ♥ Lapsille oli vielä oma karkkibuffa popcornien ja sipsien kera. Koristeluissa käytimme metsästäjäpojalle sopien luonnonkukkia: lupiineja, pihlajan- sekä tammenoksia lasipurkeissa ja tuikkulaseissa. Selkeää sinistä, valkoista ja vihreää. Sininen väri toistui serveteissä, kukissa ja mustikoissa. Pienet, kivat yksityiskohdat.

MUUTAMA VINKKI JUHLIA JÄRJESTÄVÄLLE:
* Hanki pöytäliinoiksi lakanoita. Esim. Ikean edullisin lakana toimii loistavasti eikä ole hinnalla pilattu.
* Hyödynnä luonnonkukkia koristelussa. Luonto tarjoilee keväästä syksyyn runsaasti vaihtoehtoja. Täydennä kukkakaupasta ja yhdistä luonnonkukkia sekä kukkakaupan tarjontaa.
* Hyödynnä erilaisia lasipurkkeja maljakoina ja katso astiavalikoimaasi uusin silmin.  Meillä Kivi-tuikut toimivat pikkumaljakoina, lasiset keittiötölkit ja pullot maljakoina.
* Lainaa astioita tai täydennä kertakäyttöisillä. Eriparisuus on trendikästä.
* Tee juhlista päivänsankarin näköiset.
* Tee itse kaikki se, mikä tuntuu omalta ja mukavalta. Ulkoista loput. Hymyilevät ja hyväntuuliset juhlanjärjestäjät tekevät juhlan ♥


Kuva Valokuvaaja Mari Ruokonen

 Kiitos vieraille tunnelmasta ja ystäville avusta! Kiitos Mari Ruokonen upeista kuvista!
Kiitos sinulle, lapseni, olet rakas ♥


16 kommenttia

  1. Kiva postaus rippijuhlistanne, josta vinkkejä muihinkin kekkereihin. Onnitteluin! Tuija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuija ♥ Juhlat olivat rennon onnistuneet, iloiset ja aurinkoiset hyvine herkkuineen. Kiva, jos vinkitkin vielä ilahduttivat :)

      Poista
  2. Komea nuorimies ja kaunis yhteiskuva teistä. Me saamme vielä odottaa muutaman vuoden ensimmäisiä rippijuhlia, mutta ovatkin sitten ensimmäiset suuremmat juhlat ristiäisten jälkeen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Unelmoiden ♥ Rippijuhlat ovat yksi isompi etappi nuoren elämässä. Kiitos, kuvassa on nuorekas äitini, 62 vee teinimme kanssa :)

      Poista
  3. Hienoja kuvia!
    Onnittelut konfirmoidulle!
    Meillä on jo kahdet rippijuhlat pidetty.
    Kolmen vuoden päästä viimeiset!
    Mukavaa juhannusviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sari :) Teillä on jo rutiinit kunnossa rippijuhlien suhteen! Meillä on seuraavat sitten 7 vuoden päästä :) Mukavaa juhannusta myös sinulle!

      Poista
  4. Upeita kuvia, ihania tunnelmia! Ja onnellinen nuori mies!
    Silloin, kun juhlat järjestetään juhlittavan toiveita kuunnellen, ne taatusti onnistuvat! Ja itse olen myös jo monet juhlat järjestänyt siten, että suurin osa tarjottavista on ulkoistettu. Juhlan pitää olla juhlaa myös juhlittavan äidille;)

    VastaaPoista
  5. Tunnelma oli kyllä kohdillaan ja nuoren päivä täynnä iloa! Meillä oli apua tarjoilussa juhlien ajan ja itselle jäi aikaa jutella vieraiden kanssa ❤️

    VastaaPoista
  6. Upeita kuvia ja hyviä vinkkejä. Eniten lämmitti tuo ensimmäinen yhteiskuva, molemmilla niin aidot hymyt kasvoilla <3

    VastaaPoista
  7. Kiitos Hannele <3 Ylivalottuneesta kuvasta tuli paras otos ever :) Mamman kainalossa irtoaa hymy :)

    VastaaPoista
  8. Aivan ihania kuvia! Tuo eka kuva rippilapsesta ja mammasta on suurta tunnetta täynnä, kerrassaan upea foto <3
    Lämpimät onnittelut vielä koko perheelle! Yksi virstanpylväs on nyt saavutettu, kun esikoinen on jo käynyt rippikoulun. Aika menee hurjaa vauhtia, pojastasi on kasvanut jo melkein mies ja
    varsin komea sellainen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ne vauvat kasvavat, hujauksessa! Kiitos onnitteluista ♥ Mamman kulta ja kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa ♥

      Poista
  9. Mainio idea nuo mustikka-vaahtokarkkitikut! Niin simppeliä, mutta hyvännäköistä ja maistuvaa. Aion tehdä noita viikonlopun synttärikemuihin. :)

    Terveisin, Marjo / Elämäni päivä
    http://elamanipaivamedarinsp.blogspot.fi/2016/07/unelma-arvonta-elamani-paiva-4-vuotta.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin, Marjo! Niin maistuvia, helppoja ja nättejä :) Käytimme pensasmustikoita, jotka olivat siistejä.
      Kiva kun löysit blogiini :) Käykin kurkkimassa sinun blogiasi myös!

      Poista
  10. Hei,
    Oletko liikemies tai nainen? Jos sinulla on taloudellista sotkua tai tarvitset rahaa oman yrityksen perustamiseen? Tarvitsetko luottoa velan maksamiseen? Jos sinulla on alhainen luotto-pisteet ja pankki / muut paikalliset rahoituslaitokset joutuvat hankkimaan lainoja? Henkilökohtainen laina, liiketoiminnan laajentaminen, yrittäjyys ja koulutus, velan vakauttaminen, kovan rahan lainat. No, tarvitset lainaa tai rahoitusta jostain syystä. Tarjoamme lainoja, joiden korkotaso on alhainen 2%, ota meihin yhteyttä jatkuvasti sähköpostitse (gonzalezandresloan@gmail.com)

    VastaaPoista

© Kotilaituri
Maira Gall