Hygge i Danmark


Terveiset Tanskasta! Minulla oli ilo päästä tutustumaan kevään muotiin näin joulun korvalla ja piipahtaa Tanskanmaalla. Mikä ihana ajankohta vierailla hyggen syntysijoilla. Kevään muodista lisää tuonnempana, nyt haluan jakaa kanssanne ihanan visiitin Herningissä olevaan kukkakauppaan.
Tuo ihana kukkakauppa pursui mitä kauniimpia ja luonnon inspiroimia toteutuksia. Minunkin joulupersoonani heräsi ja sai haluamaan hyasinttejä. Onneksi käpyjä ja neulastentäyttämää sammalta on tullut haalittua jo varastoon!


 Kauppojen esillepanot ovat aina ilo silmälle: Erityisesti ilahduttaa jo kaupan ulkopuolelle tehdyt houkuttelevat toteutukset. Kauppa on kaunis ja jo kauempaa huomaa, mikä kauppa on kyseessä.
Tässä kaupassa esillelaitot oli jaoteltu musta-valkoiseen, perinteiseen puna-vihreään, kimaltavaan sekä luonnolliseen. Luonto osuus oli saanut eniten tilaa enkä ihmettele. Kauppa oli täynnä kymmeniä inspiroivia ja oivaltavia ideoita, jotka saivat todellakin joulumielen heräämään.




Vai mitä tuumaatte näistä hyasinttilehmistä? Just love them ♥ Ne näyttävät ihan rokkaavan neulaskäsineen :) Sipulikukat sietävät olla ilman multaa, sillä niiden voima on sipulissa. Siksi niitä voi käyttää monipuolisesti ja leikitellen.


Entä mitä mieltä olette näistä pedeistä? Pallerosammaleen kaverina käpyjen kantoja ja hammastikuilla täytetty tarjotin. I like ♥ Männyn oksia oli käytetty runsaasti niin pieninä koristeina kuin isompina oksina.




Pähkinöitä, käpyjä, sammalta, mäntyä, puupalloja, korkkia ... luonnonantimia ja -värejä.






Huikea hammastikkuneliö männynoksilla oli todellinen katseenvangitsija ja kaunis kuin mikä! Poislähtiessä silmiin osui palapelin paloilla päällystetty ruukku, jossa palat oli maalattu spraymaalilla - loistava kierrätysidea! Ja miten kauniilta pikkusyklaamit näyttävätkään kynttilän ja joulupallojen kaverina.

Tunnelmallista joulunodotusta ♥
Kati

I visited last weekend on Denmark and pop up on flower store at Herning. What a place, what a atmosfere - a lot of hygge I say ♥ Lovely, natural ideas to inspire. Nice to have these pictures when you cannot carry all nice things at home. Have a nice Christmas time ♥

17 kommenttia

  1. Voi miten kaunista. Tuilla saa kyllä silmä levätä joka puolella.
    Ihanaa keskiviikkoa sinulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En meinannut päästä pois ollenkaan, niin paljon ideoita ja kaikkea kaunista luonnonantimilla toteutettuna ♥

      Poista
  2. Hitsit miten hienoja ideoita! Jonkun näistä toteutan kyllä itsekin joulupöytään, joten KIITOS näistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä Celia C ♥ Tästä saa kiittää Villa Puomin Hannaa, joka johdatti minut tähän kauniiseen kukkakauppaan. Meidänkin joulupöytään päätyy sammalta, neulasia, käpyjä ja pähkinöitä männynoksien kaveriksi :) Inspiroivaa ja tunnelmallista joulunodotusta sinne ♥

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Niin inspiroivaa, Mari! Onneksi sammalta voi ostaa kukkakaupasta, jos sitä ei tullut omasta metsästä kerättyä tai ei ole paikkaa, josta saa kerätä. Eikun joulua stailaamaan :)

      Poista
  4. Voi taivahan vallat!

    - Tässähän ihan pyörtyy ihastuksesta. Olin itse Tanskassa lokakuussa ja jo silloin oli ällikällä lyöty, kun seurailin, miten liike näkyy jo katukuvassa. Kukat tulvivat kadulle.

    Mutta nyt tämä joulu...tuijotan kuvia yhä uudelleen ja uudelleen. Onnea tässä voi tuntea siitä, että ostin jo pari jykevää kerää tuollaista narua, joten odottakaahan hyasintit - teidät pyöritellään pian naruun :D

    Olen niin haltioissani. Kiitos Kati hienosta kuvasarjasta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, että inspiroiduit! Se oli ehdoton tarkoitukseni tällä postauksella :) Nuo hyasinttilehmät (vertaan siis käpylehmiin ;) ovat ihan lempparini! Kransseissa oli pääroolissa sammal ja käpyjen kavereina kaikenlaiset pähkinät, puuhelmet ja jopa korkkipallot ♥

      Poista
  5. Vauh, mitä inspiraatio kuvia ja kivoja ideoita. Harmittaa, kun itellä jäi kävyt, sammaleet, puolukanvarvut keräämättä tälle joululle. Pitää jotain kivaa kehitellä, jotain vanhoja käpyjä varmaan vielä löytyy varastosta. Tanska on kyllä mieletön kaupunki. Ihanaa viikkoa sinne <3

    VastaaPoista
  6. Wau! Palapelien kierrätys pääsee jatkojalostukseen. 👍🏻 Tuija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Loistava idea, Tuija! Iso ruukku ja plus tuhat palaa :)
      Tulee hieno!

      Poista
  7. Siis wau, nyt on kyllä panostettu esillelaittoon! Ja ihan mielettömiä ideoita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin oli täynnä ideoita, mihin vaan katseen suuntasi :) Upea paikka, ihana elämys ja vinkkejä vaikka kuinka! Harmi, kun laukussa ei ollut tilaa kotiuttaa montaa juttua.

      Poista
  8. Mulla meni ihan sukat sekaisin, mahtava mesta!

    VastaaPoista
  9. Ihania kuvia! Ihan mahtavaa, kun laitoit. Miten ihmeessä se on noille tyypeille niin helppoa tehdä kaunista ja rentoa ja kekseliästä?

    VastaaPoista
  10. Do you need personal loan?
    Loan for your home improvements,
    Mortgage loan,
    Debt consolidation loan,
    Commercial loan,
    Education loan,
    Car loan,
    Loan for assets.
    financialserviceoffer876@gmail.com WhatsApp +918929509036

    VastaaPoista

© Kotilaituri
Maira Gall