TERVETULOA LUKIJAILTAAN FINLAYSONILLE





Nyt tarjoutui mahdollisuus järjestää kiva yllätys teille kaikille Kotilaituri-blogin lukijoille!

Meidät on kutsuttu Turun Hansakorttelin Finlaysonille UUTUUKSIEN ILTAAN
keskiviikkona 5.4. klo 17.30-19.00.
Illan aikana tutustutaan Finlaysonin keväiseen mallistoon ja uutuuksiin.

Finlayson tarjoaa illan aikana -25 % ostoedun kaikista normaalihintaisista malliston tuotteista.

Sitovat ilmoittautumiset iltaan tulee tehdä 27.3. mennessä suoraan Finlaysonin myymälään, osoitteeseen myymala.turku@finlayson.fi. Huomioithan, että mukaan mahtuu 50 ensin ilmoittautunutta, joten toimi nopeasti. Paikalle on tulossa muidenkin Åblogeissa mukana olevien blogien lukijoita. Mukavaa, jos vinkkaisit myös minulle tulostasi kommentoimalla tähän postaukseen.



Olen paikalla ja esittelen omat suosikkini Finlaysonin valikoimista sinulle. Paljastan jo etukäteen yhden suosikeistani, eli kuvien Kestit-kuosin ♥ Meiltä tämä kuosi löytyy pussilakanoina, joiden materiaali on muuten ihanaa puuvillasatiinia - viileää ja niin miellyttävää ihoa vasten. Pussilakanat sopivat loistavasti yhteen makkarimme sinisen seinän kanssa. Seinäväristä olen saanut useita kyselyitä, mikä se on. Se on Farrow & Ball'n maalisävy Stiffkey Blue. Kaunis, vähän mudan värittämä, myrskypilven sininen. Valinta on niin onnistunut ja se ilahduttaa päivittäin. Turun seudulla Farrow & Ball'n maalit löytyvät mm. Sarokkaan valikoimista.
 
Kivaa loppuviikkoa ja mukavaa, jos nähdään Finlaysonilla!

2 kommenttia

  1. Ihanat pussilakanat ja ihana seinä! Superhyvät yhdessä! Ja tuo Kuutti Lavosen piirros <3
    Näillä näkymin iltatöitä tuolloin :(

    VastaaPoista
  2. Korjaus: Siis Tiiti Mendelinin piirros! Äh, mulla on tuo ja Lavosen teos kehyksissä ja muistan aina, että molemmat ovat Lavosen... Pahoittelut sekoilusta.

    VastaaPoista

© Kotilaituri
Maira Gall