Messujen makuuhuone | Blogitalo


Rakenna, Sisusta ja Uudista -messut ovat alkaneet Turun Messukeskuksessa. Kaiken kaikkiaan runsaasti näytteilleasetetut messut, joista saa inspiraatiota oman kodin pieneenkin kohennukseen, ellei ison remontin tai rakentamisen tarvetta ole. Messuilla on myös helppo vertailla eri vaihtoehtoja ja haastatella asiantuntijoita sekä tehdä ostoksia messuhintaan.

Messuilla kannattaa inspiroitua myös sisustuksen osalta ja suunnata D-halliin. Siellä sijaitsee ohjelma-alue, jota emännöin blogisisko-Sanna Pikkutalosta. Hän ja Kukkakauppa Broncon Niina Autti ovat toteuttaneet messuille Sisustuksen Trendikartan 2018. Niissä riittää ideoita ja ajatuksia kodin sisustukseen, väreihin, tyyleihin ja muotoihin. Parasta on uuden ja vanhan kohtaaminen, joka kasvattaa rooliaan sisustuksessa koko ajana.

Blogitalo sijaitsee D-hallin perällä, heti ohjelma-alueen takana, valkoisten lautaseinien suojassa.
Talon huoneina ovat eteinen, olohuone, lastenhuone ja makuuhuone. Oma toteutukseni on mystinen makuuhuone, jonka lähtökohtana on siniharmaa Nocturne 6331 - uutuustapetti, Sense of Silence-mallistosta (www.borastapeter.se)




Makuuhuoneen toinen päätähti on Amore Furnituren upea Amor ergo jenkkisänky, jossa on älyvaahtopatja, kätevät säilytyslaatikot rungossa sekä ihan huikean kaunis pääty!
Omassa makuuhuoneessani ei ole koskaan ollut kangasverhoiltua päätyä, ehkä siksi, ettei silmääni ole miellyttänyt sileästi verhoillut tai runsasnappiset versiot. Tämä pääty on ensimmäinen, johon aidosti ihastuin. Ja miten kauniisti se sopii tummasävyisen makuuhuoneen levolliseen tunnelmaan.
Sängystä on myös messutarjous, joten käykäähän tutustumassa! Sänkyä voi tiedustella Amore Furnituren Turun myymälästä, joka sijaitsee Sokos Wiklundin 3. kerroksessa.




Sängyn petauksen vuodevaatteet ovat Kotilaiturin valikoimista. Upeat puuvillaiset nappilakanat ovat kevätuutta, joita odotetaan lähipäivinä saapuvaksi kaupalle. Niiden laatu ja värit ovat niin ihanat, että näistä veikkaan myyntihittiä! Maroonin väriset samettityynyt ovat 60 x 60 cm kokoiset ja ne sopivat myös kokonsa puolesta tarvittaessa vaikka lattiatyynyiksi. Jalkopäähän pedattu sängynpeitto on harmaata puuvillaa ja kuin vanhan ajan täkit, mutta ilman kiiltoa. Sängynpeiton etuja on myös sen keveys. Helppo pedata ja kerätä pois. Makuuhuoneen matoksi olisin valinnut ylellisen kokolattiamaton, jos se messuteknisistä syistä olisi ollut mahdollista. Nyt perinteisen messumaton väri sopii hyvin makuuhuoneen sävyihin ja mattoina ovat Rintalan Tilan suomenlampaantaljat.




Sängyn vieressä oleva metallinen tarjotin pöytä löytyy myös kauppani valikoimista. Tarjottimen voi nostaa vain pois ja se pysyy paikallaan kumitassujen päällä. Pöydältä löytyy Ernst-malliston korkea lasimaljakko, keraaminen vaaleanharmaa Nib-vaasi sekä vintageaarre, isäni palkinnoksi saama meripihkan värinen lasipullo. Makuuhuoneen värimaailmaan sointuvat parhaiten heinämäiset, kuivat ja ruskeat kasvit. Maljakon kuivat oksat ovat Flöristä. Mustan ja messingin värittämä lattiavalaisin on myös kevään uutuus Kotilaiturin valikoimissa.


Suuntaan kohta messuille ja voit tulla moikkaamaan, sillä olen suurimman osan aikaa blogitalon nurkilla. Muiden huoneiden sisustuksista vastaavat:


Ylellinen eteinen - Villa Puomi-blogin Hanna
Cityolohuone - Pikkutalo-blogin Sanna
Lastenhuone - Voikukkapelto-blogin Netta
Messut ovat avoinna 9.-11.2.
Tervetuloa myös D-halliin!

Kati

Yhteistyössä:

Turun Messukeskus, Wallvision, Amore Furniture, Flör


10 kommenttia

  1. Upea makuuhuone - hyvä Kati! Tuo tapetti on vähän sadumomainen ja tuossa sängyssä näkee varmasti mukavia unia.

    Onhan tapetilla myös komea nimikin Nocturne - lieko saanut vaikutteita Eino Leinosta ja Suomen kauneimmasta runosta.

    "Ruislinnun laulu korvissani,
    tähkäpäiden päällä täysi kuu;
    kesä-yön on onni omanani,
    kaskisavuun laaksot verhouu.
    En ma iloitse, en sure, huokaa;
    mutta metsän tummuus mulle tuokaa,
    puunto pilven, johon päivä hukkuu,
    siinto vaaran tuulisen, mi nukkuu,
    tuoksut vanamon ja varjot veen;
    niistä sydämeni laulun teen."

    Kontrasti tummaan seinään ja sängynpäädyn vaaleuteen toimii myös. Tuo pikkupöytä on kiva ja ihailin sitä jo Kotilaiturissa ennen joulua. Tuo isäsi meripihkanvärinen pullo on myös "mystisen kaunis".

    Hyviä messuja ja harmi kun en ehdi paikan päälle katsomaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marjo kauniista sanoista ♥ Kyllä tuon Leinon runon tunnelma tulee aistittua tuosta tapetista. Kaunis, kun mikä! Makuuhuone sai hyvää palautetta ja olen siihen todella tyytyväinen. Pyrin aina tuomaan mukaan jotain vanhaa ja pullo toimi kyllä hyvin.

      Poista
  2. On kyllä ihanan seesteinen tunnelma tuossa makuuhuoneessa. Tapetti on täydellinen ja sävyt petivaatteissa ja muutenkin ihanan rauhoittavat. Tykkään tosi kovasti.
    Mukavia messuja <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meinasin itsekin kellahtaa lepuuttamaan silmiä tuonne makkariin messujen tiimellyksessä :)

      Poista
  3. Oi, miten levollinen makuuhuone. Tuo sängynpääty oli erityisesti minun mieleeni!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minutkin yllätti tuo sängynpääty, miten siihen ihastuin. Itselläni ei ole koskaan ollut kankaista sängynpäätyä eikä pahemmin yleensäkään sängynpäätyä, mutta tämän päädyn väri ja kuvio nostivat kangaspäädyt uudelle tasolle. Pääty sai kovasti kiitosta myös messuilla!

      Poista
  4. Ihana! Kertakaikkisen ihana! En taida uskaltaa sunnuntaina edes tulla katsomaan - saatan saada tapettiherätyksen;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri niin, Arja :) Minullekin alkavat tapetit hiipiä salakavalasti tajuntaan. Ja mitä värikkäämpi ja kuviollisempi, sen parempi ;)

      Poista
  5. Ihana värimaailma <3 Aivan niin kuin viime vuoden blogitalon kylppärissäkin.
    Sängynpääty ja säilytyslaatikot sängyn alla ovat mulle ehdoton nou nou, mutta kaikki muut, mitä olit tähän poiminut, ovat todella mieleisiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Celia C ♥ Sininen on nykyään mun suosikkivärejäni. Tapetissa on uskomattoman levollinen tunnelma ♥ Sängynpääty ja säilytyslaatikot eivät ole olleet omia suosikkejani, mutta nyt tämän sängyn nähtyäni alan lämmetä ajatukselle :)

      Poista

© Kotilaituri
Maira Gall