Luonnollisia kukkia

Kylmästä kesästä huolimatta kukat kukkivat niin sisällä kuin ulkona. Sisäkukkina suosin leikkoja, oksia tai kukkia luonnosta, yksittäisiä ihanuuksia kukkakaupasta tai torilta. Asettelen kukat joko yksittäin maljakkoon tai lasipulloihin, vapaasti ja mahdollisimman luonnollisesti. Kirppiksiltä mukaani on tarttunut eri kokoisia ja mallisia lasipulloja ja -purkkeja. Lupiinien hehkuva sininen, hempeä vaaleanpunainen ja harvinaisempi valkoinen kukkivat juhannuspöydässä. Mukaan mahtui myös komea paprikamme, joka jo notkuu hedelmiä ja venyy pituutta aina vaan. Hortensian oksa on näyttävä yksittäin aseteltuna ja erittäin kestävä. Vaaleanpuna-limevärinen on kesäinen ja istuu kauniisti vihertävään lasipulloon. Saniaisen oksa sai kaverikseen sammaleenvihreän lasipullon. Tästä tulikin yksi lempileikkovihreistäni. Vielä kun siitä saisi arvoisensa kuvan.


Viileää viikkoa ja kukkien tuoksua!


 
4 kommenttia

 1. Saniainen ruskeassa lasipullossa on lempparini! Värit korostavat hienosti toisiaan, ihan täydellinen pari!

  Vilkkaita myyntipäiviä Kotilaiturille!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Teija! Saniainen on myös oma suosikkini. Selkeä ja niin luonnollinen. Kesti maljakossa melkein viikon, nyt alkaa lehdet käpristyä.

  VastaaPoista
 3. Kaunis hortensia, en olekaan ennen tuon väristä nähnyt :)

  VastaaPoista
 4. Eikös olekin erikoinen! Ja käsittämättömän kestävä, sillä kukka on yhä samannäköinen kuin kuvassa!
  Äimistelin sitä tänään poiketessani kukkakaupassa. Pullolla saattaa olla osansa, sillä säilyttää kosteuden ja kukka kestää parempana pidempään :)

  VastaaPoista

© Kotilaituri
Maira Gall