Turkulaisten bloggaajien ensitapaaminen

Torstaina oli ilo saada osallistua turkulaisten sisustus- ja lifestylebloggaajien ensimmäiseen tapaamiseen. Ideanikkareina toimivat Arjen timantteja-blogin Anu sekä Projekti Verkarannan Jutta ... ja siitä se sitten lähti. Paikaksi mahdollistui Sisustuksen G:n tilat, jossa meidät otti vastaan sisustusalan aurinkoiset ammattilaiset Jaana ja Nina. ISO KIITOS JÄRJESTÄJILLE!

Illan ohjelmassa oli Turun alueen bloggaajien tapaamisen lisäksi mahdollisuus tutustua sisustuksen uusiin tuuliin, joita meille tarjoilivat Zinotin Susanna ja Laura Musta5101-sarjan ja mayn-tuotemerkin ominaisuudessa sekä Magia Graphicsin Millan mustavalkoisten printtien kanssa.Zinotin tuotteilla on jo useampia jälleenmyyjiä sisustusliikkeiden keskuudessa. Magia Graphics on tuore toimija printtitaulujen sekä korttien puolella ja jälleenmyyjäverkostoa tavoitellaan. Upeina molempien yritysten kohdalla on, että niitä pyörittävät nuoret, idearikkaat ja ennenkaikkea rohkeat naiset. Olen tutustunut heihin tämän vuoden aikana ja voin sanoa, että arvostan suuresti heidän saavutuksiaan ja unelmiaan, joita kohti he suuntaavat. 

Molempien yritysten tuotteet ovat omia suosikkejani ja niitä löytyy myös Kotilaiturin valikoimista. Sopivat kyllä niin upeasti vielä yhteen! Magia Graphicsin tuotteita voi käydä kurkkimassa juuri auenneesta verkkokaupasta. Mikäli valmiista mallistosta ei löydy suosik-kiasi, voit ideoida sellaisen itse ja Magia Graphics toteuttaa sen sinulle. Printti voi olla taulu, kortti, juliste tai vaikka tapetti.Illan parasta antia oli tavata muita ja saada blogeille kasvot. Kesäinen ilta oli täynnä intoa, uusia ajatuksia ja sellaisia seikkailuja, joista voimme lukea jatkossa, mistäpä muualta kuin turkulaisista blogeista.


 


Kiitos ihanasta illasta uudet ystäväni ja toivotaan runsaasti uusia lukijoita turkulaisille bloggaajille, Åblogeille, joksi itsemme illan päätteeksi ristimme. 
Meistä kuullaan vielä paljon :)

8 kommenttia

 1. Oli kiva tavata ja tutustua Kotilaituriinkin - sekä tietysti kaikkiin muihin upeisiin bloggaajiin. Ja taatusti - meistä kuullaan;)

  VastaaPoista
 2. Kiitos samoin, Lady of The Mess. Yhteistyö on voimaa ja ihania blogeja kaikilla :)

  VastaaPoista
 3. Oli ihan mahtista! :) Ja minä myös ihan intona kun pääsin tämän avulla tutustumaan myös Kotilaituriin ja erityisesti tuo shoppi viehätti kovasti! Kunhan tästä kesäloma alkaa niin tulen vierailemaan blogissa ja kaupassa ihna ajan kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sonja :) Ja tervetuloa kaupalle sekä blogiin. Kotilaituri lomailee heinäkuun kaksi ekaa viikkoa mutta muuten avoinna ti-la.

   Poista
 4. Oli mukava tavata torstaina, ja samalla löytää uusi sisustustavarakauppa! Täytyykin tehdä retki Lietoon joku päivä. :) Sopiiko muuten, jos linkitän tähän tekstiisi seuraavassa blogikirjoituksessa? Minulta kun oli unohtunut kamera kotiin, eikä ole kuvia illasta! :)

  VastaaPoista
 5. Oli kiva tavata torstaina pikaisesti, harmi etten ehtinyt juttelemaan kenenkään kanssa, mutta toivottavasti pian tavataan uudestaan. Mukavaa porukkaa vaikutti olevan paikalla :) Pitää kyllä ehdottomasti tulla piipahtamaan liikkeessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bloggerin lukijapalkki ei toimi täällä, joten tulen klikkailemaan itseni lukijaksi kotosalla :)

   Poista
 6. nää tapaamiset on tosi kivoja. Oulunseudun seuravaa ootellessa :)

  VastaaPoista

© Kotilaituri
Maira Gall