MUUTTOKUU

Hei, me muutettiin! Ja siinä syy hetkelliseen blogisailenssiin. Kuvia on otettu remppavaiheista, minkä keritty. Mies kun on liikkeissään sen verran nopea, että en meinaa kameran kanssa perässä pysyä. Vanha koti on pakattu, muutettu ja osittain laitettu paikoilleen. Vielä viimeiset päivät siirretään loppuja tavaroita ja siivotaan koti uusille asukkaille. Sitten toivotetaan heipat vanhalle ja astutaan uuteen kotiin. Samalla jätetään hyvästi sanonnalle ”mennäänkö pankille”, sillä nyt mennään kotiin ♥
 

Kesä ja syksy ovat olleet rakkaat ja raskaat samalla aikaa. Monta rautaa tulessa, mutta niistä on selvitty. Pinna on ollut välillä piukassa, uni silmässä, paikat hellinä. Välillä on käynyt mielessä, että mihin sitä taas tuli lähdettyä – niin koti- kuin työrintamalla. Kaikki hyvin, sillä ympärilläni on niin paljon ihania ihmisiä, rakkaita ystäviä ja sukua, joiden avun määrä on uskomatonta ja korvaamatonta. Yksi jeesaa työrintamalla, toinen luurin päässä, useampi huolehtimalla pikkuneidistä. Mieheni, jota ei stressi kaada eikä lamauta, jaksaa rempata, kuunnella vaimon ohjeita, päähänpinttymiä ja toiveita. Joustaa ja olla joustamatta oikeissa kohdissa. Niin usein olen kuullut, miten hitsautuneita yhteen olemme, miten yhteensopivan tiimin muodostamme. Näin on ♥
Äitini on silittänyt, siivonnut, kokannut ja kannustanut. Pikkuneiti on purkanut kiukkuaan oikein olan takaa, mutta myös innokkaasti pakannut ja puunannut kanssamme. Yhdessä olemme mekin muodostaneet todellisen tehotyttöjen tiimin. Teini on rakentanut, kasannut, kantanut ja ollut niin isoksi avuksi. Viimeiset päivät irtaudutaan vanhasta ja hyvästellään koti, piha ja rakkaudella istutetut kasvit, vilkutetaan naapureillekin heipat muttei hyvästit. Avataan uusi ovi ja sukelletaan tulevaan. Kohta alkaa postaukset uuden kodin vaiheista. Sen verran voin jo valottaa, että hartsipinnoitetusta suihkusta tulee juuri niin hieno, kun kuvittelin … tai ehkä vähän hienompikin vielä. Pysykäähän linjoilla, jos remppapäivitykset ratkaisuineen ja materiaalivalintoineen kiinnostavat. Niitä ennen on tulossa vielä postauksia upealta rentoutumisreissulta, jota ajattelemallakin saa voimaa väsymyksen hetkellä.
Lempeää lokakuuta, ystävät!

22 kommenttia

 1. Muistan ton ajan niin hyvin vielä kun puhuttiin että mennään raksalle. Tai alkuun se oli että mennään tontille. Mutta kuinka ihanaa se sitten olikaan kun sai sanoa että mennään kotiin!
  Tsemppiä loppurutistukseen, ja onnea uuuteen kotiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saija, tiukkaa on ollut ja nyt voi todeta, että muutimme Kotipankkiin ♥
   Happily at new home!

   Poista
 2. Hiki tuli lukiessa, niin paljon on teillä touhua :) Tsemppiä ! Ja kivaa viikkoa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, touhua on riittänyt ja takki on ollut melko tyhjä :) Nyt vietetty syyslomaa lasten kanssa ja haettu tavaroille paikkoja, vähän haravan varressakin heiluttu. Ihan parasta!

   Poista
 3. Lempeää eloa uuteen kotiin, maltan juuri ja juuri odottaa kuvia sieltä. Iloisin ajatuksin, Hannis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä täytyy malttaa hetki, mutta tulossa on sellainen kuvakavalkadi että oksat pois ;) Kiitos, lempeää on alku elo ollut ja erityisesti puusaunan löylyt ♥

   Poista
 4. Teidän remppa sujui kyllä hurjalla vauhdilla
  Onnea uuteen kotiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä on vauhti välillä sekoittanut pään, mutta hyvin ollaan nyt balanssissa ;)
   Kiitos, onnea tarvitaan!

   Poista
 5. Ajatella, muuttopäivä koitti näin nopeasti! Ootte te olleet ahkeria
  koko joukko! Onnea uuteen kotiin <3 Kiva päästä kurkkimaan
  miltä kodissanne näyttää, ihanalta tietenkin :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahkeroitu ollaan olan takaa ja väsymys on välillä ottanut vallan. Nyt ollaan kokonaan uudessa ja rutiinit hakee paikkaansa. Kohta saatte kuvia oikein roppakaupalla :)

   Poista
 6. Uskomatonta, miten aika menee nopsaa. Ihana tuo tunne kun pääsee vihdoin kotiin.
  Joskus Turkkusen reissulla voisin piipahtaa kylään, jos huolitaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, keväästä tähän syksyyn aika oikein juoksi :) Tervetuloa piipahtamaan, ja totta kai huolitaan :)

   Poista
 7. Meilläkin muutto edessä! Ihanat miljööt teillä.

  VastaaPoista
 8. Tsemppiä sinne! Innolla odottelen täällä kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikapuolin on tulossa oiken megalomaaninen postaus kuvineen :)

   Poista
 9. Ihanasti kirjoitettu <3 täällä niin jännätään teidän tehotiimin aikaansaannoksia! Tsemppiä alkavaan viikkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jutta ♥ Tehotiimi tosiaan :) Vielä on virtaa jatkaa, jotta saadaan myös kaupan tilat kuntoon marraskuun aikana. Tsemppiä myös teidän hankkeeseen - ihanaa nähdä, minkälaisiin valintoihin päädytte. Mukavaa viikkoa!

   Poista

© Kotilaituri
Maira Gall