Sisustusta Raksamessuilla + arvonnan voittajat

Rakenna & Sisusta-messut alkavat tänään ja Kotilaituri on myös mukana messuilla. Me Åbloggaajat saimme stailaushaasteen Turun Messukeskukselta ja D-hallista löytyykin 4 inspiroivasti stailattua tilaa:

Pikkutalon elämää – keittiö
Helleranta – lastenhuone
Tohkeissaan ja AnniinaV blog – olohuone
Kotilaituri – makuuhuone


Tässä pieni kurkistus Kotilaiturin makuuhuoneeseen, joka on yhdistelmä uutta ja vanhaa. Osastolla yhteistyössä Finlayson (pellavalakanat) sekä Mattoliike Sepri (sisalkokolattiamatto). Muut tuotteet Kotilaiturin valikoimista, sekä omia second hand aarteita ja kirppislöytöjä. Makuuhuoneen tunnelma on rauhallinen ja värimaailmaan olen poiminut tämän kevään pinnalla olevia värejä sekä materiaaleja: messinkiä, rottinkia, pellavaa, villaa, tiikkiä, harmaata, uturoosaa, keväänvihreää. Mikäli osaston tuotteista jokin kiinnostaa, voit laittaa kyselyä tänne blogiin tai suoraan meiliin kotilaituri@gmail.com.


Messulippupaketitkin on arvottu ja onni suosi tällä kertaa Tiina Koivistoa, Marjaana Heinosta, L.J.Suomista, Josea Ajastaika.comista sekä Tuija Sepposta! Voittajille on ilmoitettu voitosta ja sovittu lippujen toimituksesta. Onnea voittajille ja kiitos kaikille osallistuneille!

Lauantaina me bloggaajat olemme paikalla stailausosastojemme hoodeilla klo 11 eteenpäin. Tervetuloa moikkaamaan, mikäli messukiireiltänne ehditte! Meidät tunnistaa kovasta äänestä, sen verran täpinöissämme olemme tästä yhteistyöstä :)

11 kommenttia

 1. Ihana projekti :). Olisi kiva päästä käymään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli tosi kiva haasteprojekti! Teini ihmetteli, miksi äidin piti viedä oma sänky mukana messuille :D

   Poista
 2. Onnea voittajille ja hyvää viikonloppua sinulle ♡

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Tosi kiva keissi, Jossu! Meillä on ollut kivaa kaiken arkihässäkän keskellä tehdä näitä tilojamme :) Mukavaa myös, että pidit, kiitos!

   Poista
 4. Kiva projekti ollut teillä kaikilla blokkaajilla. Ihanan tunnelmallinen makuuhuone. Hyvää viikonloppua sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on ollut niin kiva juttu! Tuonne olisi voinut jäädä elelemään vaikka vuorokaudeksi, niin kivat kaikkien meidän osastoista tuli :) Huomenna sitten messuille ja bloggaajapäivään! Hyvää viikonloppua sinnekin!

   Poista
  2. Näyttää ihanan kotoisalta tuo tila. Olisipa kiva joskus päästä toteuttamaan tuollaista :)

   Poista
 5. Todella harmoninen kokonaisuus , kauniit värit <3

  VastaaPoista
 6. Kevään uturoosa on ihana väri eikä kyllä keväänvihreäkään häviä sille ♥ Tyylikäs stailaus - harmoninen ja kutsuva.
  Mukavaa ystävänpäivää Kati ♥

  VastaaPoista

© Kotilaituri
Maira Gall