Hetkiä

On hetkiä, jolloin on hiljaista, rauha maassa. Teini ja pikkuneiti sulassa sovussa. Ilman nahistelua, tuuppimista, sanailua. Kännyköissään, äidin ja isän sängyllä. Näistä hetkistä on napattava kuva. Kyllä sinisellä värillä on rauhoittava vaikutus.

Kodeissamme ei ole ollut pahemmin "väriä" seinissä, mutta nyt tuli sininen makkarin seinä. Tämä on niin onnistunut sävyvalinta, ihailen sitä joka päivä. Rohkaisen kaikkia kokeilemaan tummia sävyjä. Tänä vuonna pinnalla ovat tummanpuhuvat värit vihreästä ruusunmarjaan ja yönsiniseen. Tästä Farrow&Ball'n maalista, maalausprojektista ja valmiista lopputuloksesta myöhemmin lisää.Levollista sunnuntai-iltaa ja liukasta laskiaisviikkoa!

9 kommenttia

 1. Aivan täydellinen sinisen sävy. Sininen sopiikin hyvin makuuhuoneeseen, koska sen vaikutus on hyvin rauhoittava.
  Kivaa alkavaa viikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, silent night ja niin pois päin. Ihmekös sitä itsellekin tulee usein uni ennen kuin pää edes osuu tyynyyn :) Mukavaa viikkoa sinnekin!

   Poista
 2. Kaunis sävy! Etteipä olisi hyvin lähelle sama kuin meidän työhuoneessa, josta tulikin juuri makkari... Valo vaikuttaa todella paljon, että miltä väri näyttää. Kivaa uutta viikkoa :)

  VastaaPoista
 3. Niin kaunis sävy kertakaikkiaan! <3 Ja kaunis on kuvakin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Väri on onnistunut valinta! Seesteisen rauhallinen kuva ♥

   Poista
 4. Hieno yhdistelmä pellavalakanoiden kanssa tuon sininen!
  Connecting people - even siblings ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvassa on vaaleanharmaat pellavalakanat. Tähän seinäväriin sopii harmaan eri sävyt, vaaleanpunainen, pellavanbeige - loistava väripari eri sävyille! Really connecting ;)

   Poista

© Kotilaituri
Maira Gall