Here the story began

Long time no sea! Tammikuu on ollut blogiton. Syitä on monia, työkiireitä, väsymystä, kohonnutta verenpainetta jne. Joskus vaan on laitettava asiat järjestykseen ja tuumattava tovi. Mutta now I'm back ja paineet kohillaan.

Monta on bloggaamisen aihetta jemmassa ja vaikeus oli valita, mistä aloittaa. Huomaa kyllä, kun välissä on taukoa, tulee näppiskammo … eli mistä kirjoittaa, ketä kiinnostaa … siis liikaa pohdiskelua. Niinpä päätin ilahduttaa teitä blogini ekalla videolla. Se näyttää teille, miltä kotimme näytti ennen kuin aloitimme rempan. Tai melkein. Kun ehdin paikalle, oli jo muovimattoa revitty ja kodinkoneita siirretty. Kuvaaja toivotetaan iloisesti tervetulleeksi uuteen kotiin, mutta innoissani kun oli, en sitten huomannut edes spiikata teille videota, mikä huone jne. Tästä se lähti - mies ja sorkkarauta ja bye bye laminaatti!Aloitamme makuuhuoneesta, siirrymme olohuoneesta keittiöön, wc:n kautta pesutiloihin ja siitä pikkuneidin huoneeseen. Kodinhoitotilat tulivat varastoon, jonne puhkaistiin kulku pikkuneidin huoneesta ja teinin huone tuli pankin vanhoihin sosiaalitiloihin. Uusi sisäänkäynti yhdisti nämä tilat muuhun asuntoon. Huom! Siisteysintoilijoille ja pölypunkkiallergisille en videota suosittele, sillä videolla näkyvät lattialaminaatin ja jalkalistojen alta paljastuneet pölypaakut (YÖK!) saattavat aiheuttaa unettomuutta.

Mutta pidemmittä puheitta – tervetuloa remontin alkulähteille!

Tässä linkki videoon:
https://youtu.be/gUq8pg8dCXw

No, mitäs piditte? Saitteko mitään tolkkua? Ainakin tuli kesää ikävä, ellei muuta :)
Näihin tunnelmiin ja kuviin palataan siis jatkossakin. Kivaa Runebergin päivän iltaa!

15 kommenttia

 1. En päässyt videota katsomaan, kun luki että on yksityinen video.
  Kiva, että tulit taas kirjoittelemaan.
  Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tumpelo lataa ekaa videota :D Nyt pitäisi päästä katsomaan! Kiva, kun olet langoilla uskollisesti ♥ Mukavaa viikonloppua sinnekin!

   Poista
 2. Melkoinen muodonmuutos! Eipä tunnista enää samaksi paikaksi. Kiva kun olet taas linjoilla ja paineet kohdillaan ♥ Rentoa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On vähän nurkat muuttuneet :) Linjoilla ollaan ja paremmilla paineilla 👍 Rentouttavaa lomaa teille ❤️

   Poista
 3. Tsemppiä kaiken keskelle :))

  VastaaPoista
 4. On kyllä tosi mielenkiintoista seurata tätä teidän projektia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiva, kun seurailet :) Pitää tiivistää vähän tahtia ;)

   Poista
 5. Vahvalla visiolla ja uskolla itseensä tekee ihmeitä. Hyvä te! Kiva tällainen video. Täytyypä laittaa korvan taa, kun taas alkaa tapahtua. Terveisin Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuija ♥ Syksyllä tehtiin ihmeitä, nyt vähän otettu rauhallisemmin. Video tuli napattua miehen ensimmäisenä lomapäivänä, jolloin remontti alkoi. Sen siivittämänä on hyvä jatkaa, kun huomaa, että valmista on tullut :)

   Poista
 6. Voi tuota valon määrää, joka tulee sisään noista ihanista, isoista ikkunoista! On teillä ollut projektia kerrakseen, kun olette uusineet kaikki pinnat ja kalusteet. Jään uteliaana odottamaan jälkeen -videota, nyt kun remontti on valmistunut.
  Mukavaa lauantai-iltaa ystäväni <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Isot ikkunat saavat mut joka päivä niin hyvälle tuulelle. Tykkään niistä kyllä niin kovin! Vielä on vähän tehtävää, mutta eiköhän näitä kuvakulmia ja videoitakin tulossa ole :) Mukavaa alkavaa työviikkoa ♥

   Poista
 7. Kiva, että olet takaisin :) ja paineetkin kohillaan.
  Hauska lähtötilanne videossa....minäkin jään odottamaan videota valmiista.
  Mukavaa laskiaissunnuntaita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marjo ♥ Paineet saatu kohdilleen. Video löytyi kännykästä ja siitä tuli hyvä fiilis, kun näki, miten valmista kuitenkin jo on, vaikka omasta mielestä niin paljon tehtävää vielä. Mukavaa laskiaista sinnekin :)

   Poista
 8. On kyllä kiva seurata teidän projektia, ja miltä sitten valmiina tulee näyttämään. Hyvää viikkoa sinne! :)

  VastaaPoista

© Kotilaituri
Maira Gall