Bio[loogiline]kell

Olen rakastunut♥ Siis taas ja pysyvästi. Minut tuntevat, tietävätkin, että minulla on monta rakkautta. Uusin niistä on Bio[loogiline]kell-tuotemerkin rannekoru. Yksinkertainen, simppeli, vähän maskuliininenkin. Menossa mukana joka päivä jo viikon ajan, kun vihdoinkin sellaisen sain omakseni ♥ 


Taustaksi täytyy kertoa loppukesäinen tarina:

Olimme perheen kanssa Tallinnassa ja vietimme päivää shoppaillen ja herkutellen Kalamajan alueella. Ehdoton lempipaikkani on Telliskiven keskus, josta olen aiemmin kirjoitellutkin. Telliskivessä sijaitsee ihana virolaista designia, kädentaitoa ja vintagea myyvä Les Petites. Ja siellä näin tämän rannekorun. Mutta niin näki eräs nuorimieskin. Ja hän oli lähempänä, nappasi sen (lue: oikeasti otti kauniisti käteensä, tutkaili hetken ja meni kassalle) ja minä jäin ilman. Jonotin hänen perässään kassalle ja kysyin myyjältä, onko rannekoruja lisää. Eipä ollut. Silloin harmitti ja vietävästi. Laahustin terassille, jossa lapset nautiskelivat jäätelöitään ja mies kylmää juomaansa ja kerroin, miten hävisin. Myötätunto ei ollut mitenkään huimaa. Samassa kyseinen nuorimies seisoi seurueensa kanssa terassilla ja aloin punomaan juonta: teini nappaa pussin, jossa rannekorun tiesin olevan ja juoksee pakoon minkä kintuistaan pääsee. Mies ja minä kampataan tämä korun ostanut mies ja pikkuneitimme järjestää normaalin kiukkukohtauksensa huutoineen. Hmm. En saanut kannatusta. Päätin siis niellä tappioni ja toivoin, että kahdessa muussa jälleenmyyjäliikkeessä niitä olisi tarjolla. Olihan minulla vielä kaksi päivää aikaa. No, eipä ollut. Rakkauteni ensisilmäyksellä oli niin suurta, että kotiin päästyäni otin yhteyttä facebookin kautta Biokellin Elenaan, kysyin mahdollisuudesta tilata kyseinen rannekoru. Onnistuihan se ja sen lisäksi, että sain oman rannekorun, sain pienen erän koruja myyntiin myös Kotilaiturille.

Nahkainen ranneke ja nepparikiinnitys kolmella säätövaihtoehdolla takaa korun sopivuuden ja malli on unisex. Bio[loogiline]kell eli suomeksi biologinen kello on virolaista designia, jonka takana ovat tekijät Elena Volk ja Gerli Tammeleht. Biokell-tuotteet valmistetaan käyttämällä 50 % vanhojen rannekellojen koneistoja ja osia sekä 50 % uusia osia. Jokainen koru on ainutlaatuinen ja uusia koruja valmistuu innostuksen ja mielentilan mukaan. Tuoteperheeseen kuuluu upeiden rannekorujen lisäksi korvakoruja, kaula- ja rintakoruja, kalvosinnappeja. Koruissa käytettyjä materiaaleja ovat messinki, pronssi, kupari ja antiikkihopea sekä Svarovski-kristallit. Moni Biokellin koruista on makuuni liian koristeellinen, mutta osassa on ihan loistavaa tyylikkyyttä ja sitä jotakin.


Mitäs pidätte Bio[loogiline]kell-rannekorustani? Miellyttääkö se silmääsi vai oletko enemmän kimalluksen kannattaja? 

Tuulista lauantaita täältä meijeriltä!

12 kommenttia

 1. Tykkään ihan mahdottomasti! Tosin minulta tahtovat korut jäädä käyttämättä, vaikka ne olisivat itseni valitsemia, joten eipä kannata meikäläisen rahojaan koruihin laittaa. Mutta, kuten sanottu, tosi kiva koru! Kimalluksesta en tykkää yhtään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä iskee kyllä simppelien koruharakoiden sydämiin :)

   Poista
 2. Mielenkiintoinen kello, jotenkin samalla niin maskuliininen ja naisellinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös, juuri tuo kontrasti kiehtoo minuakin!

   Poista
 3. Aikast ihana, sanoisin! Taas yks hyvä syy tulla poikkeemaan sun kaupassa.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikast ihana, totta tosiaan. Tulehan poikkeamaan :)

   Poista
 4. Tuo koru näytti niin hyvältä ranteessasi, että se jäi hiukan kaivelemaan mieleen... Taitaa olla uusi Kotilaiturireissu edessä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa taas ja kohta löytyy myös verkkokaupasta :)

   Poista
 5. Nytpä osuu ja uppoaa - ihan hävyttömän hyvännäköinen! Ja pakko kyllä päästä ennen jalkaleikkausta siellä Kotilaiturilla piipahtamaan;)
  Kivaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lady! Ja tervetuloa :) Kivaa viikonloppua myös!

   Poista
 6. No niin, nyt saat alkaa bongata niitä värejä teiltäkin, nimittäin haaste napsahti sinulle: http://kotiaurorassa.blogspot.fi/2014/09/varia-viikkoon-keltainen.html :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta Johanna :) Nytpä lähden tutustumaan kotimme väreihin ja aloitan huomenna!

   Poista

© Kotilaituri
Maira Gall