Väriä viikkoon // vihreä

Sain Koti Aurorassa-blogin Johannalta haasteen, jossa on tarkoituksena löytää kodista viisi väriä ja tehdä viikon ajan jokaisena arkipäivänä postaus yhdestä väristä. Sekä haastaa jokaisella värillä joku mukaan. Kiitos Johanna! Ensimmäinen värini on vihreä. Ja huomasinpa senkin, että jokainen valitsemani vihreä on lasipullo! Hoksasin tämän vasta kuvia valitessani ja jätin vielä yhden setin pulloja pois. Olen siis vihreiden pullojen, ja vähän ruskeidenkin, ystävä :)On tuossa marokkohenkisessä korurasiassakin vihreää :)
 


Meillä oli vieraita viikonloppuna ja ystäväni Minna kävi "takametsässä" poimimassa nämä ihanat syksyiset kukat. Kivat ja monipuoliset kukat löysikin, vaikka ollaan jo kohta lokakuun puolella. Kiitos Minna! Miehinen apukin oli paikalla ja hän vastasi tuosta kuivemmasta kukkastailauksesta eli oksat ovat hänen käsialaa. 

Ensimmäinen väriä viikkoon-haasteeni lähtee Arjen timantteja-blogin Anulle ♥

Mukavaa syyskuun viimeistä viikkoa!

6 kommenttia

 1. Onpas ihania väripilkkuja. Pitäis itsekin toteuttaa tämä kiva haaste. Valo vaan meinaa loppua töiden jälkeen.. :/

  Ihanaa viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valo on vähissä, ekat kuvat otin illalla, viimeisen aamulla, kun ma on vapaapäiväni - kotona koneen äärellä töissä :) Valoa on ikävä.

   Poista
 2. Kiitos kivasta haasteesta! Tätä on hauska lähteä toteuttamaan. En yhtään ihmettele ystävyyttäsi vihreiden ja ruskeiden pullojen kanssa. Ne ovat upeita ja niiiiiiin kauniita ja lisäksi sopivat teidän kotiin todella hienosti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervemenoa Anu värien maailmaan :) Oli tosiaan jännä huomata, että pulloja ja lasia on meillä monta. Ei siihen olekaan oikein kiinnitänyt itse huomiota aiemmin.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos Johanna, pitää vaan olla varovainen, ettei tule hamstrattua niitä liikaa :)

   Poista

© Kotilaituri
Maira Gall