PUULAATIKKOPOIMINTOJA

Etsin erääseen projektiin vanhojen puulaatikkojen käyttöideoita Pinterestistä. Niitähän löytyi todella paljon, joten päätin jakaa löytöni kanssanne. Monta kivaa ja nopeasti toteutettavaa ideaa niin sisä- kuin ulkokäyttöön. Vanhoja puulaatikoita löytyy vanhantavarainkaupoista, kirppiksiltä, kukkakaupoista ja puutarhaliikkeistä. Jotkut ketjuliikkeetkin myyvät vanhoja puulaatikoita jo nykyään. Sisustusmallistoistakin niitä löytyy. Omia suosikkejani ovat vanhat pullolaatikot. Esim. Auran Panimon laatikoista saattaa joutua pulittamaan kovemman hinnan, mutta ovat ne sen arvoisia.
 
Kivasti stailattuna vanha puulaatikko istuu moderniinkin ympäristöön.
 Laatikko lampunkupuna ja kukka-amppelina, loistava idea!


Pala tapettia tekee ihmeitä.

Minkälaisia puulaatikoiden käyttöideoita sinulla on?

12 kommenttia

 1. Minulla puulaatikossa on tällä hetkellä osa CD-levyistä ja lisälaatikoita on tarkoitus hankkia kun kotia pääsen jossain vaiheessa taas laittamaan ja vähän remppaamaan;)

  VastaaPoista
 2. Levyille laatikot ovatkin tosi toimivia. Kestävät painoa ja ovat tukevia. Jään odottamaan mielenkiinnolla, kun päästät itsesi irti kodinlaiton kanssa :)

  VastaaPoista
 3. oih, kiitos ideoista. Itsellä pari laatikkoa yöpöytinä tällä hetkellä 1 parvekkeella, juuri suunnittelin jos sen ottaisi sisälle puukoriksi käyttöön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivoja käyttöideoita ja stailausvinkkejä :) Rohkeasti vaan kokeilemaan. Ystävälläni on vinyylilevyt vanhoissa puulaatikois

   Poista
 4. Pinterestistä löytyy kyllä niin paljon kaikkea ihanaa inspistä! Kiitos kun jaoit, ihastuin todella paljon noihin valaisimiin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pinterest on ihana ja vaarallinen paikka :) Aika kuluu siivillä. Sieltä kyllä löytyy ideoita vaikka mihin. Valaisimet on tosi kivat ja enkä ole sellaisiin aiemmin törmännyt :)

   Poista
 5. Hieno idea laittaa tuollaiset pyörät alle! Taidanpa tuunata omasta laatikostani samanmoisen säilytyspaikan sisustus- ja ruokalehdille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pyörät ovat niin kätevät ja painavaa lehtilaatikkoa saa siirreltyä siivouksen alta pois helposti ;)

   Poista
 6. Oi kuinka paljon ihania ideoita ja toteutuksia!

  VastaaPoista
 7. Näistä tosiaan inspiroituu! Vuorokauteen pitäisi saada erikseen sellaiset tuunaustunnit :)

  VastaaPoista
 8. Tää tuli kuin tilauksesta, mäkin haluisin vanhoja puulatikoita jotenkin kivasti sisustukseen! Mökillä ois pari ylimääräsenä, ja melkein jo viikonloppuna raahasin ne kotiin :) Hyllyksi tai yöpöydäksi tms oon aatellut? Ihanat kuvat ootkin löytänyt!

  VastaaPoista
 9. Ah, rakastan puulaatikoita. En vaan pääse niistä yli!!!! Ihania ideoita <3

  VastaaPoista

© Kotilaituri
Maira Gall