FIGHT BACK // Asenne ratkaisee aina

Joku on jo saattanut kuulla, että olen ollut juoksukoulussa jo muutamia viikkoja. Päätin kokeilla, mitä kroppani ja erityisesti jalkani sanovat juoksemisesta neljänkympin ylitettyään. No, eihän ne oikein meinaa päästä mukaan, mutta sinnitellään. Juoksun jälkeen ja juoksujen välissä venytellään ja viilennetään. Näillä mennään. Juoksukoulua vetää Sportvisiumin Päivi, joka on kyllä uskomaton tsemppaaja, juoksutekniikan ja taitojen hanskaamisen lisäksi. Niin hän on vaan saanut minutkin juoksemaan jo viikon sisällä kaksi 5 km lenkkiä! Pikkumyyn luonne triathlonistin kropassa - miettikää sitä :)

Tänään meidän juoksutiimi osallistui Pekka Hyysalon ihkaekaan hyväntekeväisyysjuoksuun, Fight Back Run -tapahtumaan. Juoksulenkki kulki aurinkoisen Aurajoen molempia rantoja ja oli matkaltaan 2,6 km. Liikuntarajoitteisille oli 260 m matka. Tunnelma oli ihan huikea! Pekka starttasi rinnallaan läheiset ja tukijoukkonsa, mm. meidän coachimme Päivi, Jari Sarasvuo, Jukka Koivu, Aleksi Valavuori ja Minna Arve. Juoksuun osallistui kaikkiaan 1201 juoksijaa, eri-ikäisiä ja -kuntoisia aikuisia ja lapsia. Parasta oli, että kuka tahansa pystyi osallistumaan halutessaan. Matkan varrella oli huima määrä kannustajia ja ihana aurinko oli mukana siivittämässä Pekan sinnikkäästi juoksemaa matkaa. Hän pääsi maaliin tyttöystävänsä ja Sarasvuon avustamana. Mahtava asenne ja huikea suoritus, Pekka <3 Minä sain oman teinini juoksuseuraksi ja kivaa oli. Hän kiritti myös Pekan maaliin.Mikä näissä maisemissa on juosta. Aurinko helli Turkua ja lämmitti ihanasti.
 


Tussitatuointi teinille ja ekaluokkalaiselle.


 Pekka valmistautuu nousemaan lavalle.

 Pekka ja äiti <3 Hetki ennen hiljentymistä kuuntelemaan Robinin biisiä Ihan helmi, joka oli osoitettu Pekan tärkeimmälle tukijalle - äidille.
 Pekan kirittäjät.


Pekka yli puolessa välissä teatterisillan luona.

Meidän tiimi ja tiimivärimme pinkki <3

Uniikki päätti tapahtuman esiintymisellään, kun me jo suuntasimme teinin kanssa välittämään Fight Back -voimaa läheiselle, joka taistelee omaa taisteluaan <3
Päivä täynnä tunteita, ajatuksia, taistelua.

Muistakaa ystävät Pekan motto: Asenne ratkaisee aina!
Ihanaa lauantai-iltaa!

10 kommenttia

 1. Totta joka sana! Olen päässyt tutustumaan Pekkaan tuossa työkuvioiden kautta, ihan huipputyyppi. Oikein hyvää lauantai-iltaa sinne!

  VastaaPoista
 2. Kyllä se on uskomaton nuori mies tuo Pekka - siinä asenteessa on oppimisen paikka meille ihan jokaiselle!
  Ja upea sinä - omat polvet ja nivelet eivät ole kestäneet juoksemista enää vuosiin, mutta kun saan jalkaleikkaukset (kaksi niitä nyt sitten tulee) alta pois, niin ties vaikka kokeilisin vielä pientä hölkkääkin;)
  Rentoa viikonloppua ja voimia läheisen taistelun tukemiseen ♥

  VastaaPoista
 3. Hölköttelyä mullakin, ja sinnikkäästi meinaan jatkaa. Viime syksynä selkäni reistasi niin pahasti, että pelästytti kunnolla. Nyt pitää vaan saada kroppa balanssiin. Suosittelen kokeilemaan pientäkin hölkkää :)
  Kiitos voimista <3

  VastaaPoista
 4. Kuvista ja videoista on välittynyt tapahtuman ihan huikea tunnelma. Siellä oli varmasti upeaa olla mukana ja Pekka on selkeästi huippuesikuva meille kaikille. Olet kyllä varsinainen teräsnainen sinäkin! Olen suurella sydämellä mukana myös tuon toisen taistelun tukemisessa. Toivottavasti suunta on edelleen sama kuin eilen. Halauksia <3

  VastaaPoista
 5. Pekka jaksoi juosta mutta iltamenot jäivät uupumisen ja kuumeilun vuoksi väliin. Näin hän postasi sivuillaan. Lepoa oikeassa kohtaa. Kiitos, Anu, tuesta <3 Suunta on onneksi oikea, toiveikkaina olemme ja osa uhkakuvista suljettu pois.

  VastaaPoista
 6. Vastaukset
  1. Ihan huippu! Bongasin vielä Hellerannan Vivin ja Kallenkin osallistumasta :)

   Poista

© Kotilaituri
Maira Gall